Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους τους φίλους της κοινότητας. Επειδη γράφω μεσα απο το κιν. μου θα προσπαθήσω να ειμαι σύντομος και περιεκτικός.

Χθες απο το "πουθενά" το PC μου βγήκε off. ΠΡΟΒΛΗΜΑ 1: Προχθές έκανα φορμάτ στο μηχ. και ταυτοχρονα περασα ενα επιπλέον σκληρό δίσκο (στο σύνολο έχω πέντε πλέον μεσα στο μηχ.). Μέχρι εδώ όλα καλά... με το που μπαίνω σε περιβάλλον windows διαπιστώνω οτι το λειτουργικό δεν βλέπει όλους τους δίσκους (ενω μέσα απο bios ή ακόμη και κατα την εγκατάσταση φαίνονταν όλοι κανονικά στο σημείο που επιλέγεις σε πιο δίσκο θα περάσεις το λειτουργικό). Το κορυφαίο είναι οτι ενώ είδε τον καινουργιο δίσκο, σταμάτησε να βλέπει έναν απο τους ήδη υπαρχοντες. Που μπορει να οφειλετε αυτο και πως μπορει κάποιος να δώσει λύση. Να σημειώσω πως δεν είναι σε raid διάταξη οι δίσκοι μου.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ 2: Βλέποντας οτι το μηχ. μου δεν μπορουσε πλέον να δει έναν απο τους δίσκους μου (στον οποίο είχα χρήσιμα αρχεία), αποφασισα να τον αποσυνδεσω και να πάρω τα αρχεία απο άλλο pc. Όταν λοιπων αναψα ξανα το μηχ. μου χωρις τον δίσκο που δεν έβλεπε, πήρα μυνημα στο startup Bootmgr is missing. Έχω δοκιμάσει με το cd εγκατάστασης να κάνω repair με γνωστές εντολές (fixboot, mdr) και άλλα πολλα αλλά τίποτα.

Επειδη η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά θέλω την βοήθεια σας τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο πρόβλημα. Με βλέπω για εγκατάσταση λειτουργικου απο την αρχή.

Στοιχεία μηχανήματος... Windows 7 64bit, i52600K, 8gb ram.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν πρόλαβα να κάνω την συγκεκριμένη ενέργεια, γιατι αποφασισα "βιαστικά" να βγάλω απο το μηχανημα μου τον δίσκο και να τον συνδέσω αλλου με αποτέλεσμα μετα να συμβει αυτο που περιεγραψα παραπάνω.

Όμως την ημέρα που πέρασα το λειτουργικό μου, στο βήμα επέλεξε σε πιο δίσκο θα περάσεις το λειτουργικό σου... τους είδα όλους κανονικά!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...