Προς το περιεχόμενο

Ψηφοφορία και γενική συζήτηση: Ποιο antivirus προτιμάτε; 10/06/13 – 31/12/2013  

1.077 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Antivirus
    • Microsoft Security Essentials/ Windows Defender
    • PC Tools AntiVirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • G Data AntiVirus
      0
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee AntiVirus Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Trend Micro Titanium AntiVirus Plus
      0
    • Webroot Secure Anywhere
    • Emsisoft Internet Security
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 613
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα λεγα τι κανει... Αν θες περνα το panda free, αλλιως bitedefender free. Καποιοι θα σου προτεινουν το avira, αλλα προσωια μου σπαει τα νευρα.

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ εδώ και 7 χρόνια αποκλειστικά Unix και δεν αισθάνομαι ότι χρειάζομαι κανένα antivirus. Ο υπολογιστής δουλεύει μια χαρά και κάνω όλες μα όλες μου τις δουλειές ακόμα και πράγματα που δεν γινότανε εύκολα στα Windows.

Μια έλλειψη υπάρχει μόνο, επειδή δεν θεωρώ ότι υπάρχουν αξιόλογα παιχνίδια. Αλλά εδώ που τα λέμε έχω γεράσει πια και ούτως η άλλως δεν παίζω.

Ο Άσπρος Γάτος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα είπα να αγοράσω πρώτη φορά av, μετα απο διάβασμα οτι το Windows defender απο γνωστά site , είναι τελευταίο χωρίς καν βαθμολογία , είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά στην αρχή αλλα σιγά σιγά με τον καιρό πήγε στα τάρταρα.

Ετσι αγόρασα με 3 ευρώ απο g2a το eset Internet security 9 για 1 χρόνο 1 pc , κανονικά με PayPal το κλειδί άμεσα και active κανονικά.

Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά αξίζει.

Δημοσ.

Να μας ενημερώσεις αν γίνει blacklist το key (χωρίς να θέλω να γρουσουζέψω, είναι πιθανό), και αν γίνει, να επικοινωνήσεις με την eset και πάλι να μας ενημερώσεις.

Για το windows defender δεν έχεις πολύ δίκιο πάντως.

Δημοσ.

Μακάρι να μην εχω δίκιο αλλά αν δεις γνωστά site για 2016 που γράφουν είναι στον πάτο κ μαλιστα έχει ξεχωριστό άρθρο για το win defender.

Κ εγω μέχρι χθες με το win defender ήμουν αλλα γιατί δουλεύω πολύ e banking ήθελα κάτι πιο αξιόλογο και το eset έχει πολλα καλούδια, όπως πχ e banking protection.

Btw γιατί να γίνει Black list το κλειδί ? Νόμιμο είναι.

Δημοσ.

Λευτέρη σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Πήρα κι εγώ κλειδί (2.84 ευρώ μου κόστισε με το fee), ενεργοποιήθηκα κι όλα καλά. Βέβαια, αν κατάλαβα καλά είναι το smart security 2014, μα προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου.

Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν παιζει ρολο με το κλειδι. Δηλαδη νομιζω, αν δεν κανω λαθος οτι μπορεις να αναβαθμιστεις στην τελευταια εκδοση επισημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...