dzzgamer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 σε ενα θεμα μου καποιος μου ειπε για να μην εχω λαγγαρισμα στο λαπτοπ μου να παρω ssd εχετε να μου δωσετε καμια idea? κανεις ρε?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 κανεις ρε? Η ευγενια αποτελει αρετη σου ε? Δηλαδη, τελικα "τα καταφερες με το ξελαγκαρισμα" ή οχι? 2
dzzgamer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Η ευγενια αποτελει αρετη σου ε? Δηλαδη, τελικα "τα καταφερες με το ξελαγκαρισμα" ή οχι? τα καταφερα δεν μου λαγγαρει οσο πριν... εχεις να προτηνεις κανενα ssd?
Hyphen Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ποσα gb τον θες; Κοιτα για 840 evo καινουργιος σε πολυ καλη τιμη αν μιλαμε για 250gb
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μην βαζεις λογια στο στομα μου με τη λανθασμενη χρηση των quotes, κριμα ειναι On topic: Λες να ειναι συμπτωση που ο Hyphen προτεινει τον ιδιο σκληρο με αυτον που αγορασε ο topic starter του thread στο οποιο σε εστειλα? Εγω πονταρω πως δεν ειναι.
Hyphen Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μην βαζεις λογια στο στομα μου με τη λανθασμενη χρηση των quotes, κριμα ειναι On topic: Λες να ειναι συμπτωση που ο Hyphen προτεινει τον ιδιο σκληρο με αυτον που αγορασε ο topic starter του thread στο οποιο σε εστειλα? Εγω πονταρω πως δεν ειναι. Αν εννοεις οτι αυτον πρεπει να παρει εχεις δικιο αλλα δεν μας ειπε ποσα GB ζηταει και ποσα λεφτα δινει?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εννοεις οτι αυτον πρεπει να παρει εχεις δικιο αλλα δεν μας ειπε ποσα GB ζηταει και ποσα λεφτα δινει? Αυτο εννοω
Hyphen Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο εννοω Παντως στα 250 Gb ειναι πολυ καλη η τιμη του...αν μιλαμε ομως για 120GB θα προτεινα vertex 450 που ειναι MLC και εχεις περισσοτερα GB.
dzzgamer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ρωτησα και μου λενε να παρω καλυτερα καινουργιο σκλυρο αφου το hddhealth μου ειναι 44%
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ρωτησα και μου λενε να παρω καλυτερα καινουργιο σκλυρο αφου το hddhealth μου ειναι 44% Ωραια.
GiannisWalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.345355 Απλά τέλειος. 1
Hyphen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.345355 Απλά τέλειος. Μα υπαρχουν 2 καινουργιες επιλογες vertex 450 & 840 evo στα ιδια λεφτα γιατι να παει στον hyper X? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 για κανένα λόγο... τέλειος, μόνο στο ΑΤΤΟ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα