Προς το περιεχόμενο

Ψηφοφορία και γενική συζήτηση: Ποιο antivirus προτιμάτε; 10/06/13 – 31/12/2013  

1.077 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Antivirus
    • Microsoft Security Essentials/ Windows Defender
    • PC Tools AntiVirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • G Data AntiVirus
      0
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee AntiVirus Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Trend Micro Titanium AntiVirus Plus
      0
    • Webroot Secure Anywhere
    • Emsisoft Internet Security
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, μόλις κατέβασα το bitdefender T.S. από Link.png Site: εδώ και έχω μια ερώτηση στους ήδη κατόχους του. Μήπως ξέρετε γιατί δεν ανοίγει όταν bootarw σε safe mode με δίκτυο; Και κάτι άλλο, όταν κάνετε "System Scan" το ολοκληρώνει κανονικά ή σας κολλάει; Εμένα με κόλλησε δύο φορές στο 86%.

• Απαντ. 613
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε safe mode με δίκτυο δεν είναι παράλογο να μην ανοίγει, καθώς οι υπηρεσίες του δε ξεκινάνε αυτόματα, και μπορεί να μην γίνεται να ξεκινήσουν κατ απαίτηση.

Τα περισσότερα έχουν την δυαντότητα να ανοίξουν για να κάνουν ένα σκανάρισμα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κοίταξε επειδή εγώ εδώ και 3 χρόνια εμπιστεύομαι το bitdefender δεν μου έχει προκαλέσει κανένα πρόβλημα. Επίσης κάτι άλλο με το αντι ιοικο πρόγραμμα αυτό σου επιτρέπει με F8 να μποτάρεις με το δικό του σαν μίνι λινουξ λογισμικό και να κάνεις τις διάφορες επιδιορθώσεις

Δημοσ.

παιδια εχω κανα μηνα περιπου το 360 total security και μονο καλα λογια εχω να πω, ειχα δοκιμασει bitdefender κλπ κλπ αλλα αυτο τα σπαει

Δημοσ.

Κοίταξε επειδή εγώ εδώ και 3 χρόνια εμπιστεύομαι το bitdefender δεν μου έχει προκαλέσει κανένα πρόβλημα. Επίσης κάτι άλλο με το αντι ιοικο πρόγραμμα αυτό σου επιτρέπει με F8 να μποτάρεις με το δικό του σαν μίνι λινουξ λογισμικό και να κάνεις τις διάφορες επιδιορθώσεις

Έχω κατεβάσει το free χωρίς να το έχω εγκαταστήσει ακόμη.

Είναι το ίδιο αποτελεσματικό όπως το πληρωμένο ή δεν αξίζει;

παιδια εχω κανα μηνα περιπου το 360 total security και μονο καλα λογια εχω να πω, ειχα δοκιμασει bitdefender κλπ κλπ αλλα αυτο τα σπαει

Το 360 total security κυκλοφορεί σε free έκδοση και αν όχι υπάρχει κάποια προσφορά;

Είχα για χρόνια το NIS αλλά πριν ένα μήνα μου μπλοκάρισε ανεξήγητα το ίντερνετ (μέχρι το router είχα αλλά στο pc όχι), το απεγκατέστησα και επανήλθε το ίντερνετ.

Δημοσ.

Το 360 total security κυκλοφορεί σε free έκδοση και αν όχι υπάρχει κάποια προσφορά;

Είχα για χρόνια το NIS αλλά πριν ένα μήνα μου μπλοκάρισε ανεξήγητα το ίντερνετ (μέχρι το router είχα αλλά στο pc όχι), το απεγκατέστησα και επανήλθε το ίντερνετ.

δοκιμασε το και θα με θυμηθεις  http://www.360totalsecurity.com/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρα παρα πολυ καλο το 360, αλλα προς το παρον με πολλα false positives.

Σήμερα έληξε ο δοκιμαστικός μήνας του Avast και προσπάθησα να σταματήσω τη λειτουργία του για να το απεγκαταστήσω στη συνέχεια αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.

Τελικά, το απεγκατέστησα και εγκατέστησα το 360 Total Security. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι εμφανίζει μια καρτέλα με 2 Security Updates των Windows και 1 Security Update for Software και ζητάει να τα κάνει Patch.

Το 1ο είναι το ΚΒ2758694 (εγκατάσταση 7/1/2013) με αιτιολογία Vulnerabilities in Microsoft XML Core Servises Could Allow Remote Code Execution

Το 2ο είναι το KB 3050995 (εγκατάσταση 27/3/2015) με αιτιολογία Fraudulent Digital Certificates Could Allow Spoofing και

Το 3ο είναι το KB370302 (εγκατάσταση 8/7/2015) με αιτιολογία Update for Adobe AIR

Αυτά περιλαμβάνονται στα false positives που αναφέρεις και να τα αγνοήσω ή πρέπει πράγματι να να τα κάνω Patch ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εννοια του false positive ειναι οταν ενα antivirus βαραει κοκκινο συναγερμο για ενα αρχειο σαν επικινδυνο, ενω στην πραγματικοτητα δεν ειναι. Για ενα crack ενος παιχνιδιου για παραδειγμα. Μπορει να μην ειναι, ιος αλλα να το ανιχνευει σαν ιο επειδη ειναι "πατενταρισμενο" αρχειο για να παιξεις το παιχνιδι.

Τωρα για αυτο που αναφερεις, δεν νομιζω οτι ειναι κατι. Updates ειναι που αντι να τα κανουν τα windows δια μεσω του windows update, το κανει το 360, οποτε ολα ηρεμα!

Ειναι μια δυνατοτητα που εχει το προγραμμα. Τωρα αν εσυ το φοβασαι, μην τα κανεις patch-update απο το προγραμμα και καντα απο το windows update. Προσωπικα εγω απο εκει θα τα εκανα.

Επεξ/σία από Alex-V

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...