Προς το περιεχόμενο

Ποιον web browser προτιμάτε;  

489 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ψηφοφορία: Δημοσκόπηση web browsers 10/06/13 – 31/12/2013

• Chrome
    • Chromium ή rebranded παραλλαγές (SRWare Iron, Comodo Dragon κλπ., διευκρινίστε)
    • Firefox ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel, Namoroka κλπ., διευκρινίστε ΚΑΙ έκδοση)
    • Internet Explorer (διευκρινίστε έκδοση)
    • Maxthon
    • Opera
    • Safari
    • Άλλον (Διευκρινίστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Firefox και γω. H default επιλογή που σου δίνει για open ή save πρίν το κατέβασμα αρχείου μου είναι χρησιμότατη.

Μια απορία όμως: Στο youtube παρατηρώ ότι ο Chrome δίνει πιο ακριβή αποτελέσματα στις αναζητήσεις βίντεο, στον firefox δυσκολεύομαι να βρω αυτό που θέλω...Ξέρουμε τι παίζει;

Δημοσ.

Δηλαδή με τα ίδια keywords, με το ίδιο account ΑΝ είσαι συνδεδεμένος, την ίδια χρονική στιγμή ακριβώς, σου επιστρέφει διαφορετικά αποτελέσματα;

Δημοσ.

Οι πιο παλιές εκδόσεις ναι ήταν tragic στις νεότερες έχει βελτιωθεί αισθητά μια δοκιμή θα σε πείσει.

Δημοσ.

Κι εγώ Chrome χρησιμοποιώ, αλλά υπάρχει βελτίωση στον IE. Tουλάχιστον οι τελευταίες 2 εκδόσεις του είναι εμφανώς πιο γρήγορες σε σχέση με τις παλιότερες. Δε λέω ότι έγινε chrome & firefox, αλλά κι εκείνο το παλιό χάλι που είχε, πλέον δεν το έχει.

Δημοσ.

Για εμενα προσωπικα...

Firefox>IE>Chrome

Ο chrome οσο παει και χειροτερευει και ειναι φαγανας της μνημης. Τον ειχα χρονια και ηταν ο πιο top. Πλεον ακομη και οι custom εκδοσεις δεν μου αρεσουν (iron, dragon κτλ κτλ). Ο ιντερνετ αρκετα βελτιωμενος αλλα δεν μου καθοταν σαν χειρισμος και ειχα καποια θεματακια σαν να μου κολλουσε. Ο firefox κανενα απολυτως προβλημα, οσο παει γινεται ολο και πιο καλος σε σχεση με αλλες εκδοσεις, ολα λειτουργουν ρολοι και ελαφρυς. Ειχα δοκιμασει τον waterfox και τον nightly αλλα ξαναγυρισα στον standard.

Δημοσ.

Δηλαδή με τα ίδια keywords, με το ίδιο account ΑΝ είσαι συνδεδεμένος, την ίδια χρονική στιγμή ακριβώς, σου επιστρέφει διαφορετικά αποτελέσματα;

Ακριβώς. Τώρα παρατήρησα όμως που το τσέκαρα, ότι στον firefox μου γράφει το εξής:

"Ορισμένα αποτελέσματα έχουν καταργηθεί, επειδή έχει ενεργοποιηθεί η Ασφαλής λειτουργία."

Ειναι δυνατόν όμως ρε παιδιά να βάζω τίτλο ενός τραγουδιού, ο google chrome να μου βγάζει πρώτα τη studio έκδοση και ο firefox να βγάζει μόνο live και covers? Τι σόι ασφάλεια είναι αυτη;;

edit: Α κ το youtube στον firefox είναι στα ελληνικά ένω στον chrome στα αγγλικά...

Δημοσ.

Για σας που σκοτωνεστε στο Συνταγμα για το ποιος ειναι ο πιο γρηγορος, καντε αυτα τα 2 benches και αυτος που θα σας φερει το πιο καλο αποτελεσμα, ειναι και ο πιο καλος για εσας.

http://peacekeeper.futuremark.com/

http://browsermark.rightware.com/

Ας πουμε εγω στο peacekeeper με chrome εφτασα 5820 βαθμους.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακριβώς. Τώρα παρατήρησα όμως που το τσέκαρα, ότι στον firefox μου γράφει το εξής:

"Ορισμένα αποτελέσματα έχουν καταργηθεί, επειδή έχει ενεργοποιηθεί η Ασφαλής λειτουργία."

Ειναι δυνατόν όμως ρε παιδιά να βάζω τίτλο ενός τραγουδιού, ο google chrome να μου βγάζει πρώτα τη studio έκδοση και ο firefox να βγάζει μόνο live και covers? Τι σόι ασφάλεια είναι αυτη;;

edit: Α κ το youtube στον firefox είναι στα ελληνικά ένω στον chrome στα αγγλικά...

Απενεργοποίησε την ασφαλή λειτουργία. Ακριβώς αυτό που σου λέει δηλαδή. Και εμένα μου το έκανε/ενεργοποίησε ξαφνικά μια μέρα (δεν είναι θέμα browser) και δεν έβρισκα τίποτα. Είναι κάτω κάτω στην κεντρική σελίδα, και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...