dzzgamer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 εχω εδω καιι 5 χρονια αυτο το λαπτοπ..του εχω περασει win8 αλλα εχω καποια προβληματα.. 1)Πως να το κανω καθαρισμο? 2)Αξιζει να του παρω και μια ψυκτρα?λογο θερμοκρασιας 3)να το παρω ενα καινουργιο δισκο 500gb με 7000 στροφες και 5 ετη εγγυηση με 68 ευρω? ευχαριστω απο τωρα για τον χρονο σας!!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 εχω εδω καιι 5 χρονια αυτο το λαπτοπ..του εχω περασει win8 αλλα εχω καποια προβληματα.. 1)Πως να το κανω καθαρισμο? δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα εκτος κι' αν το ανοιξεις τελειως. 2)Αξιζει να του παρω και μια ψυκτρα?λογο θερμοκρασιας δεν αλλαζουν οι ψυκτρες στα λαπτοπ... 3)να το παρω ενα καινουργιο δισκο 500gb με 7000 στροφες και 5 ετη εγγυηση με 68 ευρω? καλυτερα SSD νομιζω αλλα γενικοτερα ειναι πολυ παλιο το λαπτοπ σου οποτε παρε οσον πιο φθηνο και "παλιο" γινεται απο καποια αγγελια, αλλιως πηγαινε σε εναν Scorpio Black WD ναι. ευχαριστω απο τωρα για τον χρονο σας!!
dzzgamer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 μου παν οτι καλυτερα να παρω σκυρο... και λεω βαση-ψυκτρα
Takken Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς όλα αξίζουν.... Όταν λες καθαρισμό μιλάς για format? Για ψύκτρα καλύτερα να του πάρεις μια βάση που πάει κάτω από το λάπτοπ, έχει ανεμιστηράκια οπότε θα είσαι κομπλέ Όσο για σκληρό πάρε έναν ssd να βρεις την υγειά σου
dzzgamer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ρε για καθαρισμο μου περνουν και τα σοβρακα την τελευταια φορα εδοσα 50 ευρο καθαρισμο απο κατω...νατο ανοιξει ολο και να το ξεσκονισει
Takken Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ρε για καθαρισμο μου περνουν και τα σοβρακα την τελευταια φορα εδοσα 50 ευρο καθαρισμο απο κατω...νατο ανοιξει ολο και να το ξεσκονισει χμμμ.. θα πρέπει να έχεις κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις περί του θέματος για να το ανοίξεις και να κάνεις την δουλειά σου σωστά.. Αν δεν είσαι σίγουρος μην το ανοίξεις και χαλάσεις κάτι από μέσα.. Καλύτερα τα 50ευρό παρά να το κλαίς... Πάντως αν ψάξεις στο ιντερνετ είμαι αρκετά σίγουρος πως θα βρεις οδηγίες για καθαρισμό λάπτοπ... Αν είσαι και τυχερός θα βρεις ακριβώς για το δικό σου λαπτοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα