EXARXEIA_CITY Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Τα κατάφερα και μετά από flashαρισμα η μητρική μας αποχαιρέτησε. Ξέρετε κανένα μαγαζί εδώ Ελλάδα που να επαναπρογραμματιζει bios ; Το bios είναι κολλημένο πάνω στην μητρική.
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Πες το μοντέλο της μητρικής σου,μπορεί να υπάρχει διαδικασία blindwrite για να γράψεις το bios, ακόμα και αν δεν δουλεύει τίποτα. Εξάλλου, αν δεν είναι πολύ ακριβό μοντέλο, δεν αξίζει μαγαζί αφού θα σου τον πιάσουν καλά ακόμα και αν κάνουν μόνο blindwrite,αν κάτσουν να ξεκολλήσουν το cmos να το προγραμματίσουν σε ιδικό μηχάνημα και να το ξανά κολλήσουν...ξέχασε το, θα φτάσει κοντά στα 100€.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι η msi p55 gd65. Έχει ένα header νομίζω για αυτό το σκοπό δεν χρειάζεται να βγει το bios, το jspi header είναι.
Jannis64 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.bios-service-center.com/advanced_search_result.php?keywords=P55-GD65&x=4&y=10 Θα σου βγει περίπου 15 ευρώ με μεταφορικά, με το chip να έρχεται φλασαρισμένο με το τελευταίο επίσημο Bios της MSI. Δύο φορές που παράγγειλα εγώ πήγαν όλα καλά, απλώς πρέπει μετά να βρεις κάποιον να σου το κολλήσει στη μητρική, αν δεν τα καταφέρνεις ο ίδιος (όταν το chip είναι κολλημένο, θέλει πολύ προσοχή και για να βγει το παλιό και για να μπει το καινούριο).
Roger Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.bios-service-center.com/advanced_search_result.php?keywords=P55-GD65&x=4&y=10 Θα σου βγει περίπου 15 ευρώ με μεταφορικά, με το chip να έρχεται φλασαρισμένο με το τελευταίο επίσημο Bios της MSI. Δύο φορές που παράγγειλα εγώ πήγαν όλα καλά, απλώς πρέπει μετά να βρεις κάποιον να σου το κολλήσει στη μητρική, αν δεν τα καταφέρνεις ο ίδιος (όταν το chip είναι κολλημένο, θέλει πολύ προσοχή και για να βγει το παλιό και για να μπει το καινούριο). Ετσι ειναι το πιο σωστο και οικονομικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα