Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το ότι οι πολύτεκνοι πάντα καταλαμβανουν πρώτοι τις θέσεις πως το κρίνεται;

Είτε είναι σε δημόσιο τομέα είτε σε φοιτητικές εστίες ειτε όπου αλλού;

Δηλαδή εμείς που δεν είμαστε 4 αδέρφια δεν εχουμε δικαιώματά;

Εχω τελειώσει ιεκ ΕΚΑΒ και μονο οι πολύτεκνοι μπήκαν δημόσιο! Και όπως και να το δεις μου φάνηκε κάπως. .....

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό το ότι οι πολύτεκνοι πάντα καταλαμβανουν πρώτοι τις θέσεις πως το κρίνεται;

Είτε είναι σε δημόσιο τομέα είτε σε φοιτητικές εστίες ειτε όπου αλλού;

Δηλαδή εμείς που δεν είμαστε 4 αδέρφια δεν εχουμε δικαιώματά;

Εχω τελειώσει ιεκ ΕΚΑΒ και μονο οι πολύτεκνοι μπήκαν δημόσιο! Και όπως και να το δεις μου φάνηκε κάπως. .....

Το βρισκω αδικο παρα πολυ αδικο αλλα τι να κανεις ειναι πολλοι οι ψηφοι!!!!

Υποτίθεται πως είναι σε πιο δύσκολη οικονομική θέση.

Ακριβος υποτιθεται γιατι σε αυτο το μπουρδελο κρατος που ζουμε μεχρι και η μενεγακη επαιρνε επιδομα πολυτεκνων...

• Like 2
Δημοσ.

μα αν είναι δυνατών να μπαίνουν σε δουλειές παιδιά οικογενειών με 4-5-6-7 τέκνα και να μένουν απέξω οι άλλοι που ειναι 1-2 άτομα
δηλαδή είπαμε , όλα έχουν και ένα όριο
τι πάει να πει δυσκολότερη οικονομική κατάσταση ? επειδή έχουν διπλά και τριπλά έξοδα απο τις υπόλοιπες οικογένειες ?
εδώ η Μενεγάκη και έπαιρνε επίδομα ! 

Μα που πάμε επιτέλους !?!?!

• Like 2
Δημοσ.

ασε ασε ασε.ακομα το θυμαμαι και τσαντιζομαι!!!οταν εδωσα πανελλήνιες μια γνωστη μου με λεφτα με ουρα σπιτια στο αμερικα και τετοια μπορουσε να κανει μεταγραφη οπου γουσταρε γιατι με αυτην ηταν 4 παιδια στην οικογενεια.και ξερω και πολλα πολλα αλλα τετοια..

αμα δεν υπαρχει ελεγχος τι περιμενεις?

• Like 1
Δημοσ.

μα αν είναι δυνατών να μπαίνουν σε δουλειές παιδιά οικογενειών με 4-5-6-7 τέκνα και να μένουν απέξω οι άλλοι που ειναι 1-2 άτομα

δηλαδή είπαμε , όλα έχουν και ένα όριο

τι πάει να πει δυσκολότερη οικονομική κατάσταση ? επειδή έχουν διπλά και τριπλά έξοδα απο τις υπόλοιπες οικογένειες ?

εδώ η Μενεγάκη και έπαιρνε επίδομα ! 

Μα που πάμε επιτέλους !?!?!

Ημουν σιγουρος οτι θα πει καποιος την "εξυπναδα" του, φιλε μου δεν μιλαμε γενικα αλλα για ατομα που και αυτα εχουν αναγκη.

Θα σου πω λοιπον εγω προσωπικη εμπειρια, η μανα μου με καρκινο με πανω απο 67 αναπηρια την ιδια εποχη και ο πατερας μου (μιλαμε εκεινη η εποχη ηταν αξεχαστη... ) εγω και ο αδερφος ανεργοι και οι δυο και δεν επαιρνα καθολου μορια αντιθετα οι πολυτεκνοι παιρναν μορια και για τον αν ηταν αυτοι πολυτεκνοι γονεις και αμα ηταν απο πολυτεκνοι οικογενια.

Το βρισκεις δικαιο ????

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται οτι μπορούν και πρέπει να έχουν κάποια έξτρα. Αλλά όχι να εχω εγω πχ βαθμό πτυχίου 20 και ο πολυτεκνος 14 και να παιρνάει αυτός μονο επειδή είναι πολύτεκνος . Αυτό κάπως χτυπάει άσχημα!

Δημοσ.

δεν βρίσκω δίκαιο να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι ενα μεγάλο μέρος συμπολιτών μας
αυτό ειναι το πρόβλημα μου
το οτι δεν έπαιρνες μόρια δεν είναι δίκαιο , αλλα ούτε θα ηταν δίκαιο να κοπούν και απο τους άλλους
ΟΛΟΙ οσοι έχουν ανάγκη θα έπρεπε να παίρνουν έξτρα μορια σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν
λάθος σκέψη , αντί να ζητήσεις και εσύ πρόβατο ζητάς να ψοφήσει και του γείτονα φάση. (έτσι φάνηκε τουλάχιστον)

κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει κριτήριο και να μην υπάρχουν οι Α-Β παροχές εφόσον δεν τις έχει ανάγκη κάποια οικογένεια πολυτέκνων
αλλα να λέμε ω τι αδικία αυτή η οικογένεια με 7 παιδιά να έχει κάποια παροχή σε σχέση με την οικογένεια με 1-2 παιδιά
ε ντάξ , το γαμήσαμε και ψόφησε .

• Like 2
Δημοσ.

το οτι δεν έπαιρνες μόρια δεν είναι δίκαιο , αλλα ούτε θα ηταν δίκαιο να κοπούν και απο τους άλλους

ΟΛΟΙ οσοι έχουν ανάγκη θα έπρεπε να παίρνουν έξτρα μορια σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν

λάθος σκέψη , αντί να ζητήσεις και εσύ πρόβατο ζητάς να ψοφήσει και του γείτονα φάση. (έτσι φάνηκε τουλάχιστον)

κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει κριτήριο και να μην υπάρχουν οι Α-Β παροχές εφόσον δεν τις έχει ανάγκη κάποια οικογένεια πολυτέκνων

αλλα να λέμε ω τι αδικία αυτή η οικογένεια με 7 παιδιά να έχει κάποια παροχή σε σχέση με την οικογένεια με 1-2 παιδιά

αδερφέ? δε μιλάμε για 1-10 παιδιά. τα δυο δεν εχουνε καμια παροχη, τα 3 έχουνε.

και ξερουμε όλοι γιατι υπαρχουνε τοσοι πολύτεκνοι ειδικά πριν απο καμια 15αρια - 20 χρόνια. λεφτά υπάρχουν φάση.

ειδικά αυτο με τις μεταγραφές εχει ξεφτιλιστεί...

Δημοσ.

To σωστό θα ήταν να λαμβάνεται παντού υπ όψιν και το εισόδημα.

Πάντως στους ΔΥ είναι δίκαιο να μπορούν να πάρουν μετάθεση γονείς που είναι πολύτεκνοι.

Δημοσ.

Εγω δεν ειπα να μην εχουν μορια οι πολυτεκνοι αλλα να εχουν και οι αλλοι , οπως ομως ειπα πιο πανω οι πολυτεκνοι ειναι πολλοι ψηφοι.

Θεωρω επισης αδικο ενας που ειναι πολυτεκνος αλλα τα αλλα μελοι της οικογενιας του δουλευουν να περνουν πιο πολλα μορια απο καποιον που ειναι πχ δτο αδερφια αλλα δεν δουλευει κανεις.

Δημοσ.

Ειπα οτι βεβαίως και πρέπει να έχουν παροχές έξτρα και μόρια για το δημόσιο. Αλλα οπως ανέφερα προηγούμενος μην μου πάρει την δουλειά ο 14 μονο επειδή είναι πολύτεκνος.Ας μου την πάρει κάποιος που εχει ίδιο βαθμό με εμένα αλλα είναι πολύτεκνος!

• Like 1
Δημοσ.

αδερφέ? δε μιλάμε για 1-10 παιδιά. τα δυο δεν εχουνε καμια παροχη, τα 3 έχουνε.

και ξερουμε όλοι γιατι υπαρχουνε τοσοι πολύτεκνοι ειδικά πριν απο καμια 15αρια - 20 χρόνια. λεφτά υπάρχουν φάση.

Και το εξοργιστικο ειναι οτι παιρνουν διπλα μορια οπως ειπα πιο πανω ενας που εχει 4 παιδια παιρνει πχ 40 μορια ΑΛΛΑ παιρνει αλλα 40 μορια γιατι εχει τρια αδερφια ε δηλαδη ελεος.

Δημοσ.

Και απο τα τραγικοτερα ειναι το καινουργιο "συστημα" εισαγωγης σε πανεπιστημια οπου οι πολυτεκνοι εχουν δικια τους κατηγορια και μπορεις να μπεις μεχρι και πολυτεχνειο με 14.000 μορια .

Υποψην ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια, και το θεωρω τραγικο αυτο το πραμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...