Προς το περιεχόμενο

Ψηφοφορία και γενική συζήτηση: Ποιο antivirus προτιμάτε; 10/06/13 – 31/12/2013  

1.077 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Antivirus
    • Microsoft Security Essentials/ Windows Defender
    • PC Tools AntiVirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • G Data AntiVirus
      0
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee AntiVirus Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Trend Micro Titanium AntiVirus Plus
      0
    • Webroot Secure Anywhere
    • Emsisoft Internet Security
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τώρα πλέον έχω το Antivir με επιπλέον (on-demand scan) Malware Bytes και SuperAntispyware (προληπτικά, δεν είναι ότι "έπαθα και έμαθα", όταν τα πρωτοέβαλα δεν μου βρήκαν τίποτα).

ακριβως το ιδιο και εγω! κομπλε

• Απαντ. 613
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

avast free εδω και 1,5 χρονο και δηλωνω απολυτα ικανοποιημενος...βεβαια προσεχω για να εχω και μαζι με malwarebytes καθως επισης και hitman pro ειμαι αρκετα καλα εως τωρα!

Δημοσ.

Θα με κατηγορησουν πολλοι για την επιλογη μου αλλα θα το πω.

360 internet security 2013

Ναι ειναι κινεζικο.ε και;Το εχω δοκιμασει στα πολυ δυσκολα και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.Στα διεθνη τεστ τα πηγαινει περιφημα,συν και το γεγονος οτι για σουιτα ασφαλειας ειναι παναλαφρο!26 MB μνημη δεν το λες καθοολου κακο!Για firewall βασιζεται στο ενσωματομενο των windows οπως και πολλες πλεον συγχρονες σουιτες. Antivirus (3 engines μεταξυ των οποιων και bitdefender), antispyware,URL filtering, download protection,webcam protection (πολυ βασικο ειδικα για laptops και για οσα εχουν ενσωματωμενη καμερα) καθως και πολλα αλλα καλουδια.Α ,και λειτουργιες sandbox καθως και ενος πολυ καλου cleaner  στην τελευταια ενημερωση του!!

Τι αλλο να ζητησει καποιος;  :-)

Ειπα οτι ειναι δωρεαν;;

• Like 1
Δημοσ.

Καλό είναι το 360, καλά έκανες και το ανέφερες κιόλας.

Η μηχανή bitdefender υπάρχει σε πολλά antivirus, αλλά το 360 είναι απο τα πιο ελαφριά μεταξύ αυτών, και ειδικά σε σχέση με τα features που προσφέρει.

Να σημειώσουμε οτι υπήρχε ως Qihoo μέχρι τώρα. Τώρα ονομάζεται 360 Internet Security.

Η πιο αξιόλογη προσπάθεια απο Κίνα.

Ακόμα δεν έτυχε να το δοκιμάσω, είναι όμως απο τα πρώτα στη λίστα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, όσα αποκόμισα απο την εμπειρία μου με το 360 Internet Security.

Πολύ καλό detection. Βασικά για free έχει το καλύτερο detection rate μαζί με το fortinet.  Προς μεγάλη μου έκπληξη, η μηχανή cloud που διαθέτει (2 μηχανές cloud για την ακρίβεια) κάνουν πολύ καλή δουλειά, και δεν τα αφήνουν όλα για την bitdefender engine.

Έχει και προστασία proactive (για εγγραφές registry, αλλαγές διεργασιών και αρχείων κτλ) όχι αρκετά έξυπνη πάντως, καθότι δεν παίρνει αποφάσεις μόνο του.

Είναι ελαφρύ. Το avast με custom installation και το avg μου φάνηκαν ελαφρύτερα όμως. Αλλά φυσικά καμία σχέση με άλλες σουίτες. Και καμία σύγκριση με άλλα προγράμματα που χρησιμοποιούν 2πλές και 3πλές μηχανές, ειδικά του bitdefender.

Απλό UI, δεν μου άρεσε όμως πολύ στη συμπεριφορά του. Μου κόλλησε 2 φορές το σύστημα όταν καθάριζε έναν φάκελο για τεστ που του πέταξα. Δεν έχει πολυ σαφείς ρυθμίσεις.

Το sandbox λειτουργεί manual, δεν βάζει τα ύποπτα αρχεία αυτόματα σε sandbox όπως το avast. Και το url filtering δεν το είδα ποτέ σε δράση.

Δοκιμάστε το. Δεν θα σας ενοχλήσει αν δε βρει ιό, βάλτε το σε low protection mode, ώστε η bitdefender engine να σκανάρει μόνο κατα το άνοιγμα αρχείων (μετά απο πολλές δοκιμές το εξακρίβωσα), και θα είναι πολύ ελαφρύ, με προστασία εφάμιλλη του avast που θεωρείται τον τελευταίο χρόνο κορυφή στα free.

• Like 1
Δημοσ.

Το avast. Είναι πολύ καλη επιλογή, ενημερώνεται πολύ συχνά και όταν το χρειάστηκα ήταν εκεί. Το παν βέβαια είναι να αποφεύγεις τα κακόφημα μέρη και σε συνδυασμό με ένα καλό antivirus όλα κυλάνε καλά!!!

Δημοσ.

Απλα Eset Smart Security - και το Nod32 Antivirus σε αλλο pc, Απο την εκδοση 4 ..  εως την 6 ολα καλα, παντα αψογο,για μενα οτι καλυτερο υπαρχει

Δημοσ.

Λοιπόν, όσα αποκόμισα απο την εμπειρία μου με το 360 Internet Security.

Πολύ καλό detection. Βασικά για free έχει το καλύτερο detection rate μαζί με το fortinet.  Προς μεγάλη μου έκπληξη, η μηχανή cloud που διαθέτει (2 μηχανές cloud για την ακρίβεια) κάνουν πολύ καλή δουλειά, και δεν τα αφήνουν όλα για την bitdefender engine.

Έχει και προστασία proactive (για εγγραφές registry, αλλαγές διεργασιών και αρχείων κτλ) όχι αρκετά έξυπνη πάντως, καθότι δεν παίρνει αποφάσεις μόνο του.

Είναι ελαφρύ. Το avast με custom installation και το avg μου φάνηκαν ελαφρύτερα όμως. Αλλά φυσικά καμία σχέση με άλλες σουίτες. Και καμία σύγκριση με άλλα προγράμματα που χρησιμοποιούν 2πλές και 3πλές μηχανές, ειδικά του bitdefender.

Απλό UI, δεν μου άρεσε όμως πολύ στη συμπεριφορά του. Μου κόλλησε 2 φορές το σύστημα όταν καθάριζε έναν φάκελο για τεστ που του πέταξα. Δεν έχει πολυ σαφείς ρυθμίσεις.

Το sandbox λειτουργεί manual, δεν βάζει τα ύποπτα αρχεία αυτόματα σε sandbox όπως το avast. Και το url filtering δεν το είδα ποτέ σε δράση.

Δοκιμάστε το. Δεν θα σας ενοχλήσει αν δε βρει ιό, βάλτε το σε low protection mode, ώστε η bitdefender engine να σκανάρει μόνο κατα το άνοιγμα αρχείων (μετά απο πολλές δοκιμές το εξακρίβωσα), και θα είναι πολύ ελαφρύ, με προστασία εφάμιλλη του avast που θεωρείται τον τελευταίο χρόνο κορυφή στα free.

Ηθελα να το δοκιμαζα και με γλυτωσες απο ενα κοπο.

Δημοσ.

avast free εδω και 1,5 χρονο και δηλωνω απολυτα ικανοποιημενος...βεβαια προσεχω για να εχω και μαζι με malwarebytes καθως επισης και hitman pro ειμαι αρκετα καλα εως τωρα!

To hitman μπορει να εγκατασταθει μαζι με το avast?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...