Mikeasdf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα μεταχειρισμένη την κάρτα αυτή και παρατήρησα πως έχει 78 βαθμούς idle.Το ανεμιστηράκι παίζει να γυρνάει λίγο έως καθόλου όμως. Να ανεβάσω στροφές ή να την ανοίξω και να την αλλάξω πάστα? Σκόνες δεν έχει πάντως, το παιδί που μου την πούλησε απο το forum μου είπε οτι της άλλαξε και πάστα μάλιστα και έκανε μια συντήρηση στο σύστημα ψύξης.
alex00a Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 μαλλον στην εκανε, ζητα πισω τα χρηματα σου
Mikeasdf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 μαλλον στην εκανε, ζητα πισω τα χρηματα σου Δε γίνεται, ήταν αγορά χέρι με χέρι.Πάντως στο MSI Afterburner το fan δουλεύει στις 20 στροφές και τα Core & Memory clocks είναι σχεδόν maxarismena. EDIT: Πήγα 100% το fan και έπεσε στους 49! EDIT2: Το κατέβασα 50% λόγω θορύβου και έχει κάτσει στους 48.Τα ρολόγια πάντως δεν είναι υψηλά χρονισμένα?
Mikeasdf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Και ξαναρωτάω, μήπως πρέπει να πειράξω κάτι απο αυτά τα settings?
aetos1988 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Έτσι είναι αυτή η κάρτα την είχα και εγώ παλιά . Σε full load πόσο πάει; Μια λύση είναι να παίξεις με τις ρυθμίσεις του ανεμιστήρα για να βρεις την καλύτερη αναλογία θορύβου/θερμοκρασίας.
XronisR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Τα ιδια ρολογια εχω και εγω στην δικια μου.
Mikeasdf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Έτσι είναι αυτή η κάρτα την είχα και εγώ παλιά . Σε full load πόσο πάει; Μια λύση είναι να παίξεις με τις ρυθμίσεις του ανεμιστήρα για να βρεις την καλύτερη αναλογία θορύβου/θερμοκρασίας. Full load δεν την έχω πάει ακόμα και δύσκολα να την πάω γιατί δεν παίζω απαιτητικά παιχνίδια.Αλλά ναι, αυτό προσπαθώ να κάνω τώρα Τα ιδια ρολογια εχω και εγω στην δικια μου. Οκ then! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Xristaras12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 τσεκαρε μεσα στον catalyst αν υπαρχει η επιλογη gpu overdrive Και ενεργοποιησε την!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα