Than0sk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Γεία χαρά σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Στήνω ένα καινούργιο μηχάνημα αυτό τον καιρό και ήρθε η ώρα του επεξεργαστή. Είμαι ανάμεσα στον 8350 και τον 8320. Ποίον απο τους δυο αξίζει να παρω; Δεν σκοπεύω να κάνω overclock και δεν εχω πρόβλημα να δώσω τα χρήματα που ζητάει ο 8350 αν τα αξίζει βέβαια. Γενικά ποιές είναι οι διαφορές ανάμεσα σε αυτούς του δύο επεξεργαστές; Υ.Γ: Το μηχάνημα θα χρησιμοποιήται για gaming, photoshop, premiere, λίγο web developing κ.α Το υπόλοιπο σύστημα είναι: Corsair Carbide 500R Gigabyte 990XA-UD3 XFX 650 Core Edition Samsung 840 120Gb Western Digital Caviar Black 1TB (προς το παρόν αυτά)
nk_surfer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι ακριβώς τα ίδια τσιπάκια. Ο 8320 δουλεύει στα 3,5 και ο 8350 στα 4.0. Αγοράζεις τον 8320, τον ανεβάζεις πολύ εύκολα, απλά και ασφαλέστατα στα 4,0 και έχεις απόδοση 8350 ενώ έχεις εξοικονομήσει και 35-40€. Αν κυνηγούσες τις απόλυτες επιδόσεις με overclocking και τα καλύτερα benchmarks τότε ναι πήγαινες στον 8350.
Caiden Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Παρε 8320 και με αυτα τα 40 ευρω που γλυτωνεις, παιρνεις και μια καλη αεροψυκτρα για να μην σου παιρνει τα αυτια απο τον θορυβο 1
evoracing Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Κράτα τα 40€ για καμιά καλή ψήκτρα...! Ram?
Than0sk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Οποιονδηποτε επεξεργαστη και να παρω aftermarket ψηκτρα θα μπει. Οπως ειπα δεν εχω προβλημα να δωσω τα χρηματα που ζηταει ο 8350 αρκει να τα αξιζει. Δηλαδη αν για αυτα που θελω με καλυπτει απολυτα ο 8320 τοτε οκ. Ram δεν εχει αγοραστει ακομα. Συντομα θα ερθει και η σειρα της.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Οποιονδηποτε επεξεργαστη και να παρω aftermarket ψηκτρα θα μπει. Οπως ειπα δεν εχω προβλημα να δωσω τα χρηματα που ζηταει ο 8350 αρκει να τα αξιζει. Δηλαδη αν για αυτα που θελω με καλυπτει απολυτα ο 8320 τοτε οκ. Ram δεν εχει αγοραστει ακομα. Συντομα θα ερθει και η σειρα της. Δεν ειναι τρελες οι διαφορες μεταξυ τους, αν θες βαλε 8350 να εχεις πιο futureproof επεξεργαστη απο θεμα overclocking αν χρειαστεις καποτε... Για μενα 8320 = Amazing VFM
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 +1 στον 8320. μη πέσεις θύμα και δώσεις παραπάνω χρήματα για τον ίδιο,απλά υπερχρονισμένο,επεξεργαστή δεν διαφέρουν σε τίποτα(μόνο στην τιμή) 1
Fulgore1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Οποιονδηποτε επεξεργαστη και να παρω aftermarket ψηκτρα θα μπει. Οπως ειπα δεν εχω προβλημα να δωσω τα χρηματα που ζηταει ο 8350 αρκει να τα αξιζει. Δηλαδη αν για αυτα που θελω με καλυπτει απολυτα ο 8320 τοτε οκ. Ram δεν εχει αγοραστει ακομα. Συντομα θα ερθει και η σειρα της. και εγω θα συμφωνησω για 8320 ακομα και αν αγορασεις ψυκτρα ουτως ή αλλως τα 40+ευρο μπορεις να τα δωσει για να βαλεις extra μνημες ram ή καλυτερη ψυκτρα(πχ noctua,silver arrow κτλπ).
Caiden Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Αφου ειχες στο μυαλο σου καποια λεφτα να τα δωσεις για ψυκτρα, με αυτα που γλυτωνεις μπορεις να πας ακομα και σε υδροψυξη. Καποιο ετοιμο συστημα (H60-H100) θα ηταν ιδανικο και απο αποψη θερμοκρασιων και θορυβου.
adtakhs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Γεία χαρά σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Στήνω ένα καινούργιο μηχάνημα αυτό τον καιρό και ήρθε η ώρα του επεξεργαστή. Είμαι ανάμεσα στον 8350 και τον 8320. Ποίον απο τους δυο αξίζει να παρω; Δεν σκοπεύω να κάνω overclock και δεν εχω πρόβλημα να δώσω τα χρήματα που ζητάει ο 8350 αν τα αξίζει βέβαια. Γενικά ποιές είναι οι διαφορές ανάμεσα σε αυτούς του δύο επεξεργαστές; Υ.Γ: Το μηχάνημα θα χρησιμοποιήται για gaming, photoshop, premiere, λίγο web developing κ.α Το υπόλοιπο σύστημα είναι: Corsair Carbide 500R Gigabyte 990XA-UD3 XFX 650 Core Edition Samsung 840 120Gb Western Digital Caviar Black 1TB (προς το παρόν αυτά) Αν δεν θες να κανεις OCVERCLOCK τα χρηματα του ο 8350 τα αξιζει ! Αν εισαι του OVERCLOCK να πας στον 8320 ! ----------------------------------------------------------------------------------- Αυτα ! Στην θέση σου θα άβαζα τον AMD FX 8320 και θα ανέβαινα σε κάρτα γραφικών στην POWERCOLOER 7870 MYST EDITION . Θα είσαι καλύτερα σε GAMING και PHOTOSHOP (open CL που η 78ΧΧ και 79ΧΧ είναι μακράν πιο γρήγορες) ενώ αν τρέχεις PREMIERE το τελευταίο παίζει και εκεί με Hard, ac. με τις AMD RADEON πλέον ! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζετε Nvidia κάρτες όταν τα προγράμματα πήγαν σε OPEN CL (photoshop, premiere) όπου οι Nvidia είναι ΠΑΤΟΣ ! 1
GiannisWalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ θα πρότεινα 8350 και να μην τον πειράξεις απο overcloking καθόλου
Than0sk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Μαλλον θα παω στον 8320 @adtakhs για καρτα γραφικων μαλλον θα περιμενω την καινουργια σειρα της AMD.
ultraex2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 8320 και απο μενα !!οτι εχω δηλαδη και τη διαφορα την ριχνεις αλλου !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα