Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία χαρά σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Στήνω ένα καινούργιο μηχάνημα αυτό τον καιρό και ήρθε η ώρα του επεξεργαστή. Είμαι ανάμεσα στον 8350 και τον 8320. Ποίον απο τους δυο αξίζει να παρω;

Δεν σκοπεύω να κάνω overclock και δεν εχω πρόβλημα να δώσω τα χρήματα που ζητάει ο 8350 αν τα αξίζει βέβαια. Γενικά ποιές είναι οι διαφορές ανάμεσα σε αυτούς του δύο επεξεργαστές;

Υ.Γ: Το μηχάνημα θα χρησιμοποιήται για gaming, photoshop, premiere, λίγο web developing κ.α

Το υπόλοιπο σύστημα είναι:

Corsair Carbide 500R

Gigabyte 990XA-UD3

XFX 650 Core Edition

Samsung 840 120Gb

Western Digital Caviar Black 1TB

(προς το παρόν αυτά)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι ακριβώς τα ίδια τσιπάκια. Ο 8320 δουλεύει στα 3,5 και ο 8350 στα 4.0. Αγοράζεις τον 8320, τον ανεβάζεις πολύ εύκολα, απλά και ασφαλέστατα στα 4,0 και έχεις απόδοση 8350 ενώ έχεις εξοικονομήσει και 35-40€.

Αν κυνηγούσες τις απόλυτες επιδόσεις με overclocking και τα καλύτερα benchmarks τότε ναι πήγαινες στον 8350.

Δημοσ.

Παρε 8320 και με αυτα τα 40 ευρω που γλυτωνεις, παιρνεις και μια καλη αεροψυκτρα για να μην σου παιρνει τα αυτια απο τον θορυβο

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Οποιονδηποτε επεξεργαστη και να παρω aftermarket ψηκτρα θα μπει. Οπως ειπα δεν εχω προβλημα να δωσω τα χρηματα που ζηταει ο 8350 αρκει να τα αξιζει. Δηλαδη αν για αυτα που θελω με καλυπτει απολυτα ο 8320 τοτε οκ.

Ram  δεν εχει αγοραστει ακομα. Συντομα θα ερθει και η σειρα της. :)

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Οποιονδηποτε επεξεργαστη και να παρω aftermarket ψηκτρα θα μπει. Οπως ειπα δεν εχω προβλημα να δωσω τα χρηματα που ζηταει ο 8350 αρκει να τα αξιζει. Δηλαδη αν για αυτα που θελω με καλυπτει απολυτα ο 8320 τοτε οκ.

Δεν ειναι τρελες οι διαφορες μεταξυ τους, αν θες βαλε 8350 να εχεις πιο futureproof επεξεργαστη απο θεμα overclocking αν χρειαστεις καποτε... Για μενα 8320 = Amazing VFM

Δημοσ.

και εγω θα συμφωνησω για 8320 ακομα και αν αγορασεις ψυκτρα ουτως ή αλλως τα 40+ευρο μπορεις να τα δωσει για να βαλεις extra μνημες ram ή καλυτερη ψυκτρα(πχ noctua,silver arrow κτλπ).

Δημοσ.

Αφου ειχες στο μυαλο σου καποια λεφτα να τα δωσεις για ψυκτρα, με αυτα που γλυτωνεις μπορεις να πας ακομα και σε υδροψυξη. Καποιο ετοιμο συστημα (H60-H100) θα ηταν ιδανικο και απο αποψη θερμοκρασιων και θορυβου.

Δημοσ.

Γεία χαρά σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Στήνω ένα καινούργιο μηχάνημα αυτό τον καιρό και ήρθε η ώρα του επεξεργαστή. Είμαι ανάμεσα στον 8350 και τον 8320. Ποίον απο τους δυο αξίζει να παρω;

Δεν σκοπεύω να κάνω overclock και δεν εχω πρόβλημα να δώσω τα χρήματα που ζητάει ο 8350 αν τα αξίζει βέβαια. Γενικά ποιές είναι οι διαφορές ανάμεσα σε αυτούς του δύο επεξεργαστές;

Υ.Γ: Το μηχάνημα θα χρησιμοποιήται για gaming, photoshop, premiere, λίγο web developing κ.α

Το υπόλοιπο σύστημα είναι:

Corsair Carbide 500R

Gigabyte 990XA-UD3

XFX 650 Core Edition

Samsung 840 120Gb

Western Digital Caviar Black 1TB

(προς το παρόν αυτά)

Αν δεν θες να κανεις OCVERCLOCK τα χρηματα του ο 8350 τα αξιζει !

Αν εισαι του OVERCLOCK να πας στον 8320 !

-----------------------------------------------------------------------------------

Αυτα ! :-D

Στην θέση σου θα άβαζα τον AMD FX 8320 και θα ανέβαινα σε κάρτα γραφικών στην 

POWERCOLOER 7870 MYST EDITION .

Θα είσαι καλύτερα σε GAMING και PHOTOSHOP (open CL που η 78ΧΧ και 79ΧΧ είναι μακράν πιο γρήγορες) ενώ αν τρέχεις PREMIERE το τελευταίο παίζει και εκεί με Hard, ac. με τις AMD RADEON  πλέον !

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζετε Nvidia κάρτες όταν τα προγράμματα πήγαν σε OPEN CL (photoshop, premiere) όπου οι Nvidia είναι ΠΑΤΟΣ !

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Μαλλον θα παω στον 8320 :)

@adtakhs για καρτα γραφικων μαλλον θα περιμενω την καινουργια σειρα της AMD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...