forallinstances Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα! Χτες αγόρασα στο SAMSUNG ATIV S και μόλις πριν λίγο το απενεργοποίησα για να κάνω την πρώτη φορτισή σου. Με έκπληξη είδα ότι με το που έβαλα το κινητό στην πρίζα αυτό άνοιξε μόνο του. Το έβγαλα από την πρίζα το απενεργοποίησα και το έβαλα πάλι να φορτίσει και άνοιξε πάλι μόνο του. Είναι λογικό αυτό; Παίζει να έχει κανα πρόβλημα; πληζ χελπ!
JamesSP472 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Κοίταξε και το δικό μου smartphone όταν είναι απενεργοποιημένο και το βάλω να φορτίσει δείχνει μια μπαταρία... Τώρα δεν ξέρω τι ισχύει με τα Windows Phones (εμένα είναι android)
forallinstances Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ναι απλα φαντασου οτι εγω το κινητο μου το κλεινω εντελως και μολις το βαλω για φορτιση ενεργοποιεται κανονικα (ζηταει PIN CODE και τα κλασσικα) η φορτιση συνεχιζεται απλα ανοιγει ''χωρις να του πω εγω'' ξερει κανεις αλλος ; ειδα σε ενα forum που καποιος εχει γραψει... ''If you're using a USB cable that also provides data and it is plugged into a wall adapter then yes your phone will turn on just as it does when you plug the USB cable into a computer with your phone connected. If you are using a wall charger that has the cable permanently attached then the phone does not power on when plugged in. The charger that comes in the box is this type.'' εμενα ο φορτιστης μου ο πρωτος που αναφερεται δηλαδη ειναι το καλωδιο USB που κουμπωνει πανω στο πριζακι του φορτιστη και μπαινει στην πριζα... οποτε ειναι λογικο να συμβαινει αυτο; καπου αλλου διαβασα οτι το ενεργοποιειται ετσι ωστε να boot-αρει το λειτουργικο το οποιο εχει συστημα το οποιο αποτρεπει το overcharge της μπαταριας... δεν εχω ιδεα τι παιζει αν ξερει καποιος αν με ενημερωσει...!
Kina23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Και τα Iphone ανοιγουν μόνα τους όταν τα φορτιζεις δεν νομιζω να είναι κατι το ανησυχητικό.
Hyphen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μην τρελενεσαι! Δεν νομιζω να λεει κατι φυσιολογικο μου φαινεται. Καλοριζικο!
Dimitris_il_mix Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 να στε καλα ρε παλιοπαιδα! μου φτιαξατε την μερα ! νομιζα ειχε προβλημα!
mphxths Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 ποιος κλεινει το κινητο του την σημερον ημεραν?
cris41 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Αν θες να ειναι κλειστο βαλτο σε λειτουργια πτησης. Εγω αυτο κανω στο αιφον και φορτωνει πολυ πιο γρηγορα
Dimitris_il_mix Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω πολυ παιδια! απλα συνηθισμενος με τις παλιες τεχνολογιες μου φανηκε πολυ περιεργο το οτι το εκλεινα για να το φορτισω και ανοιγε μονο του με το που το εβαζα στην πριζα θενκς και παλι!
driverpit Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 δεν υπαρχη προβλημα στο τηλεφωνο μονο φωρτιση γινετε το εχω και εγω 6 μηνεσ στην αρχη μου ειχε κανη και εμενα εντυπωση
forallinstances Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα