arc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Που ειναι το θεμα? Και στο Βελγιο η μονο Ελλλαδα??? http://support.lenovo.com/en_US/product-service/iws.page εδώ π είναι για το international warranty αν βάλει το g700 βγάζει το βέλγιο στις χώρες.... Να καλέσεις στο support της Lenovo στο Βέλγιο δοκίμασες; Αυτές είναι οι πιο πρακτικές απαντήσεις. Σε παλιότερη επικοινωνία μου με ελληνικη lenovo και ερωτήματα για θέματα εγγύησης εντός Ελλάδος και Εντός Ευρώπης μου ειπανε να κοιτώ στην παραπανω σελίδα και αν αναφερεται τηλέφωνο, τοτε υποστηρίζεται επισημα. Αν δεν αναφέρεται τηλέφωνο (π.χ. δεν ειχε Βελγιο) τοτε δεν υποστηρίζεται σε εκείνη τη χώρα. Αφου λοιπόν βλέπω τηλεφωνο για βελγιο το καλείς χωρίς φόβο και ζητάς service. Αν σου κανουν ναζια ζητας γραπτα (χαρτι ή email) την απαντηση (μπορει ο βελγος συνεργατης να ειναι σαν την ελληνικη avarto) και επικοινωνείς με lenovo πολωνιας σε συνδυασμό με eshop και ζητάς κάλυψη ή επιστροφή των χρημάτων.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Επειδη η τύχη μου ειναι γνωστή αλλα τελευταια εχει περάσει κάθε προηγούμενο θελω καποια βοηθεια. Πρωτη μέρα Βελγιο χθες το λαπτοπ που αγορασα πριν 5 μερες (το Λενοβο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904450) δεν αναβει ουτε η οθονη ουτε παιρνει μπροσς ο σκληρος (δεν ακουγεται), ενω ανοιγει η καμερα (το λαμπακι πανω) καθως κ ο επεξερασγαστης. Το πηγα εδω στο Λεουβεν σε ενα μαστορα της Λενοβο με ειπε οτι μαλον η μητρικη η κουνηθηκε κανα καλωδιο στην πτηση, με ειπε ομως οτι δεν αναγνωριζεται η διεθνης εγγυηση γτ το μοντελο δεν πωλεται στο Βελγιο. Στο eshop μ ειπαν αρχικα οτι ισχυει απο χθες το απογευμα κανουν τους κινεζους και ολο λεν θα με παρουν αλλα δε καλουν πισω κ οταν τους ξαναπαιρνουν οι διοι μου λεν για φορτο εγρασιας, τους απειλησαμε και με δικηγορους και τωρα μας πηγαν απο Δευτερα... Τι κανω καμια βοηθεια ρε παιδια γτ εμεινα χωρις λαπτοπ κ ακομα δε ξερω τα κατατοπικα μαλλον πεπει να παω απο Βρυξελες κ τρεχω ακομα για σπιτι.... μπορω απο καπου να βρω μια ακρη μεσω διαδικτυου? Εχει υτυχει σε κανεναν τπτ παρομοιο? Δοκίμασες να αφήσεις το λάπτοπ στο service του eshop και σου είπαν οτι δεν το δέχονται; Απο εκει το αγόρασες, εκει να το πας και απλά να αναφέρεις τι πρόβλημα βγάζει.
plpapadopoulos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει International Warranty στα μοντέλα IdeaPad. Καλό είναι να μή τα μπερδεύετε με τα ThinkPad τα οποία είναι Professional/Business σειρές. Η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή μεν, ισχύει όμως για τις χώρες στις οποίες κυκλοφορεί σαν μοντέλο δε. Επίσης στο carry in/mail in service, τα έξοδα αποστολής είναι του αγοραστή σε κάθε περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα