NissanFan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Kαλησπερα.....αντιμετωπισα ενα προβλημα με τους 320,49 της nvidia στην 480 μου...οταν ανοιγω το pc, καμια φορα μετα το σημα των windows 7 δεν δινει σημα στην οθονη....ομως...οταν ανοιγει γραφει η drivers σταματησαν να ανταποκρινονται....τωρα εχω τους 306,23..στην αρχη ειχα προβλημα και με αυτους αλλα τωρα οχι..τι να κανω?
panos0100 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 κοιταξε νομιζω οτι αυτοι οι 320,49 και σε εμενα ειχανε προβλημμα βαλε αν θες 314,22 εγω αυτους εβαλα, και σε εμενα ελεγε δεν εχει σημα η οθονη και νομιζα καηκε η καρτα αλλα τελικα ητανε οι οδηγοι 320,49
NissanFan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδή οι 314.22 δεν εχουν πρόβλημα?
panos0100 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 οχι εγω τους εβαλα και δεν εχουνε προβλημμα αν θες δοκιμασε τους
fallen4ngel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 320.49 και πεταξαν τα ματια στην 580, τωρα με 314.22 κανενα προβλημα με την αλλη. Για την ωρα δεν προτεινω σε κανεναν να βαλει πανω απο 314.χχ μιας και κατι παιζει με τα ρευματα στους επομενους, δεν ειναι αλλωστε και λιγες η καρτες που παρεδωσαν πνευμα με αυτους. Το περιεργο ειναι οτι και 6χχ και 7χχ σειρες αναφερουν προβληματα οποτε μιλαμε για χοντρη πατατα της πρασινης! 1
NissanFan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Περασα τους 314,22 και κανενα προβλημα προς το παρον....θα δειξει
Thanos1972 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μα δεν βγαζει καλους drivers η κοκκινη :P
Hyphen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Περασα τους 314,22 και κανενα προβλημα προς το παρον....θα δειξει Δεν θα κανει τιποτα. Ειχα και εγω προβλημα με 320.ΧΧ δεν λειτουργουν σωστα ακομα. Το γυρισα και εδω 314.22 και κανενα προβλημα.
NissanFan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μα δεν βγαζει καλους drivers η κοκκινη :P Γ***σε τα...οτι παιρνω θα με κυνηγαει παντα η καταρα των drivers... 320.49 και πεταξαν τα ματια στην 580, τωρα με 314.22 κανενα προβλημα με την αλλη. Για την ωρα δεν προτεινω σε κανεναν να βαλει πανω απο 314.χχ μιας και κατι παιζει με τα ρευματα στους επομενους, δεν ειναι αλλωστε και λιγες η καρτες που παρεδωσαν πνευμα με αυτους. Το περιεργο ειναι οτι και 6χχ και 7χχ σειρες αναφερουν προβληματα οποτε μιλαμε για χοντρη πατατα της πρασινης! πες το ψεματα...καλα θα κανει να το διορθωσει αμεσα
panos0100 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 320.49 και πεταξαν τα ματια στην 580, τωρα με 314.22 κανενα προβλημα με την αλλη. Για την ωρα δεν προτεινω σε κανεναν να βαλει πανω απο 314.χχ μιας και κατι παιζει με τα ρευματα στους επομενους, δεν ειναι αλλωστε και λιγες η καρτες που παρεδωσαν πνευμα με αυτους. Το περιεργο ειναι οτι και 6χχ και 7χχ σειρες αναφερουν προβληματα οποτε μιλαμε για χοντρη πατατα της πρασινης! τι λες ρε φιλε σοβαρα ειχανε προβλημμα με το ρευμα οι οδηγοι; κοιτα να δεις εε τοσα χρονια πρωτη φορα το ακουω αυτο, να δινει ρευματα οτι να ναι ενας οδηγος στην καρτα, ααα γι αυτο απο το καλοκαιρι πεδευομαι να βρω τι φταιει; αλλαξα μεχρι και την μητρικη μου γι αυτο τον λογο, οχι ρεεεεε, σε εμενα παντος κολουσε παγωνε η εικονα και δεν εκανε τιποτα, εβγαζε μετα no signal στα παιχνιδια, και οταν εκανα επανεκινηση δεν εβρισκε την καρτα γραφικων, δηλαδη με λιγα λογια παλι καλα που δεν την εκαψε
NissanFan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 εγω ανησυχησα μηπως καηκε....εμενα εδειχνε μαυρη οθονη για 2-3''...μετα εγραφε το προγραμμα οδηγησης σταματησε να αποκρινεται...η 580 εχει τους ιδιους?
kosegdit Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Να κάνω μια ερώτηση, μιας και διάβασα σχετικά με το θέμα και σε άλλα forums, και ανησύχησα λίγο όπως είναι λογικό. Αυτή τη στιγμή έχω περασμένους τους 320.49, και η κάρτα είναι αυτή της υπογραφής μου. Δεν παίζω αυτό τον καιρό κανένα παιχνίδι, και για κανα μήνα ακόμα δεν προβλέπεται. Το pc δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, ωστόσο η χρήση που του κάνω είναι σχεδόν μηδενική. Ούτε καν ταινίες δεν βλέπω. Το μόνο που παρατήρησα είναι πως όταν έκανα ξανά εγκατάσταση το Grid 2, από κει που δεν είχα πριν κανένα πρόβλημα, τώρα είχα πρόβλημα στον ήχο. Δεν ασχολήθηκα άλλο, και απλά δεν έπαιξα ξανά. Υπάρχει περίπτωση οι drivers αυτοί να "σκοτώνουν" την κάρτα μου σιγά σιγά με τα ρεύματα που λένε ότι δίνουν, και απλά να μην μου έχει σκάσει ακόμα; Το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να μου μείνει στα χέρια. Προτείνεται δηλαδή να τους αλλάξω και να πάω στους 314.22 ακόμα και με την χρήση που κάνω;
panos0100 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Να κάνω μια ερώτηση, μιας και διάβασα σχετικά με το θέμα και σε άλλα forums, και ανησύχησα λίγο όπως είναι λογικό. Αυτή τη στιγμή έχω περασμένους τους 320.49, και η κάρτα είναι αυτή της υπογραφής μου. Δεν παίζω αυτό τον καιρό κανένα παιχνίδι, και για κανα μήνα ακόμα δεν προβλέπεται. Το pc δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, ωστόσο η χρήση που του κάνω είναι σχεδόν μηδενική. Ούτε καν ταινίες δεν βλέπω. Το μόνο που παρατήρησα είναι πως όταν έκανα ξανά εγκατάσταση το Grid 2, από κει που δεν είχα πριν κανένα πρόβλημα, τώρα είχα πρόβλημα στον ήχο. Δεν ασχολήθηκα άλλο, και απλά δεν έπαιξα ξανά. Υπάρχει περίπτωση οι drivers αυτοί να "σκοτώνουν" την κάρτα μου σιγά σιγά με τα ρεύματα που λένε ότι δίνουν, και απλά να μην μου έχει σκάσει ακόμα; Το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να μου μείνει στα χέρια. Προτείνεται δηλαδή να τους αλλάξω και να πάω στους 314.22 ακόμα και με την χρήση που κάνω; φιλε εγω τραβηξα τοσα, πρεπει οποσδηποτε να βαλεις πιο κατω σειρα, βαλε αυτα που λες, κι εγω αυτους τους οδηγους εχω βαλει, πρωτα με τους 320 ειχα προβλημματα οτι κολουσε, και καμια φορα δεν εβρισκε και την καρτα, το εκανε και σε παιχνιδι καμια φορα, τωρα τελευταια αρχισε να το κανει και σε εμενα στην καρτα ηχου, κυριως λοιπον οταν ακουγα μουσικη με τα ακουστικα, κολουσε και το αισθημα του παγωματος με τρομαζε πολυ, γαιτι το να εχεις δυνατα την μουσικη στα ακουστικα και να παγωνει ειναι λιγο καπως, οποτε ναι ισως να εχει και προβλημμα με τον ηχο
kosegdit Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις έκανα ένα clean install στους 314.22, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Λέω δεν ανοίγω και μια το Grid 2, να δω αν θα μου βγάλει πρόβλημα με τον ήχο πάλι; Βουαλά, κανένα θέμα, και το παιχνίδι και ο ήχος τρέχανε νερό. Ε ρε τι πήγαμε να πάθουμε, και κοροιδεύαμε τους απέναντι ότι δεν βγάζουν καλούς drivers.... Τουλάχιστον εκείνους δεν τους καίνε τις κάρτες! Ευχαριστώ για την ενημέρωση, και καλό κουράγιο nvidia.
panos0100 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ουτε κι εγω το περιμενα αυτο απο την nvidia την επομενη φορα θα παω σε ΑΤΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα