nikoskon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Θα πρότεινα αυτό. Εξαιρετικά καλοφτιαγμένη συσκευή, με IPS οθόνη, καλή αυτονομία και κόστος στα 189 ευρώ. Εννοείται πως ελέω Windows λειτουργικού έχει για σημαία την ευχρηστία Humanoid γιατί πάλι έβαλες link από Wind και όχι από Skroutz ; Sent from my iPhone Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2013 από nikoskon
Althael Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω σχεδον καταλήξει στο Xperia T αλλα ειχα ενα θεμα στο Skroutz στα περισσοτερα μαγαζια αναφερεται ως Sony Xperia T BLACK EU. Αυτο το ΕU τι ακριβως σημαινει και με επηρρεαζει καπως? ευχαριστω
Thodoris_Bak Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Εχω σχεδον καταλήξει στο Xperia T αλλα ειχα ενα θεμα στο Skroutz στα περισσοτερα μαγαζια αναφερεται ως </p> <span style="font-size:14px;">Sony Xperia T BLACK EU. Αυτο το ΕU τι ακριβως σημαινει και με επηρρεαζει καπως? ευχαριστω</span> Αν δε κάνω λάθος σημαίνει παρά εισαγωγή απο χώρα της EU Sent from my iPad using Insomnia 1
Millennium Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/487977-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-skroutz/page-9
Althael Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/487977-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-skroutz/page-9 Ευχαριστω δεν το ειχα δει το συγκεκριμενο topic! το μονο μου κολλημα ειναι αν η εγγυηση μιας συσκευης απο ευρωπη με καλυπτει και στην Ελλαδα. Γνωριζετε κατι για αυτο?
Althael Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω δεν το ειχα δει το συγκεκριμενο topic! το μονο μου κολλημα ειναι αν η εγγυηση μιας συσκευης απο ευρωπη με καλυπτει και στην Ελλαδα. Γνωριζετε κατι για αυτο? Ωπ! τωρα το ειδα λεει και αυτο που ρωτησα!! οποτε ευχαριστω και παλι!! θα παρω και ενα τηλ να ειμαι σιγουρος και ολα καλα!
michalisv Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ρίξε μια ματιά και στο Xperia ion,το οποίο έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Xperia s και υπάρχει σε προσφορά με 199€ http://www.skroutz.gr/s/2370542/Sony-Xperia-ion-HSPA.html 1
michalisv Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Που το χουν σε προσφορά;Υπήρχε στο vnp αλλά αποτι διαβάζω στο thread που υπάρχει στις προσφορές είχαν 40 συσκευές και τις έδωσαν οπότε τέλος η προσφορά 1
Althael Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ρίξε μια ματιά και στο Xperia ion,το οποίο έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Xperia s και υπάρχει σε προσφορά με 199€ http://www.skroutz.gr/s/2370542/Sony-Xperia-ion-HSPA.html Ευχαριστω πολυ!!! την προλαβα την προσφορα και πηρα αυτο τελικα!! το περιμενω συντομα! Χμμ πως μου διέφυγε. η προσφορα νομιζω ξεκινησε το πρωι και το απογεθμα κατα τις 6 δεν υπηρχε πια στο σκρουτζ οποτε εφυγαν αερας!
humanoid Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Humanoid γιατί πάλι έβαλες link από Wind και όχι από Skroutz ; Sent from my iPhone Γιατί τα skroutzoμάγαζα σου προσφέρουν αστεία εγγύηση; Γιατί αν πας το κινητό σου, που έχει αγοραστεί εκτός Ελλάδας, πρέπει να περιμένεις για πολύ περισσότερο χρόνο, εφόσον τα ανταλλακτικά του πρέπει να παραγγελθούν πρώτα απ' το εξωτερικό;
nikoskon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Humanoid γιατί πάλι έβαλες link από Wind και όχι από Skroutz ; Sent from my iPhone Γιατί τα skroutzoμάγαζα σου προσφέρουν αστεία εγγύηση; Γιατί αν πας το κινητό σου, που έχει αγοραστεί εκτός Ελλάδας, πρέπει να περιμένεις για πολύ περισσότερο χρόνο, εφόσον τα ανταλλακτικά του πρέπει να παραγγελθούν πρώτα απ' το εξωτερικό;Τίποτα από αυτά που λες δεν ισχύει για τα σκρουτζομάγαζα. Αυτό που ισχύει είναι πως αν κοιτάξει κανείς τις δημοσιεύσεις σου, όλες αφορούν την Wind την οποία προσπάθεις να "πουλάς" με σθένος. Sent from my iPhone Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2013 από nikoskon
geekas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τίποτα από αυτά που λες δεν ισχύει για τα σκρουτζομάγαζα. Αυτό που ισχύει είναι πως αν κοιτάξει κανείς τις δημοσιεύσεις σου, όλες αφορούν την Wind την οποία προσπάθεις να "πουλάς" με σθένος. Sent from my iPhone Πάντως στο συγκεκριμένο κινητό, τιμή Wind με τιμή από skroutz δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά, οπότε σε αυτήν την περίπτωση και εγώ θα επέλεγα κατάστημα της Wind από το quaranty στο skroutz για παράδειγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα