Προς το περιεχόμενο

Ψηφοφορία και γενική συζήτηση: Ποιο antivirus προτιμάτε; 10/06/13 – 31/12/2013  

1.077 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Antivirus
    • Microsoft Security Essentials/ Windows Defender
    • PC Tools AntiVirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • G Data AntiVirus
      0
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee AntiVirus Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Trend Micro Titanium AntiVirus Plus
      0
    • Webroot Secure Anywhere
    • Emsisoft Internet Security
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες με πληρωμη, eset απο εμενα. Απο free, panda η bitdefender.

Το bit defender σε σπαμαρει με pop ups?

Σκεφτόμουν και για mse

• Απαντ. 613
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλημερα.Ειμαι μεταξυ avira pro k  Bitdefender...Aλλα λογω ελειψης αγγλικων δεν ξερω πως μπορω να κανω εξαιρεσεις σε φακελους,αρχεια,προγραμματα απο το αντιβαιρους.Οποιος φιλος δουλευει καποιο απο αυτα, μπορει να μου πει τι κανω;

Δημοσ.

Εγω εχω το εξης θεμα σε kaspersky internet security.Δοκιμαζω να μπω σττην σελιδα του paypal  και μ βγαζει το εξης μηνυμα

Η τρέχουσα σύνδεση στην σελίδα δεν είναι έμπιστη
Έχετε ζητήσει από τον Firefox μια ασφαλή σύνδεση στο www.paypal.com, αλλά δεν είναι δυνατή η πιστοποίηση της ασφάλειας της σύνδεσης.
Κανονικά, όταν προσπαθείτε να κάνετε μια ασφαλή σύνδεση, οι σελίδες παρουσιάζουν έμπιστα αρχεία πιστοποίησης που αποδεικνύουν την ταυτότητα τους. Η ταυτότητα αυτής της σελίδας δεν μπορεί να πιστοποιηθεί.
Τι θέλετε να γίνει;
Αν συνήθως συνδέεστε σε αυτή την σελίδα χωρίς προβλήματα, αυτό το σφάλμα σημάινει ότι κάποιος προσπαθεί να πλαστογραφήσει την ταυτότητα της σελίδας και δεν πρέπει να συνεχίσετε.
This site uses HTTP Strict Transport Security (HSTS) to specify that Firefox only connect to it securely. As a result, it is not possible to add an exception for this certificate.

Το www.paypal.com χρησιμοποιεί ένα μη έγκυρο πιστοποιητικό ασφαλείας. Το πιστοποιητικό δεν είναι έμπιστο επειδή ο εκδότης είναι άγνωστος. (Κωδικός σφάλματος: sec_error_unknown_issuer)

Σε αλλα site στις τεχνικες λεπτομεριες παταω να εξαιρεθει και μπαινω σε αυτη ομως οχι.Εψαξα στο μενου για εξαιρεσεις το εβαλα ωστε να μην ελεγχει το συγκερκιμενο url αλλα τπτ.

Δοκιμασα σε chrome και αρχικα μ εβγαλε μηνυμα ασφαλων τραπεζικων συναλλαγων και συνεχισα στο ιδιο παραθυρο χωρις προβλημα

Εχει κανεις καμια ιδεα ....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλύπτεσαι με τα free. Γενικά, κρίνοντας συνολικά σε όλους τους τομείς, θεωρώ την πιο ιδανική λύση το eset nod32, αλλά δεν είναι δωρεάν. Καθώς όμως ούτε αυτό σου παρέχει 100% ασφάλεια, και γενικά 0% προβλήματα, εγώ θα πρότεινα avast free ή bitdefender free να δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Από χτες είμαι με 360 total security (το κινέζικο).

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούσα μόνο avast.

Για αδύναμο laptop (4 gb ram, i3) το 360 φαίνεται να ρολάρει καλύτερα (για το 360 μιλάω), δεν επιβραδύνει το σύστημα (σύμφωνα και με το av-test).

ps: Έχω ενεργοποιήσει και τις μηχανές των bitdefender και avira.

Δημοσ.

Θα σου έλεγα καλύτερα το essentials μιας και το total security έχει πραγματάκια που δε χρειάζονται κατά τη γνώμη μου.

Επίσης, στο essentials τουλάχιστον, οι μηχανές bit και avira είναι μόνο για ondemand, άρα εγώ τις άφηνα κλειστές γιατί δεν επηρέαζαν την realtime προστασία. Αλλιώς θα γινόταν βαρύ. Καλύτερα αν κατεβάσεις κάποιο ύποπτο αρχείο να το σκανάρεις στο virustotal.

Είναι καλό. Μόνα μειονεκτήματα τα αρκετά false positives, και οτι δεν έχει καθαρό όνομα στην αγορά η 360.

Δημοσ.

Θα σου έλεγα καλύτερα το essentials μιας και το total security έχει πραγματάκια που δε χρειάζονται κατά τη γνώμη μου.

Επίσης, στο essentials τουλάχιστον, οι μηχανές bit και avira είναι μόνο για ondemand, άρα εγώ τις άφηνα κλειστές γιατί δεν επηρέαζαν την realtime προστασία. Αλλιώς θα γινόταν βαρύ. Καλύτερα αν κατεβάσεις κάποιο ύποπτο αρχείο να το σκανάρεις στο virustotal.

Είναι καλό. Μόνα μειονεκτήματα τα αρκετά false positives, και οτι δεν έχει καθαρό όνομα στην αγορά η 360.

Το περίεργο είναι πώς ενώ για το 360 πολλοί το φοβούνται όσον αφορά το απόρρητο του καθενός επειδή είναι Κινέζικο εμπιστεύονται το Avast. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι άδικες οι κατηγορίες για το 360, αλλά δεν θα το έβγαζα κιόλας απο κάποιο μηχάνημα για αυτόν τον λόγο.

http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/563649/360-total-security/?p=3600027

Πιο πολύ εκτιμώ το bitdefender, που νομίζω είναι το μόνο που δεν έρχεται bundled με άλλα προγράμματα, και και δεν έχει ούτε διαφήμιση εσωτερικά στο πρόγραμμα ούτε κανένα popup. Σε αυτόν τον τομέα είναι κορυφαίο.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι άδικες οι κατηγορίες για το 360, αλλά δεν θα το έβγαζα κιόλας απο κάποιο μηχάνημα για αυτόν τον λόγο.

http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/563649/360-total-security/?p=3600027

Πιο πολύ εκτιμώ το bitdefender, που νομίζω είναι το μόνο που δεν έρχεται bundled με άλλα προγράμματα, και και δεν έχει ούτε διαφήμιση εσωτερικά στο πρόγραμμα ούτε κανένα popup. Σε αυτόν τον τομέα είναι κορυφαίο.

Ούτε όμως και για το avast είναι άδικες οι κατηγορίες που έχει φάει, προσφάτως ειδικά έτσι δεν είναι? Γιατί όμως πολλοί το προτείνουν και δεν μιλάω για εδώ μόνο συγκεκριμένα αλλά και σε άλλα forums, όπως σε αυτό που έχεις παραθέσει το προτείνουν. Και μου κάνει πολύ εντύπωση. Και ναι αυτό με το bitdefender ισχύει αυτό ότι δεν έχει κάτι από όσα ανέφερες

Ούτε όμως και για το avast είναι άδικες οι κατηγορίες που έχει φάει, προσφάτως ειδικά έτσι δεν είναι? Γιατί όμως πολλοί το προτείνουν και δεν μιλάω για εδώ μόνο συγκεκριμένα αλλά και σε άλλα forums, όπως σε αυτό που έχεις παραθέσει το προτείνουν. Και μου κάνει πολύ εντύπωση. Και ναι αυτό με το bitdefender ισχύει αυτό ότι δεν έχει κάτι από όσα ανέφερες

Μία απορία θέτω έτσι? δεν το πάω για να το παίξω σε κάτι έξυπνος μην με παρεξηγήσεις έτσι? απλά αναφέρω κάτι που παρατηρώ και το θέτω και σαν θέμα συζήτησης.

Δημοσ.

Καλά κάνεις. Είναι θέμα συζήτησης.

Και για το avast έχουν ακουστεί για θέματα privacy, αλλά για το 360 είναι πιο βαριές οι κατηγορίες και δεν αφορούν μόνο privacy.

Δηλαδή στέκομαι στο όνομα της εταιρείας και όχι οτι κάνει ζημιά στον υπολογιστή σου αν το έχεις.

Δημοσ.

Καλά κάνεις. Είναι θέμα συζήτησης.

Και για το avast έχουν ακουστεί για θέματα privacy, αλλά για το 360 είναι πιο βαριές οι κατηγορίες και δεν αφορούν μόνο privacy.

Δηλαδή στέκομαι στο όνομα της εταιρείας και όχι οτι κάνει ζημιά στον υπολογιστή σου αν το έχεις.

Και αυτό που είχε γίνει με το add on του Avast που κατασκόπευε είχε να κάνει με την ίδια την εταιρεία όμως.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεδομένα περιήγησης συλλέγονται απο τα περισσότερα av. ]Το qihoo δεν έχει όμως μόνο αυτές τις κατηγορίες, αλλά για τρικ εξαπάτησης χρηστών για να χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους, είτε παρουσιάζοντας ψευδώς ως windows patch ή με μεθόδους αθέμιτου ανταγωνισμού.

Όμως η μηχανή τους QVM είναι πολύ καλή, και ενώ δίνει αρκετά false positives όλα δείχνουν πως είναι αποτελεσματική.

Σίγουρα έχει κερδίσει έδαφος στον ανταγωνισμό των δωρεάν προγραμμάτων προστασίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...