Προς το περιεχόμενο

Ψηφοφορία και γενική συζήτηση: Ποιο antivirus προτιμάτε; 10/06/13 – 31/12/2013  

1.077 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Antivirus
    • Microsoft Security Essentials/ Windows Defender
    • PC Tools AntiVirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • G Data AntiVirus
      0
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee AntiVirus Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Trend Micro Titanium AntiVirus Plus
      0
    • Webroot Secure Anywhere
    • Emsisoft Internet Security
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεδομένα περιήγησης συλλέγονται απο τα περισσότερα av. ]Το qihoo δεν έχει όμως μόνο αυτές τις κατηγορίες, αλλά για τρικ εξαπάτησης χρηστών για να χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους, είτε παρουσιάζοντας ψευδώς ως windows patch ή με μεθόδους αθέμιτου ανταγωνισμού.

Όμως η μηχανή τους QVM είναι πολύ καλή, και ενώ δίνει αρκετά false positives όλα δείχνουν πως είναι αποτελεσματική.

Σίγουρα έχει κερδίσει έδαφος στον ανταγωνισμό των δωρεάν προγραμμάτων προστασίας.

http://www.howtogeek.com/199829/avast-antivirus-was-spying-on-you-with-adware-until-this-week/

εδώ λέει πάνω κάτω τι είχε γίνει με το Avast

Δημοσ.

Σχετικά με τα urls γιατί εκεί απο ότι κατάλαβα με το γρήγορο διάβασμα έγκειται το spying:

http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2014/04/avc_datasending_2014_en.pdf

Η συντριπτική πλειοψηφία μεταδίδει τα urls. Τώρα δε ξέρω, αν είναι μόνο τα hashes για σύγκριση με τη βάση δεδομένων για να γίνει το απαραίτητο φιλτράρισμα ή ολόκληρο το url domain.

Επίσης η απάντηση του Vlk είναι αρκετά καθυσηχαστική.

Το 360 ενίοτε το δοκιμάζω κι εγώ.

Πλέον δεν το προτείνω σε άπειρους χρήστες λόγω των πολλών false positives και γενικά οτι είναι ένα πρόγραμμα που δεν έχει πολύ καιρό και για μένα μετράει πολύ η ιστορία των προιόντων προστασίας. Η λογική λέει οτι θα συνεχίσει να αυξάνει τη βάση χρηστών του και θα γίνεται καλύτερο. Αν δεν υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις αμαύρωσης του ονόματος τους τότε θα το προτείνω.

• Like 1
Δημοσ.

μετράει πολύ η ιστορία των προιόντων προστασίας.

Αυτο. Εχει πολλη μεγαλη σημασια και εγω κοιταζω αυτο. Να εχει ιστορια ενα αντιικο σε θεμα αξιοπιστιας.

Δημοσ.

Ποιο free antivirus προτείνεται καθώς αποφάσισα να αλλάξω το mse όχι γιατί δε με καλύπτει αλλά επειδή το βαρέθηκα 3 χρόνια τώρα.

Έβαλα το panda free ελαφρύ φαίνεται αλλά με χαλάει το metro ui που έχει.

Δημοσ.

To panda αν μπορέσω και την παλέψω με το ui του αξίζει να το κρατήσω;

Διάβασα πιο πίσω ένα τεστ που έβαλε ο flik και είδα ότι απέδωσε πολύ καλά.

Δημοσ.

σ'εμενα παντως με το panda free antivirus και windows 8.1 μου εβγαζε συνεχεια μπλε οθονη...ειχα βρει και ενα site που ελεγε για κολληματα που παθαινεις με μια ενημερωση του panda και απο τοτε ποτε ξανα panda..ψηφιζω avira free!  το 2014 σε τεστ ειχε 99%  εντοπισμο σε malware!

Δημοσ.

καλησπερα,

Ενδιαφερομαι για antivirus για προστασια τραπεζικων συναλλαγων (κυριως για 1 laptop). Οι επιλογες που σκεφτομαι:

• Norton Security [39,99e]
  • Kaspersky Internet Security 2015 [53e]
  • ESET Smart Security 8 (2015) [29e] 
  • ESET NOD32 Antivirus 8 (2015) [19e]

Τι μου προτεινετε;

Laptop specs: 3gb ram, dual core 2.17ghz.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Εγώ θα αγόραζα το Kaspersky.

Όποιο και να επιλέξεις, βεβαιώσου ότι τρέχει καλά στο σύστημα σου.Όλες οι εταιρείες παρέχουν trial έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

+1 και απο μενα για το kaspesky για την δουλεια που το χρειαζεσαι. Αλλα οπως ειπε και ο gtr δοκιμασε το πρωτα σαν trial στο μηχανημα σου να δεις αν το βαραινει. Αν οχι, ειναι η καλυτερη επιλογη και εφυγες για αγορα. Το eset, ισχυρο, ελαφρυ, αλλα στο antiphishing και στο antispam ειναι καπως αδυναμο. Οποτε οχι για εσενα.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα,

Ενδιαφερομαι για antivirus για προστασια τραπεζικων συναλλαγων (κυριως για 1 laptop). Οι επιλογες που σκεφτομαι:

• Norton Security [39,99e]
  • Kaspersky Internet Security 2015 [53e]
  • ESET Smart Security 8 (2015) [29e] 
  • ESET NOD32 Antivirus 8 (2015) [19e]

Τι μου προτεινετε;

Laptop specs: 3gb ram, dual core 2.17ghz.

Ευχαριστω!

Kaspersky 53 ευρώ τα θεωρώ πολλά και τέλεια προστασία δεν υπάρχει, καλύτερα οπότε να πας στο nod32 αν θες κάποιο να αγοράσεις που είναι και σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι και πιο ελαφρύ για το laptop που έχεις, σε αντίθεση με το kaspersky που θα ρισκάρεις. Αν όμως σου περισσεύουν λεφτά, όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, κατέβασε πρώτα τα σε trial μορφή να δεις πώς τρέχουν σε σένα. Αυτή είναι η γνώμη μου

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι το εξής.

Banking προστασία μακράν καλύτερη απο του eset έχει το kaspersky. Στο antiphising το eset είναι εξαιρετικό. Ισάξιο του kaspersky.

H trial δοκιμή είναι απαραίτητη. Αν σου κάθεται βαρύ το kaspersky δεν θα πρέπει να το έχεις απλά και μόνο για αυτό, καθότι 100% δεν σου παρέχει. Βέβαια με το safe browser (κάπως έτσι το λένε) που έχει είναι δυνατό, ναι. Αλλιώς βάλε ένα keyscrambler για να αποφύγεις το keylogging και κατα τα αλλα όπως και να έχει πρέπει να προσέχεις όταν μπαίνεις σε τράπεζα να είναι η τράπεζα.

Δηλαδή αυτοί που την πατάνε με online banking είναι αυτοί που δε ξεχωρίζουν το site της τράπεζας απο ένα που μοιάζει με site τράπεζας...

Δημοσ.

Για ασφαλείς αγορές καλό είναι και το Comodo Internet Security. Είναι και free. Έχει το Sandbox που τρέχει τον browser σε safe περιβάλλον και είσαι προστατευμένος απο banking trojan.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...