Προς το περιεχόμενο

Ψηφοφορία και γενική συζήτηση: Ποιο antivirus προτιμάτε; 10/06/13 – 31/12/2013  

1.077 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Antivirus
    • Microsoft Security Essentials/ Windows Defender
    • PC Tools AntiVirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • G Data AntiVirus
      0
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee AntiVirus Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Trend Micro Titanium AntiVirus Plus
      0
    • Webroot Secure Anywhere
    • Emsisoft Internet Security
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ανάμεσα στις σουίτες του bitdefender και του nod32, ποια προτείνετε ως πιο ελαφριά?

το bitdefender ειναι κατα την αποψη μου πολυ καλυτερο αλλα απαιτει περισσοτερους πορους σε σχεση με το nod32,βασει δοκιμων στις δοκιμαστικες τους εκδοσεις

Δημοσ.

Οπως ειχε πει και ενας συμφορουμιτης, εν ετη 2014 δεν αξιζει και δεν υπαρχει λογος να εγκαταστησεις μια σουιτα η οποια θα γοναταει ολοκληρο το συστημα. Οσο καλο και να ειναι για τους ιους.

Δημοσ.

Το avira πάντως αν και το εχω χρόνια μου φαίνεται πως δυστηχώς με τα καινούργια update / περιβάλον κτλπ το έκαναν βαρύ απο οτι ηταν πριν

Δημοσ.

Οντως ειναι βαρυ το avira. Γιαυτο και το ξηλωσα προσωπικα απτον υπολογιστη μου. Γυρισα σε avast και ουτε καν ξερω οτι υπαρχει στο pc.

Δημοσ.

Εντάξει η κατάσταση με το avira δεν πάει αλλο ουτε uninstall δεν θέλει να κανει τώρα πετάει κατι error .... θα δοκιμάσω το windows defender των 8 για λίγο καιρό να δώ πως παει γιατι εχω διαβάσει καλά λόγια και σε συνδιασμό με malwarebytes και superantispyware νομιζω ειμαστε κομπλε

Δημοσ.

Αν εισαι σε 8 κ γω πιστευω οτι με αυτον τον συνδυασμο θα εισαι κυριος. Εγω με 7 ειμαι με adware cleaner (για διαφορα unwanted programs) avast, malwarebytes, superantispyware, emsisoft και hitman pro για να σβηνω χειροκινητα απο safe mode οτι δεν βρισκουν τα αλλα διοτι το συγκεκριμενο ειναι δωρεαν για 30 μερες, μετα τις 30 απλα δεν τα αφαιρει κανει μονο scan. Την διαδικασια αυτη την κανω μια φορα τον μηνα φυσικα. Ειμαι καλυμενος με το avast σαν real-time protection. Δοκιμασα πολλα free αλλα ξαναγυρισα σε αυτο. Απο paid, ημουν με eset. Απιστευτο.

Δημοσ.

Θα εισαι αρκετα οκ μπορω να πω. Αρκει βεβαια να προσεχεις και εσυ το τι κανεις και που μπαινεις. Παντως ναι θα εισαι μια χαρα με την free εκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μεταξυ avg και avast πιο ειναι πιο ελαφρυ? και βασικα ποιο θα προτεινατε?

Avast, επίσης.

Δημοσ.

με ολο το θαρρος που εχω και επειδη με ασχολουμαι με λιγο hacking,programming,αρα και υιουσ κτλπ(δν μπορω να επεκταθω περισσοτερο),πιστευω οτι κανενα antivirus δν ειναι αρκετο.αν ο υιος ειναι καλα κατασκευασμενος και κρυπτογραφημενος,πολυ απλα μονο με φορματ(και αμα)θα φυγει απο το συστημα σασ.τι συνιστω και τι εχω?avast free (θα ψαξω και για να key να το μην εχω το free version) και το antimalware malwarebites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...