SPANK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ουτε κι εγω το περιμενα αυτο απο την nvidia την επομενη φορα θα παω σε ΑΤΙ Αν η nvidia εχει πρόβλημα με drivers μια στις τοσες ( αν και εγω δεν ειχα ποτε θέμα) στην ati να δεις τι γίνεται τεσπα χωρίς πλάκα οποιαδήποτε εταιρία μπορει να εχει θέμα με drivers δεν υπάρχει η τέλεια
fallen4ngel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου spank δεν διαφωνω μαζι σου αλλα αλλο προβλημα με drivers και αλλο να παιρνεις hardware στα χερια! Η δικη μου περιπτωση παντως δεν ηταν η μοναδικη, μια ερευνα στο google/tube και θα καταλαβεις για τι μιλαμε. Εαν τωρα καποιος τυχερος δεν εχει προβλημα μακαρι να ειναι ετσι. παντως το να παιρνεις μια καρτα στα χερια ειναι οτι χειροτερο
panos0100 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ακριβως και η δικια μου ετσι θα γινοταν αν δεν το επερνα χαμπαρι θα καιγοταν, αρχισε απο τον ιουνιο τα προβλημματα στην αρχη μονο μπλε οθονες, και τωρα τελευταια αρχισε και τα no signal οποτε θα την εκαιγε, να πω οτι πηγα στο πλαισιο και ο τεχνικος ειπε, ""ελα μωρε ετυχε σιγα, εγω εβαλα αυτους τους οδηγους που λες σε ολα τα λαπτοπο και δεν εχουνε προβλημμα, μαλον λεει ητανε ασυμβατοτητα με την καρτα γραφικων σου (gtx 550 TI 1gb gddr5) τα συμπερασματα δικα σας παιδια
SPANK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν λεω οτι δεν σε πιστεύω εμενα μου φαίνεται δύσκολο παντως drivers (software) να κάψουν μια κάρτα η να ειναι αυτος ο λόγος που κάηκε , δηλαδη τι έκαναν οι drivers overclock στην κάρτα ?
panos0100 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 γιατι δυσκολο ειναι; κατι να ξεχασαν να βαλουν στον προγραμματισμο μεσα υπαρχει σφαλμα καπου, αλλα νομιζω οτι απο λαθος μπωρει να καει η καρτα, τωρα σε εμενα αυτος ο τεχνικος που με ειπε οτι μπωρει να μην ταιριαξανε οι οδηγοι μπωρει, αλλα οχι και σε τετοιο σημειο, να κανεις επανεκινηση και να μην βρισκει την καρτα γραφικων κατι παιζει
panos0100 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια οσοι εχεται nvidia βγαλτε τους οδηγους τους καινουριους και βαλτε την εκδοση 314,22 αν εχετε προβλημματα μονο καντε την αλλαγη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 πρόβλημα ακόμα και με τους 327.23 WHQL?
kosegdit Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι τόσο δύσκολο πια, όταν ποστάρουμε κάτι, να προσπαθούμε αυτό το κάτι να είναι κατανοητό; Γράψτε 2 σειρές παραπάνω, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Έρχεσαι μετά από 20 μέρες και πετάς ένα post του τύπου: παιδια οσοι εχεται nvidia βγαλτε τους οδηγους τους καινουριους και βαλτε την εκδοση 314,22 αν εχετε προβλημματα μονο καντε την αλλαγη Πρόβλημα υπήρχε με την σειρά 320.xx αν δεν κάνω λάθος. Αυτό που έγραψες τώρα εσύ, τι σημαίνει; Έβαλες τους 327.23 στο σύστημά σου και αντιμετώπισες προβλήματα τα οποία λύθηκαν με το που γύρισες πάλι στους 314.22; Διάβασες κάπου ότι οι 327.23 έχουν και αυτοί προβλήματα; Και αν ναι, που;
panos0100 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ναι κι αυτοι εχουνε προβλημα οι 327,23 δεν μπωρει να εχω μονο εγω προβλημα, αφου η καρτα μου ειναι ενταξει, το ειδιο ακριβως θεμα ειχα και με τους 320 μονο οι 314,22 ειναι ενταξει, πως γινεται αυτο; αν ητανε θεμμα με την καρτα μου θα ειχε και εκει προβλημα σε αυτους τους οδηγους, αλλά δεν εχει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 η 670 μου πάντως ήταν μια χαρά με όλους και ειδικά τώρα με τους 327.23 την έχω λιώσει και δεν έχω δει κάτι... 1
kosegdit Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ναι κι αυτοι εχουνε προβλημα οι 327,23 δεν μπωρει να εχω μονο εγω προβλημα, αφου η καρτα μου ειναι ενταξει, το ειδιο ακριβως θεμα ειχα και με τους 320 μονο οι 314,22 ειναι ενταξει, πως γινεται αυτο; αν ητανε θεμμα με την καρτα μου θα ειχε και εκει προβλημα σε αυτους τους οδηγους, αλλά δεν εχει Απ'ότι κατάλαβα, έχεις πρόβλημα με τους 327.23. Μπορείς να μας πεις τι προβλήματα αντιμετωπίζεις; Έκανες clean install όταν πέρασες τους καινούργιους; Ένα μικρό θεματάκι είχα αντιμετωπίσει με τους 320, που το περιέγραψα σε προηγούμενα post σε αυτό το thread, το οποίο δεν έχω πια με τους 327. Μάλιστα κι εγώ την ψιλολιώνω στο Splinter Cell και δεν έχω το παραμικρό θέμα.
panos0100 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια οτι οδηγους βαλω απο σειρα 314 και πανω εχει προβλημα, νομιζω ειναι θεμα της nvidia το προβλημα που με βγαζει ειναι οτι παγωνει σε στιγμη που ο υπολογιστης ειναι σε ηρεμη κατασταση ή ακουω μουσικη και μετα κανει επανεκινηση ή βγαζει μπλε οθονη με κωδικο 0χ0000124 και 0χ0000116 ή θα κολησει για λιγο και μετα θα ξεκολησει αλλά βαζοντας ενα παιχνιδι λεει δεν υπαρχει σημμα στην οθονη και οταν κανω επανεκινηση ξανα το ειδιο οσες φορες και να κανω πρεπει να κλεισω τον υπολογιστη να τον ανοιξω παλι για να δει την καρτα, παντος αφου κανει μπιπ κανονικα σημαινει οτι βρισκει την καρτα αλλα δεν εχει σημμα βγαζει, γιατι ακουω οτι μπαινει στα windows κανονικα αλλα οθόνη τιποτα γιατι ομως με τους 314,22 δεν κολαει πια; το παιδι απο πανω με ειπε βαλε αυτους τους οδηγους αυτους ο Νισσανφαν
kosegdit Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως σου είπαμε και εγώ αλλά και ο Thresh, μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Για να λες όμως ότι η κάρτα σου είναι μια χαρά με τους 314.22, τότε όντως λίγο δύσκολο να είναι θέμα hardware. Αυτό που μπορείς να κάνεις για αρχή είναι να γυρίσεις σε drivers που είσαι stable, και στη συνέχεια να κάνεις ένα search στα forum της nvidia και της geforce, για να δεις αν υπάρχει κι άλλος κόσμος που έχει πρόβλημα με τους 327.23. Και όταν λέω πρόβλημα εννοώ σαν αυτά που γινόντουσαν με τους 320, κι όχι για 1-2 μεμονωμένες περιπτώσεις που θα τυχαίνουν πάντα. Αν βρεις κάτι μπορείς να το postάρεις για να το δούμε κι εμείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα