paokmaniak Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδη η τύχη μου ειναι γνωστή αλλα τελευταια εχει περάσει κάθε προηγούμενο θελω καποια βοηθεια. Πρωτη μέρα Βελγιο χθες το λαπτοπ που αγορασα πριν 5 μερες (το Λενοβο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904450) δεν αναβει ουτε η οθονη ουτε παιρνει μπροσς ο σκληρος (δεν ακουγεται), ενω ανοιγει η καμερα (το λαμπακι πανω) καθως κ ο επεξερασγαστης. Το πηγα εδω στο Λεουβεν σε ενα μαστορα της Λενοβο με ειπε οτι μαλον η μητρικη η κουνηθηκε κανα καλωδιο στην πτηση, με ειπε ομως οτι δεν αναγνωριζεται η διεθνης εγγυηση γτ το μοντελο δεν πωλεται στο Βελγιο. Στο eshop μ ειπαν αρχικα οτι ισχυει απο χθες το απογευμα κανουν τους κινεζους και ολο λεν θα με παρουν αλλα δε καλουν πισω κ οταν τους ξαναπαιρνουν οι διοι μου λεν για φορτο εγρασιας, τους απειλησαμε και με δικηγορους και τωρα μας πηγαν απο Δευτερα... Τι κανω καμια βοηθεια ρε παιδια γτ εμεινα χωρις λαπτοπ κ ακομα δε ξερω τα κατατοπικα μαλλον πεπει να παω απο Βρυξελες κ τρεχω ακομα για σπιτι.... μπορω απο καπου να βρω μια ακρη μεσω διαδικτυου? Εχει υτυχει σε κανεναν τπτ παρομοιο?
Takken Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού τους απείλησες με δικηγόρους και έτσι πιστεύω ότι θα στο φτιάξουν από κει που είσαι. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα... Πες τους ρε αδερφέ ότι θα πας στον συνήγορο που πολίτη. Όσο για την διεθνή εγγύηση που έχεις δεν έχει καμία σημασία αν το συγκεκριμένο λαπτοπ πωλείται ή δεν πωλείτε στο Βέλγιο... Από την στιγμή που είναι αντιπρόσωποι της εταιρίας λενοβο είναι υποχρεωμένοι να στο κατασκευάσουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις