cliobaccarra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.hardocp.com/article/2011/11/03/amd_fx8150_multigpu_gameplay_performance_review/2#.Ui0FiT_fVfE Τι ακριβως ειναι αυτο που ποσταρες;;;; Αχχχχ γελαει ο κοσμος!!!
phanispal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί δλδ (για να βγει και τπτ χρήσιμο απ΄τη συζήτηση) τι καλύτερο έχει η Sapphire; Επίσης αν ισχύει ότι είναι 6+8πιν τότε μιλάμε για θεωρητικό 300άρι μέγιστο που απλά δεν πρόκειται να το φτάσει ποτέ.Για την 7950 που είχε ο Trexx που πήγαινε 1250MHz ο πυρήνας, δε θα το απέκλεια, ειδικά αν την τάιζε με 1.3V. Επίσης και η δική μου είναι με 2 8πινα, όπως και όλες οι Vapor-X εδώ και καιρό.
Zaknafein Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Σόρρυ λάθος μοντέλο!! 'Οντως έχει 2 8πινα η Vapor-X, αλλά εξακολουθεί να λέει 500w PSU όπως η απλή...
Trexx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ακριβως ειναι αυτο που ποσταρες;;;; Αχχχχ γελαει ο κοσμος!!! Ένα δείγμα της παγκόσμιας συνομνωσίας για μη εκμετάλευση των "πυρήνων"/ @phanispal 1.25 δούλευε όπωε όλες οι boost\ 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Από http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1157&lid=1&pid=1450&leg=0# δεν είναι αυτή, για αυτή λέει http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1157&pid=1547&psn=&lid=1&leg=0# και γράφει "2X150 Watt 8-pin PCI Express power connector is required." 1
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 παιδιά η 7950 έχει και pcb με 2 8πινα.
cliobaccarra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα δείγμα της παγκόσμιας συνομνωσίας για μη εκμετάλευση των "πυρήνων"/ Απαντησε σε παρακαλω αν ειναι αυτη η καρτα σου και μην αλλαζεις θεμα, γιατι σε λιγο εχει κωμωδια.... phanispal O trexx στην φωτο μας δειχνει τα watt που ρουφαει η 7950 stock με 2500κ stock Που χαθηκαν τα αλλα τα παιδακια τωρα που αρχιζει το παρτυ;
sobi1984 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου παριστανεις τον χαζο; Γιατι να πρεπει να αποδειξω εγω πως δεν ειμαι ελεφαντας, αλλα εσυ στο οτι ειμαι; Ο κυριος Τrexx ποσταρει μια φωτο απο το πουθενα και εγω που ποσταρω απο μεγαλα review ειμαι ανακριβεις; Πρωτα θα ποσταρει σοβαρη φωτο με 7950 σε full load μετρημενη μονη της. κατεβα στις εκλογες φιλε μου.. μια χαρα τα κανεις γαργαρα ολα... και γω σου λεω οτι αποκλειται να σε βγαλε ασπροπροσωπο no brand 550 τροφοδοτικο με 8120 @ 4.5 και 7970.. χαζος δεν ειμαι .. εσυ τον κανεις και με επιτυχια κιολας οταν κανεις σαν τα πουλακια εκεινα που εχουμε στα κοτετσια στα χωρια οταν σου λενε βγαλε φωτο και εσυ δεν βγαζεις.. απλα πραγματα... σου πε αυτος την μαλακια του απεδειξε του εσυ οτι ειναι μαλακια δυο φορες.. mission impossible κοινως. να χες να λεγες τωρα τιποτα αλλο...
Trexx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 i5 2500 stock + 7950 stock = Κι έχει πλάκα όταν προτείνετε καμια 7950 με τον 8320 και το xfx 550. Και με σχόλιο "άνετα σε παίρνει"...
Zaknafein Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 'Εκανα edit, μην βαράτε. Εξακολουθώ να αμφισβητώ 300w κάταναλωση πάντως γιατί και με τα 2 8πινα πάλι είναι το θεωρητικό μέγιστο. Μάλλον την μετρήσανε κοντά στα 225 και θέλανε να τις δώσουν χώρο για OC δεν εξηγείται αλλιώς. Stock 300watt θέλω να το δω πάντως
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Απαντησε σε παρακαλω αν ειναι αυτη η καρτα σου και μην αλλαζεις θεμα, γιατι σε λιγο εχει κωμωδια.... phanispalO trexx στην φωτο μας δειχνει τα watt που ρουφαει η 7950 stock μόνη της. Που χαθηκαν τα αλλα τα παιδακια τωρα που αρχιζει το παρτυ; α...δουλεύει η κάρτα μόνη της;άλλο ένα έξτρα future
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 α...δουλεύει η κάρτα μόνη της;άλλο ένα έξτρα future γιατί το techpowerup ή το xbitlabs που βγάζει κατανάλωση μόνο από την gpu/cpu πως το κάνει?
Trexx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 'Εκανα edit, μην βαράτε. Εξακολουθώ να αμφισβητώ 300w κάταναλωση πάντως γιατί και με τα 2 8πινα πάλι είναι το θεωρητικό μέγιστο. Μάλλον την μετρήσανε κοντά στα 225 και θέλανε να τις δώσουν χώρο για OC δεν εξηγείται αλλιώς. Stock 300watt θέλω να το δω πάντως Πάρε ένα βατόμετρο. Στην πρίζα θα παίξεις χαλάρα πανω από το 500 σε ful load.
phanispal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά και τα 6πινα μπορούν να τροφοδοτήσουν με 150W έκαστο, εξάλλου η μόνη διαφορά με τα 8πινα είναι οι δύο extra γειώσεις. Zaknafein, η ύπαρξη των 2 8πινων δε σημαίνει τίποτα απολύτως. Πρόκειται απλά για άλλον έναν τραγέλαφο. Η δική μου έχει 2 8πινα και 2 BIOS με κλειδωμένες τάσεις. Απλά χρησιμοποιούν ό,τι PCB πιάσουν απ' το καφάσι.
Zaknafein Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά όταν είναι σε full load είναι όπως και στ'αμάξι... εκείνη τη στιγμή δεν μ'ενδιαφέρει η κατανάλωση αλλά το γκάζι Θα το επιχείρησω πάντως, για εγκυκλοπαιδικούς λόγους αν μη τι άλλο. edit@phanisphal ναι αλλά γιατί τα 6πινα τα λένε 75W rated και τα 8πινα 150w rated τότε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα