panos0100 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 124 λεει προβλημμα παλι BugcheckCode 0 BugcheckParameter1 0x0 BugcheckParameter2 0x0 BugcheckParameter3 0x0 BugcheckParameter4 0x0 SleepInProgress false PowerButtonTimestamp 0
NissanFan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 και με 327 κανενα απολυτως προβλημα.....εγω ομως νομιζω οτι η nvidia βγαζει προβληματικους drivers σε παλιες καρτες για να πηγαινουν σε καινουριες σειρες....
panos0100 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 εμενα παντος αυτο πρωτη φορα μου συμβαινει με τους οδηγους, εχω δουλεψει τοσα μοντελα καρτες γραφικων nvidia και δεν ειχα ποτε θεμμα, παντος να πω οτι ξανα με τους 327 με εβγαλε το ειδιο προβλημμα, μολις τους εβαλα αμεσως παλι κολησε 3 φορες κιολας, την ωρα που ακουγα μουσικη κολησε και απο τα νευρα μου χτυπησα το ποντικι με δυναμη και ξεκολησε δεν προλαβε να κανει επανεκινηση και εβγαλε το γνωστο οι drivers σταματησα να λειτουργουν και μπλα μπλα νομιζω υπαρχει θεμμα με την καρτα μου, δεν ειναι δυνατον αυτο που συμβαινει, θα τυχει θα βγει κανενα παιχνιδι θα θελει αναβαθμιση οι οδηγοι και δεν θα μπωρο να τους βαλω
aetos1988 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Καλό θα ήταν αν μπορείς να βάλεις την κάρτα σε άλλο υπολογιστή να δεις αν κάνει τα ίδια . Είχα και εγώ περίπου το ίδιο πρόβλημα με την GTX680 με τους 314 νομίζω δεν θυμάμαι καλά στην πορεία όμως με την αλλαγή των drivers σταμάτησε χωρίς να κάνω κάτι
panos0100 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ειδη εχω βαλει τους 314 και εχει σταματησει απλα γιατι δεν μπωρο να παω στους καινουριους αυτο ειναι το θεμμα δεν πιστευω η nvidia να εχει προβλημματικους οδηγους σε ολες τις σειρες
NissanFan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 εμενα παντος αυτο πρωτη φορα μου συμβαινει με τους οδηγους, εχω δουλεψει τοσα μοντελα καρτες γραφικων nvidia και δεν ειχα ποτε θεμμα, και γω ποτε δεν ειχα θεμα με την nvidia...με την ati ειχα μια φορα...αλλα μετα εστρωσε...
panos0100 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ναι αλλα σε εμενα γιατι εχει τετοια προβλημματα, αυτο δεν μπωρο να καταλαβω, δυστηχως δεν εχω αλλο υπολογιστη να την δοκιμασω να την καρτα αλλά και στο πλαισιο που την πηγα λενε οτι ειναι ενταξει οτι δεν εχει προβλημα, τελος παντων θα αρκεστω οτι εχουνε προβλημα οι οδηγοι και απλα δεν ταιριαζουνε με την καρτα τι αλλο να πω
panos0100 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ναι γιατι να μην εχει; corsair 650 ειναι με 5 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα