Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά, έβαλες Wind; 30 ή 50; Είσαι ικανοποιημένος; γιατί, αν θυμάμαι καλά, είσαι μακριά από το ΑΚ και περίμενες, όπως και εγώ, την ενεργοποίηση του νέου δικτύου για να βάλεις vdsl. Εάν δεν θέλεις να απαντήσεις στο thread, στείλε μου πμ. δεν έχει 30αρα η Wind, κατευθείαν 50αρι... έκλεισα 1 μήνα πλέον, το attainable κλασικά λόγω του KV είναι πάνω από 100mbps... 46-47mbps throughput σε speedtests
hall2001 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Τι να σου πω για την πτώση δεν ξέρω ίσως τι να πω,μωρέ ας είχα net κι ας ήμουν από τα 50 στα 40,30 20,10 και μετά βλέπαμε τι θα κάναμε.
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, αλλά το σούρσιμο και γενικά το χάσιμο ταχύτητας είναι διαφορετικό από τις (αδικαιολόγητες) καθυστερήσεις που περιγράφονται παραπάνω. απλα το ειπα για οσους σκοπευουν να πανε που ειπαν οτι θελουν να πανε σε wind.ναι ειναι ασχετο με το θεμα του φιλου μας που περιμενει να ενεργοποιηθει.απλα ηταν ps.
hall2001 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι το κερασάκι στη τούρτα 95e χρέωση στο mywind και όλα αυτά χωρίς internet 15 μέρες τώρα,δηλαδή ποτέ από τότε που συνδέθηκα(αποσυνδέθηκα) στα λαμόγια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 προφανώς δεν πληρώνεις τπτ...
hall2001 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοείτε. Μίλησα με τους τεχνικούς του οτε στην περιοχή μου και μου είπαν ότι έχει δοθεί για επανέλεγχο από την WIND και ότι θα το κοιτάξουν άμεσα έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενεργοποίησης,επίσης μου είπε ότι δεν φαίνεται κάποια βλάβη,μου είπαν ακόμα ότι στο σύστημα τους φαίνεται ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά από την ΟΝ παρόλο αυτά εγώ έχω τηλέφωνο από την WIND. Αν καταλαβαίνει κανείς τι παίζει πραγματικά θα με βοηθούσε πολύ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 συνενόηση μπουζούκι...
hall2001 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 UPDATE και το τηλέφωνο γιοκ τώρα που μιλάμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 αν γυρίσει ο τροχός παίζει να ενεργοποιηθείς σήμερα
hall2001 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Λες ρε φίλε,πάντως η αλήθεια είναι ότι μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον τεχνικό του οτε στο καπάκι κόπηκε,τι να πω από το στόμα σου και στου θεού τ αφτί. Τώρα έχω χαχαχαχαχαχαχαχα ότι να ναι λέμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 έχεις έτοιμο κι ανοιχτό το vdsl router στη πρίζα?
hall2001 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ε ναι 2 βδομάδες τώρα. Τώρα πάω σπίτι να δω τι γίνετε γιατί έχω βάλει τη γυναίκα μου να με παίρνει να μου λέει τα νέα. Άντε να δούμε!
hall2001 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μου ήρθε το αντίγραφο της πρώτης καταγγελίας στον εεττ,ενα θα σας πω είναι 15 σελίδες με ονόματα ατόμων που έχουν κάνει καταγγελία,σήμερα προχώρησα και μέσω τις γραμμής καταναλωτών και του συνήγορου του καταναλωτή σε καταγγελίες και βλέπουμε. Συγχωρέστε με για τα απανωτά post αλλά νομίζω ότι καλό είναι να γνωρίζει κάποιος τι πρόκειται να τραβήξει σε ανάλογες περιπτώσεις όπως η δική μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα