Προς το περιεχόμενο

Επιλογη δυο μοντελων notebook

gbras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι μεταξυ των Acer Aspire 1312XC και Toshiba A10. Και τα δυο εχουν την ιδια τιμη αλλα το πρωτο εχει Athlon XP 2000+ και επιπλεον cd-rw ( combo) και θυρα firewire. Σε ολα τα αλλα ειναι τα ιδια.

Ο Toshiba εχει celeron στα 2000ΜΗz.

Και οι δυο εχουν τις φορητες εκδοσεις των επεξεργαστων.

Ποιον θα προτινατε απο τους δυο και γιατι. Εγω προσωπικα κλεινω προς Toshiba λογω ποιοτητας κατασκευης και επεξεργαστη ( βγαζει λιγοτερη θερμοτητα)

Δημοσ.

Kαι εγω Toshiba θα ελεγα... αλλα απο τα συμφραζομενα καταλαβαινω πως δεν εχει CDR, οποτε αναγκαστικα το Acer. Tο CDRW-Combo το θεωρω ως ενα απο τον ΕΛΑΧΙΣΤΟ-MINIMUM εξοπλισμο που θα μπορουσε να εχει ενας υπολογιστης ειτε φορητος ειτε οχι...

Δημοσ.

Kai ego 8a sou proteina to acer.Gia thn 8ermothta mhn fobase ego exo ena forito me athlon 2200+ kai einai mia xara to palio mou notebok me epe3ergasth 233mmx zhmatouse,alloste pisteyo oti h texnologia diaxeirhshs energeias thw amd einai kaliteri apo aythn ths intel.

Δημοσ.

Έχοντας δοκιμάσει διάφορα κομμάτια και επειδή με νευριάζει και με αποσυντονίζει ο θόρυβος από τα ανεμιστηράκια, θα σου πρότεινα τον TOSHIBA που προκαλεί λιγότερο θόρυβο.

Μπορεί να ακούγεται γελοίο, αλλά είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που κοιτάω όταν πέρνω laptop.

Όσο για DVD-RW ή DVD-RW, εξαρτάται το μέγεθος των αρχείων που χρησιμοποιείς. Προσωπικά θα απαντήσω ότι δουλειά και αν έχω κάνει κανένας φάκελος μου δεν ξεπέρασε το ένα CD... Βέβαια στο θέμα υπάρχει και ο παράγωντας "Κ@βλ@" για τον οποίο αν και δε θα μου χρησίμευε το DVD-RW στο φορητό, θα το αγόραζα!!!

Δημοσ.

Οσον αφορα το cd-rw δε με νοιαζει γιατι προτιμω να παρω μια εξωτερικη θηκη και να εχω ετσι το cd-rw και μετα ενα dvd-rw. εγω θελω την καλυερη ποιοτητα κατασκευης πανω απο ολα.Εχω την εντυπωση οτι οι Toshiba ειναι στην κορυφη σε αυτο το θεμα.

Τωρα βεβαια αν αποδειχτει οτι Toshiba και Acer ειναι τα ιδια σε αυτο το θεμα τοτε Acer σιγουρα αφου εχει καλυτερα χαρακτηριστικα.

Καλο θα ηταν να μας ελεγε καποιος και τη γνωμη του που εχει Acer.

Οπως ο φιλος με το Toshiba.Παντως και εμενα με πειραζει ο θορυβος.Μακαρι να μπορουσα να εβαζα mobile Athlon στο σταθερο μου!!!

Οσο για τον Insomniak θα τον συμβουλευα να μην παρει φορητο με ενσωματωμενο DVD-rw γιατι θα το πληρωσει πανακριβα και δε συμφερει ετσι. Καλυτερα να παρει ενα με σκετο dvd και να βαλει εναεξωτερικο dvd-rw δηλαση θηκη usb 2.0 και ενα κοινο drive. Και αυτο τα χριστουγεννα μιας και τα dvd-rw τοτε θα εχουν 100 - 150 ευρω.

Αυτα

Περιμενω περισοοτερα σχολια!! κυριως για Acer!!

Δημοσ.
Οσο για τον Insomniak θα τον συμβουλευα να μην παρει φορητο με ενσωματωμενο DVD-rw γιατι θα το πληρωσει πανακριβα και δε συμφερει ετσι

Exw sto desktop tou grafeiou DVD-rw, pou einai se dixtuo me ta laptop mou... :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops:

Hdh to eipa, merika pragmata ta agorazeis an kai sou einai sxedon axrhsta!!!

Δημοσ.

Prwta apo ola, gia ti logo to 8es to laptop?

Enas celeron sta 2G einai san na exeis karo! Entaksei katalaves ti ennow, se sxesh me ton XP2000+ einai mera me thn nuxta. Epishs gia thn 8ermothta pou les, les na ftiaksane laptop pou 8a kaei? An einai dunaton..Oso gia ta anemisthria, ego exo doulepsei se 2.8G (intel omws) kai den eida 8orubo aksiologo..Kai o 500arhs AMD pou eixa paliotera ekane "8orubo".. Ola kanoun..

8a afhseis CD-RW, firewire ktl? Eisai sigouros? Se laptop standar DVD-CDRW combo.. Gia DVD-RW xmmm..Paizei, an exeis ta extra fragka xtupa to, alla kai na mhn to pareis den nomizo oti paizei provlima, den einai kai must pia..

Ego sthn 8esh sou 8a epairna to ACER pantws..

Δημοσ.
Prwta apo ola' date=' gia ti logo to 8es to laptop?

Enas celeron sta 2G einai san na exeis karo! Entaksei katalaves ti ennow, se sxesh me ton XP2000+ einai mera me thn nuxta. [/quote']

Ωπππ, ενσταση κυριε Προεδρε!

Επειδη εχω και XP 2GHz και Celeron 1,8 σε πληροφορω πως στην πραξη οι διαφορες δεν ειναι ορατες στις συνηθισμενες εφαρμογες! Τωρα εαν βαλεις να παιξεις παιχνιδια η αλλες βαριες εφαρμογες πιθανοτατα να δεις διαφορα... αλλα τωρα στα windows, office, explorer και κανα ελαφρο παιχνιδακι... καμια ουσιαστικη διαφορα.

Αλλωστε ας μην ξεχναμε πως σε εναν φορητο το ζητουμενο παντα ειναι η αυτονομια και η φορητοτητα και οχι οι κορυφαιες επιδοσεις. Αλλωστε σε ενα φορητο σπανια να τρεξεις καποιο απαιτητικο προγραμμα που θα το γονατισει.

Παντως, σε γενικες γραμμες καλο ειναι να αποφευγονται οι επεξεργαστες τις AMD σε φορητους. Και καινε πολυ, και μπορουν να γινουν αρκετα ζεστοι... (shick :lol: )

Δημοσ.

Insomiak αφου σου ειναι αχρηστο δε μου τα δανειζεις εμενα για κανενα μηνα να μεταφερω ενα καρο ταινιες που εχω!!rotlaugh.gif

Παντως θα συμφωνησω και εγω με τον Kirimi. Η κοπελα μου εχει ενα compaq στα Athlon 1.2 GHz και απο καποιο σημειο και μετα ψηνεις αυγα πανω ( απο κατω δηαλδη). Τι να πω απο τοτε αποφευγω compaq και γενικα athlon σε φορητο.Ισως παλι το συγκεκριμενο μοντελο να βγηκε ετσι.Τι να πω.Γι αυτο θελω να μαθω απο κατοχο Acer να μου πει!

Δημοσ.

Re paidia hremhste me thn zesth pia! Enas filos exei ena polu gnwsto laptop me INTEL 1.7Ghz kai h zesth pou bgazei einai anupoforh, to laptop doulevei sunexeia san skuli 1 xrono tora sigoura kai den exei pa8ei to paramikro, hremhste pia me thn zesth kai thn zesth!

Oso gia ton kirimis, nai sumfwnw gia thn forhtothta tou laptop alla tote kalutera na parei enan me 13ara o8onh panalafro texnologias centrino wste na einai pragmatika forhtos kai na douleveis kai aneta. Ena laptop me 14 h 15ara o8onh den einai pia kai toso forhtos. Oso gia word ktl, an ta 8elei gia tetoia as parei ena paliotero montelo na glutosei kai lefta, se AMD 500 laptop aneta vazeis kai XP kai trexeis word, internet ktl. An 8es kati parapano kai den to 8es toso gia thn douleia sou, 8a pareis kati kalo. Allwste ta laptop pia einai kati san kinhth diaskedash, den 8a ta parei o epixeirhmatias mono alla kai to paidi pou einia se allh polh h se allh xwra kai den 8elei na agorasei desktop. Gia auto kai ginane polu diashmoi oi MH MOBILE epeksergastes sta laptop.

Δημοσ.

Kavalioti,

I zesti se ena laptop pisteuo oti einai simantiko pragma giati i poli zesti katastrefei siga siga ta merh tou ipologisti.You filou sou mporei ston ena xrono na min epathe tipota alla arga i grigora tha pathei.

Epsis oi foritoi autoi pou anafero einai oi pio fthinoi pou brika ( 850euro) kai apo ti exo dei se metaxeirismena me tis times pou ta dinoun de simferei katholou!!

Oson afora ti foritotita epeidi kano genika arketa taksidia

pistepse me exei poli megali diaofra to na koubala ena stathero apo ena forito akoma kai an exei o teleutaios 15ara othoni!!

Kati parapano genikos the thelo.Kalodexoumeno tha itan men alla den diatheto lefta gia kati parapano alloste exo kai stathero gi auta.

Auta!!! :-)

Δημοσ.

Κοίτα και στο http://www.infoshop.gr έναν Acer που έχουν προσφορά που επίσης τα έχει όλα 1309€

gmavro κάνε ένα copy-paste τα χαρακτηριστικά του Huyndai γιατί με ενδιαφέρει και η σελίδα του Polygon μου βγάζει λάθη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...