Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

124 λεει προβλημμα παλι 

BugcheckCode 0

BugcheckParameter1 0x0

BugcheckParameter2 0x0

BugcheckParameter3 0x0

BugcheckParameter4 0x0

SleepInProgress false

PowerButtonTimestamp 0
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και με 327 κανενα απολυτως προβλημα.....εγω ομως νομιζω οτι η nvidia βγαζει προβληματικους drivers σε παλιες καρτες για να πηγαινουν σε καινουριες σειρες....

Δημοσ.

εμενα παντος αυτο πρωτη φορα μου συμβαινει με τους οδηγους, εχω δουλεψει τοσα μοντελα καρτες γραφικων nvidia και δεν ειχα ποτε θεμμα, παντος να πω οτι ξανα με τους 327 με εβγαλε το ειδιο προβλημμα, μολις τους εβαλα αμεσως παλι κολησε 3 φορες κιολας,

την ωρα που ακουγα μουσικη κολησε και απο τα νευρα μου χτυπησα το ποντικι με δυναμη και ξεκολησε δεν προλαβε να κανει επανεκινηση και εβγαλε το γνωστο  οι drivers σταματησα να λειτουργουν και μπλα μπλα

νομιζω υπαρχει θεμμα με την καρτα μου, δεν ειναι δυνατον αυτο που συμβαινει, θα τυχει θα βγει κανενα παιχνιδι θα θελει αναβαθμιση οι οδηγοι και δεν θα μπωρο να τους βαλω

Δημοσ.

Καλό θα ήταν αν μπορείς να βάλεις την κάρτα σε άλλο υπολογιστή να δεις αν κάνει τα ίδια . Είχα και εγώ περίπου το ίδιο πρόβλημα με την GTX680 με τους 314 νομίζω δεν θυμάμαι καλά στην πορεία όμως με την αλλαγή των drivers σταμάτησε χωρίς να κάνω κάτι

Δημοσ.

ειδη εχω βαλει τους 314 και εχει σταματησει απλα γιατι δεν μπωρο να παω στους καινουριους αυτο ειναι το θεμμα δεν πιστευω η nvidia να εχει προβλημματικους οδηγους σε ολες τις σειρες

Δημοσ.

εμενα παντος αυτο πρωτη φορα μου συμβαινει με τους οδηγους, εχω δουλεψει τοσα μοντελα καρτες γραφικων nvidia και δεν ειχα ποτε θεμμα, 

και γω ποτε δεν ειχα θεμα με την nvidia...με την ati ειχα μια φορα...αλλα μετα εστρωσε...

Δημοσ.

ναι αλλα σε εμενα γιατι εχει τετοια προβλημματα, αυτο δεν μπωρο να καταλαβω, δυστηχως δεν εχω αλλο υπολογιστη να την δοκιμασω να την καρτα αλλά και στο πλαισιο που την πηγα λενε οτι ειναι ενταξει οτι δεν εχει προβλημα, τελος παντων θα αρκεστω οτι εχουνε προβλημα οι οδηγοι και απλα δεν ταιριαζουνε με την καρτα τι αλλο να πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...