Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος ακουσα οτι υπαρχει ενα προγραμματακι , που σε δικτυο που εχουν προσβαση πολλοι ( πχ ιντερνετ καφε, ξενοδοχειου, πανεπιστημιου κτλ ) σου ανεβαζει την ταχυτητα σε σχεση με τους αλλους ? κλεβεις ταχυτητα απο τους υπολοιπους ? κατι τετοιο τελος παντων..

Υπαρχει τετοιο πραγμα η παραμυθια μου ειπαν ?

Δημοσ.

Αν στο χωρο που θα εισαι εχει οριστει εξυπνα το QoS στο εκαστοτε ρουτερ, πχ για το παιχνιδι που ειναι στην ταδε πορτα να δινει μεχρι 2Mbps και για τον browser που ειναι στην ταδε πορτα ως 512kbps, τοτε δεν μπορεις να κανεις πραγματικα τιποτα.

Το ιδιο και για περιπτωσεις του στυλ "στον ταδε χρηστη με ip 192.168.1.5 δωσε τοσο bandwidth και στους υπολοιπους τοσο".

• Moderators
Δημοσ.

Απο τη στιγμη που εισαι client στο δικτυο, παραμυθια.

Εκτος εαν παμε σε λογικες "διωχνω τους αλλους απο το δικτυο για να παρω εγω το bandwidth", το οποιο και παλι εχει μπολικες προυποθεσεις για την επιτευξη του.

Εν συντομια, bs.

• Like 1
Δημοσ.

Πιο συγκεκριμενα μιλαω για το ιντερνετ στην εστια , το οποιο ειναι wireless , αν εχει καμια διαφορα.

Και οχι δε μου ειπαν οτι διωχνω αλλους απο το δικτυο , αλλα οτι υπαρχει ενα προγραμματακι που το τρεχω και εχω καλυτερη ταχυτητα απο αλλους. Και ωρες που σερνεται το ιντερνετ και το χρειαζομαι θα ηταν πολυ χρησιμο ΑΝ υπαρχει

• Moderators
Δημοσ.

Πιο συγκεκριμενα μιλαω για το ιντερνετ στην εστια , το οποιο ειναι wireless , αν εχει καμια διαφορα.

Και οχι δε μου ειπαν οτι διωχνω αλλους απο το δικτυο , αλλα οτι υπαρχει ενα προγραμματακι που το τρεχω και εχω καλυτερη ταχυτητα απο αλλους. Και ωρες που σερνεται το ιντερνετ και το χρειαζομαι θα ηταν πολυ χρησιμο ΑΝ υπαρχει

Εαν εχει τις στοιχειωδεις γνωσεις ο sysadmin του δικτυου της εστιας(..και πονταρω πως τις εχει), δεν μπορεις να κανεις κατι.

Εχω"παιξει"με bandwidth πανεπιστημιου, σε αντιστοιχη κατασταση καποτε. Οδηγησε σε ban της IP μου :-D 

Δημοσ.

Οχι οχι δε θελουμε να φαμε ban :P

Οποτε δεν υπαρχει σωτηρια , ετσι ?? Κριμα , και μου αρεσε η ιδεα αυτη.

Και για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, ωρες ωρες δεν εχω καλο σημα ( 1-2 γραμμουλες ) , σε τι οφειλεται ? Και δευτερον αμα συμφερει οικονομικα να παρω ενισχυτη σηματος θα δω διαφορα ?

Δημοσ.

Λοιπον αφου του ειπα αυτα που μου ειπατε , μου ειπε οτι το προγραμμα ειναι το cheat engine και πως μεσω αυτου εχει καταφερει σε ιντερνετ καφε να το κανει αυτο και σπιτι του να φτασει να κατεβαζει με 2ΜΒ/s ενω πριν απο αυτο , ουτε κατα διαννοια δεν εφτανε τοσο.

Λιγο που εψαξα ειδα οτι αυτο το προγραμμα ειναι για παιχνιδια (??) ... Εχω καταμπερδευτει :P

Δημοσ.

το cheatengine έχει διάφορες λειτουργίες, είναι κυρίως γνωστό όμως για το speedhack του (παλιά αυτό χρησιμοποιούσανε σε όλα τα mmos για να κάνουνε speedhack, μέχρι που τους πήρανε χαμπάρι).

Δεν γνωρίζω και δεν πιστεύω πως έχει την δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά δεν ορκίζομαι κι όλας.

Αυτό που κάνει είναι να κάνει bind σε μια εφαρμογή που θα του ορίσεις εσύ (πχ browser, flash game κλπ), και μέσω αυτού μπορείς να αλλάξεις διάφορες τιμές της εφαρμογής σε binary code.

Υπάρχει και μια εφαρμογούλα για android που πετάει τους άλλους από το δίκτυο, αλλά το όνομά της μου διαφεύγει (και η νομιμότητά της είναι λίγο θολή, δεν υπάρχει πχ στο play store).

Θέλει δουλειά πάντως για να κάνεις οτιδήποτε σε δίκτυο και να μην φας άκυρο/ip ban. 

Δημοσ.

Όπως είπαν και πιο πάνω υπάρχει αυτή η εφαρμογή: 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1282900

Είναι για Android και κόβει το Internet σε όσους είναι στο δίκτυο εκτός από σένα (μπορείς και επιλεκτικά, πάντα έχει πλάκα να κόβεις τις iΣυσκευές στις καφετέριες). Βέβαια μπορούν να σε πάρουν χαμπάρι αν το κάνεις μονίμως και αν κόβεις όλους τους άλλους εκτός από σένα, καθώς θα φαίνεται ότι μόνο εσύ κατεβάζεις. Οπότε αν το κάνεις με προσοχή και φειδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...