Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα.....αντιμετωπισα ενα προβλημα με τους 320,49 της nvidia στην 480 μου...οταν ανοιγω το pc, καμια φορα μετα το σημα των windows 7 δεν δινει σημα στην οθονη....ομως...οταν ανοιγει γραφει η drivers σταματησαν να ανταποκρινονται....τωρα εχω τους 306,23..στην αρχη ειχα προβλημα και με αυτους αλλα τωρα οχι..τι να κανω?

Δημοσ.

Αφου κανεις uninstall τους drivers απο το control panel ,κατέβασε μετα το Driver Sweeper και κανε ενα καθαρισμό τελειως απο τα υπολείμματα που μπορεί να εχουν μεινει απο τους drivers και μετα ξανα πέρνα τους

Δημοσ.

Ναι και αν εχεις πρόβλημα τους 306,23 και αν παλι εχεις θέμα πιο παλιούς να δεις με ποιους ειναι stable

Δημοσ.

Για λίγο είχα το pc χωρίς drivers και δουλευε κανονικά ..αλλα όταν περασα τους 306.23 ειχα πρόβλημα για μια φορα και μετά όλα καλά

Δημοσ.

βαλε 314,22 εγγυηση φιλε σε εμενα λειτουργουν,  απαραδεκτοι η nvidia με αυτο που εκανε,  με τους οδηγους, μηπως να βαλω ατι την επομενη φορα;

Δημοσ.

εβαλα 314,22 και μια χαρα..ανησυχησα για την καρτα

http://www.insomnia.gr/topic/492848-προβλημα-με-σκληρο-δισκο-seagate-750/page-6

στην τελευταια σελιδα, δες--δειτε,   τι περασα εγω, αυτο που περασες δεν ητανε τιποτα, το δικο μου δες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...