Προς το περιεχόμενο

Ψηφοφορία και γενική συζήτηση: Ποιο antivirus προτιμάτε; 10/06/13 – 31/12/2013  

1.077 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Antivirus
    • Microsoft Security Essentials/ Windows Defender
    • PC Tools AntiVirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • G Data AntiVirus
      0
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee AntiVirus Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Trend Micro Titanium AntiVirus Plus
      0
    • Webroot Secure Anywhere
    • Emsisoft Internet Security
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 613
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα εγκατέστησα το free avg σ έναν υπολογιστή με windows 8.1.

1)καλά έκανα??

και

2)μου λέει οτι σε 29ημέρες θα λήξει...μετά τι γίνεται??

Δημοσ.

1. Ίσως είχες και καλύτερες επιλογές αλλά μιας και το έβαλες μην το βγάλεις αμέσως.

2. Μάλλον κάποιο registration θα θέλει. Ψάξτο λίγο, απο τώρα πριν φτάσει να λήγει.

Δημοσ.

και να προσπαθησεις να το βγαλεις το avg σιγα μη τα καταφερεις!!!!   :shock:  :-D  :devil:  μπες στο eset avremoval να το απεγκαταστησεις οταν ερθει η ωρα!

εχει βαλει κανεις το kaspersky security scan που ειναι free?! 

Δημοσ.

εγω λεω οτι δεν χρειαζεται να το βγαλει, αν εβαλε ολο το πακετο γι αυτο του βγαζει αυτο το μηνυμα,

οταν παει να το βγαλει θα τον ρωτησει αν θελει να κρατησει μονο το antivirus που ειναι free,

ε, ας απαντησει ναι εκει

Δημοσ.

εγω λεω οτι δεν χρειαζεται να το βγαλει, αν εβαλε ολο το πακετο γι αυτο του βγαζει αυτο το μηνυμα,

οταν παει να το βγαλει θα τον ρωτησει αν θελει να κρατησει μονο το antivirus που ειναι free,

ε, ας απαντησει ναι εκει

σωστός και έτσι έγινε...ποιο άλλο ελαφρύ antivirus προτείνεται??

Δημοσ.

σωστός και έτσι έγινε...ποιο άλλο ελαφρύ antivirus προτείνεται??

Bitdefender free, panda free

To kaspersky scan ειναι on demand. Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει. Eγω χρησιμοποιω, malwarebytes, superantispyware, hitman pro και αν ειναι μπορει και το emsisoft emergency kit.

Δημοσ.

Δεν θα τρέχει realtime, θα το τρέχεις εσύ όποτε θες να κάνεις scan. Άρα σίγουρα δεν ενοχλεί.

Επίσης δε ξέρω αν μετά το σκανάρισμα απεγκαθίσταται μόνο του. Είπαμε είναι εργαλείο μιας χρήσης κυρίως.

Βάλτο και δες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Guys, ήθελα να κάνω μια ερώτηση αλλά να μην ανοίγω νέο θέμα γιατί είναι παραπλήσιο με αυτό το νήμα.

Χρησιμοποιώ το ESS και το Spybot για τυχαία scan-αρίσματα. Υπάρχει και κανένα άλλο καλό ΟΧΙ real-time προστασία για adware/rootkits που μπορώ να τρέχω περιστασιακά;; Παλιά είχα το Webroot αλλά είναι και αυτό real-time και δεν μπορώ να έχω να τρέχουν 500 πράγματα ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Guys, ήθελα να κάνω μια ερώτηση αλλά να μην ανοίγω νέο θέμα γιατί είναι παραπλήσιο με αυτό το νήμα.

Χρησιμοποιώ το ESS και το Spybot για τυχαία scan-αρίσματα. Υπάρχει και κανένα άλλο καλό ΟΧΙ real-time προστασία για adware/rootkits που μπορώ να τρέχω περιστασιακά;; Παλιά είχα το Webroot αλλά είναι και αυτό real-time και δεν μπορώ να έχω να τρέχουν 500 πράγματα ταυτόχρονα.

AdwCleaner, ESET Online Scanner και Hitman Pro. Αρκετά καλό είναι και το Emsisoft Emergency Kit.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...