Προς το περιεχόμενο

Ψηφοφορία και γενική συζήτηση: Ποιο antivirus προτιμάτε; 10/06/13 – 31/12/2013  

1.077 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Antivirus
    • Microsoft Security Essentials/ Windows Defender
    • PC Tools AntiVirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • G Data AntiVirus
      0
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee AntiVirus Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Trend Micro Titanium AntiVirus Plus
      0
    • Webroot Secure Anywhere
    • Emsisoft Internet Security
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε win 8.1 εχεις τo Panda ;

Εγω ναι.

Aπροβληματιστο και ελαφρυ.Δεν ξερω αν απο απο επιδοσει;ς ειναι καλυτερο η οχι απο το avira που ειχα αλλα ετσι και αλλιως κανω ...μετριοπαθες σερφαρισμα :

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως πριν καμια βδομαδα έβγαλα το avast και πέρασα avira και προς το παρων φαινεται πως εντοπίζει αρκετό πράγμα!

το free έβαλες? έχω το premium και είναι φανταστικό. 4ος χρόνος τώρα και δεν εχω κανένα πρόβλημα, γενικά δεν έχει περάσει τίποτα. σε συμβουλεύω να το συνδυάσεις με το win patrol :)

Δημοσ.

Καλημέρα επειδή τελειώνει το trial από το antivirus που έχω (mcafee internet) θα μπορούσε να κάποιος να με προτείνει μία αξιόπιστη λύση για internet suite? Επειδή με τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ και για συναλλαγές σκέφτομαι για πρώτη φορά να αγοράσω? Είναι τσάμπα ή αγορά (δηλαδή δεν αξίζει η πληρωμή)?Από αγορά σκέφτομαι το norton internet security ή το kaspesky internet security. Είδα και το http://www.360totalsecurity.com/αλλά δεν ξέρω αν είναι όντως τσάμπα ή πρέπει να πληρώσεις για να έχει το πλήρες πακέτο, όπως και αν είναι αξιόπιστο.

Δημοσ.

Καλημέρα επειδή τελειώνει το trial από το antivirus που έχω (mcafee internet) θα μπορούσε να κάποιος να με προτείνει μία αξιόπιστη λύση για internet suite? Επειδή με τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ και για συναλλαγές σκέφτομαι για πρώτη φορά να αγοράσω? Είναι τσάμπα ή αγορά (δηλαδή δεν αξίζει η πληρωμή)?Από αγορά σκέφτομαι το norton internet security ή το kaspesky internet security. Είδα και το http://www.360totalsecurity.com/αλλά δεν ξέρω αν είναι όντως τσάμπα ή πρέπει να πληρώσεις για να έχει το πλήρες πακέτο, όπως και αν είναι αξιόπιστο.

Εφόσον κάνεις τραπεζικές συναλλαγές, αξίζει να αγοράσεις Σουίτα Ασφαλείας. Από Internet Security Suites προτείνω τα Link.png Site: Kaspersky Internet Security 2015 ή Link.png Site: ESET Smart Security

Για βασική δωρεάν προστασία Link.png Site: Avast 2015

Υ.Γ Καλό Internet Security είναι και το Avast Internet Security, λόγο της τεχνολογίας Link.png Site:

">Safe Zone
Δημοσ.

Μία ερώτηση παιδιά. Έχω από την σχολή δωρεάν το F secure client 9.31. Αναβαθμίσεις μάλλον δεν παίρνει μόνο ενημέρωση της βάσης δεδομένων (δλδ δεν θα αναβαθμιστεί σε f secure 2015). Αξίζει να βάλω αυτό ή να πάω σε κάτι δωρεάν στυλ avast/360;

Δημοσ.

Για μενα δεν αξιζει. Η avast η 360, η κανενα panda cloud

To 360 έχουν ακουστεί θέματα κατασκοπίας και παρακολούθησης παλαιότερα. (έκανα μία αναζήτηση τώρα που ψάχνομαι)

http://www.ibtimes.com/privacy-issues-chinas-qihoo-360-technology-which-provides-free-antivirus-software-are-becoming-more

Γενικά το F secure το απορρίπτεις; Στα τεστ έχει καλά αποτελέσματα. Συγκριτικά με το Avast Free θα έχω καλύτερη προστασία;

Δημοσ.

Αυτην την στιγμη με το 360 internet security ειμαι και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος, ουτε βαρυ και εχει υψηλο rate στους ιους με λιγα false positives. Αυτο με την κατασκοπια να σου πω την αληθεια δεν το ηξερα. Ημουν με avast free αρκετα ευχαριστημενος και ειπα να κανω μια αλλαγη. Τωρα για το f-secure, δοκιμασε το και αν σε ικανοποιει κρατησε το.

Δημοσ.

και με το  avast είχε γίνει ολόκληρο θέμα με το Safe price που ήταν σε ένα Extension του Avast ότι κατασκόπευε παντως. Το extension ήταν το  Avast internet security αν θυμάμαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...