Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
έχω ένα toshiba satellite που έχει πάνω 3gb ram επεξεργαστή intel core 2 duo λειτουργικό σύστημα 64-bit

πλέον μετά τα 6 χρόνια χρήσης του συγκεκριμένου λάπτοπ θα ήθελα να πάρω ένα καινούργιο, το θέλω για το διαδίκτυο, και για παιχνίδια (diablo 3, football manager). και φυσικά θα ήθελα να τα παίζει με σχετική άνεση ακούω προτάσεις. ευχαριστώ.

Δημοσ.

Άμα το θές και για gaiming,έστω και λίγο, ειδικά σε λάπτοπ πρέπει να έχεις μια κάλη κάρτα γραφικών.Για την κάρτα γραφικών όμως πληρώνεις και παραπάνω.Το λάπτοπ που έβαλες στο λινκ είναι κάλο απλά η κάρτα γραφικών τα χαλάει.Εγώ σου προτείνω να πάρεις αυτο:

http://www.skroutz.gr/s/3135956/Dell-Inspiron-3721-i5-3337U-8GB-1TB.html

8 GB ram, 1TB ( 1000GB ) Σκληρό , Κάρτα γραφικών πάρα πολύ καλή!!! Είναι οτι πρέπει!! ( εγώ πιστευω ) 

Κόιτα αμα αργότερα σκοπευεις να παιξεις πιο βαρυά games  τότε με αυτα τα χρήματα πάρε σταθερό πσ επειδή θα έχει καλύτερο  performance!!  :)

Δημοσ.
Δημοσ.

παιδιά σας μπέρδεψα, απλά είμαι σε δίλημμα και δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω λαπτοπ ή σταθερό. το ποσό που θα διαθέσω εξαρτάτε από έναν imac που πουλάω. βλέπω και εξετάζω όλες τις προτάσεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...