Προς το περιεχόμενο

Ψηφοφορία και γενική συζήτηση: Ποιο antivirus προτιμάτε; 10/06/13 – 31/12/2013  

1.077 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Antivirus
    • Microsoft Security Essentials/ Windows Defender
    • PC Tools AntiVirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • G Data AntiVirus
      0
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee AntiVirus Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Trend Micro Titanium AntiVirus Plus
      0
    • Webroot Secure Anywhere
    • Emsisoft Internet Security
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα παιδια να κανω μια ερωτηση! εχω το AVG και το pc μου εχει 8giga ram και τον amd phenom II X4 955! 

μεχρι στιγμης νομιζω ειμαι ικανοποιημενος! εχετε να προτεινεται καποιο αλλο antivirus?

Δημοσ.

γεια χαρα παιδια να κανω μια ερωτηση! εχω το AVG και το pc μου εχει 8giga ram και τον amd phenom II X4 955! 

μεχρι στιγμης νομιζω ειμαι ικανοποιημενος! εχετε να προτεινεται καποιο αλλο antivirus?

Εφόσον είσαι ικανοποιημένος, μείνε στο AVG. Τώρα αν αργότερα θέλεις να δοκιμάσεις κάποιο άλλο Antivirus, ένα από τα καλύτερα δωρεάν είναι το Avast 2015. Αν σε ενδιαφέρει να αγοράσεις Antivirus, θα σου πρότεινα το ESET NOD32 ή το Kaspersky. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα σας μια ερώτηση, με αυτό που έβαλα χθες δεν έχω full protection;

Έχεις αλλά και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα περάσει κάποιο malware. Καλό είναι να κάνεις κανένα scan με Malwarebytes Anti-Malware κάθε δυο-τρεις εβδομάδες.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πιαδες ποια η γνωμη σας για το BitDefender?
Θα αλαζατε το avast για αυτο?
Αν ναι γιατι...αν οχι παλι γιατι!
Αν κανενα απο τα 2 παλι γιατι :P

Ευχαριστω

Δημοσ.

Θα το έβαζα και αν έτρεχε πιο γρήγορα ή εξίσου γρήγορα το σύστημα θα το κρατούσα.
Εϊναι πολυ αξιόπιστο γενικά, παρότι δεν το εξέλιξαν όσο μπορούσαν.

• Like 1
Δημοσ.

Από το καλοκαίρι είμαι με το F-secure internet security χωρίς προβλήματα μοναδικό μείον είναι κομμάτι βαρύ

Δημοσ.

Παίδες η ψηφοφορία είναι από το ... 2013 και έχουμε 2015 ... παίζει να έχουμε νέα ψηφοφορία σύντομα; :P Πολύς κόσμος μπαίνει εδώ και ρωτάει για τα Antivirus Software, θεωρώ ότι μια νέα ψηφοφορία θα δώσει απαντήσεις, έστω και στατιστικά. 

Ευχαριστώ.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που νομίζω ότι κάνει εδώ ο αρθρογράφος στο άρθρο αυτό μια πολύ κακή σύγκριση και το τι προτείνει είναι λίγο περίεργο εώς θα έλεγα άκυρο? χωρίς να το λέω προσβλητικά.

Δημοσ.

auron δεν πολύ κατάλαβα τι εννοείς.

Για παράδειγμα στο συγκεκριμένο Τεστ που αναφέρετε ο αρθρογράφος μιλάει για την πληρωμένη σουίτα του avira και του bit difender, και με βάση αυτό ο συγκεκριμένος προτείνει και βγάζει σαν συμπέρασμα ότι οι free εκδόσεις αυτών είναι καλύτερες από τις free των avast kai avg που όμως συμμετέχουν στο Τεστ σε αντίθεση με τις free εκδόσεις των άλλων. Οπότε για αυτό θεωρώ πως το συγκεκριμένο συμπέρασμα που βγάζει δεν βγαίνει από το συγκεκριμένο Τεστ.

(και εγώ πιστεύω ότι το bitdefender είναι πιο αξιόπιστο από το avast και avg) όμως δεν θα το τεκμηρίωνα όπως ο συγκεκριμένος με βάση αυτό το Τεστ που παραθέτει στο κείμενο του)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόταση για antivirous σε λάπτοπ καλό και όσο το δυνατόν ελαφρύτερο?

Λειτουργικό 8.1 , εχω αγορασμενο το kaspersky 2015 αλλά είναι βαρυ

Τα χαρακτηριστηκα είναι i5 ivy bridge αρχιτεκτονικής ,6gb ram ,ssd 120gb

Επεξ/σία από haris013

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...