greek85 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ενω ημουν συνδεμενος στο ιντερνετ και εκανα αναζητηση στο google ξαφνικα παγωσαν ποντικι και πληκτρα και δεν υπακουε σε καμμια εντολη, το αφησα για λιγο και μετα η οθονη εγινε λευκη και στη συνεχεια εμφανιζονταν σταδιακα καθετες χρωματιστες γραμμες οπως δειχνω στην εικονα που τραβηξα με την ψηφιακη το εκλεισα και το ανοιξα στη συνεχεια απο τον διακοπτη του λαπτοπ χρησιμοποιω windows 8 64 bit καρτα γραφικων NVidia 9600GT
JamesSP472 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Κατά πάσα πιθανότητα η κάρτα γραφικών. Όλη την ώρα έτσι είναι η ξελαμπηκάρει καμιά φορά ? Ποιό av έχεις ?
greek85 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι δεν συμβαινει συνεχεια αυτο , μια φορα το εκανε εδω και ενα χρονο, av εχει hdmi και vga
ICheats Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικά έχεις πρόβλημα με την κάρτα σου, προφανώς υπερθερμάνθηκε και βγαίνει! Για έλεγξε την, είναι συχνό φαινόμενο! 1
greek85 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Η καρτα γραφικων ειναι σταθερα στους 60C μονο με σερφαρισμα στο ιντερνετ, χθες το τσιτωσα λιγο κανοντας μερικες μετατροπες αρχειων βιντεο και δεν κολησε καθολου με θερμοκρασιες γυρω στους 70C και γενικα δεν συνηθιζει να κολαει, αλλα αυτο που εγινε εκεινη την ημερα με προβληματησε εχω 4GB ram και dual core επεξεργαστη στα 2,4Ghz , ειναι λαπτοπ και οταν το αγορασα ειχαν περασμενα τα Vista 32bit οδηγους της καρτας εχω περασει αυτες απο το σαιτ της NVidia τους αναγνωρησε απο μονο του, αλλα εχω και το συνοδευτικο dvd με ολους τους οδηγους του λαπτοπ απο τοτε που το αγορασα, μηπως θελει αυτους που εχω στο dvd να περασω? του dvd εχει μια εκδοση την 175
JamesSP472 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Με το av εννοώ antivirus Αν έχεις avast! καλό θα ήταν να το απεγκαταστήσεις προσωρινά
Silverage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν αυτό το κάνει και το δικό μου μια στο τόσο.Φταίει η οθόνη.Έχει αρχίσει και χαλαρώνει η κορδέλα που την ενώνει με την κάρτα και βγάζει γραμμές. Αν το ξανακάνει δοκίμασε να κουνήσεις λίγο την οθόνη και θα φτιάξει.
greek85 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 JamesSP472 Antivirus δεν εχω εγκαταστησει κανενα παντα δημιουργουν προβληματα, χρησιμοποιω το ενσωματομενο των windows 8 Silverage θα το δοκιμασω οταν το ξανακανει
greek85 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 παρουσιαστηκε δυο φορες ακομα το παγωμα των windows μεσα σε μια εβδομαδα, την μια φορα εβγαλε μπλε οθονη με ενα μηνυμα που ελεγε για smart watchdog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα