Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ενα θεμα μου καποιος μου ειπε για να μην εχω λαγγαρισμα στο λαπτοπ μου να παρω ssd

εχετε να μου δωσετε καμια idea? :D

κανεις ρε?

• Moderators
Δημοσ.

Μην βαζεις λογια στο στομα μου με τη λανθασμενη χρηση των quotes, κριμα ειναι ;)

On topic: Λες να ειναι συμπτωση που ο Hyphen προτεινει τον ιδιο σκληρο με αυτον που αγορασε ο topic starter του thread στο οποιο σε εστειλα? Εγω πονταρω πως δεν ειναι.

Δημοσ.

Μην βαζεις λογια στο στομα μου με τη λανθασμενη χρηση των quotes, κριμα ειναι ;)

On topic: Λες να ειναι συμπτωση που ο Hyphen προτεινει τον ιδιο σκληρο με αυτον που αγορασε ο topic starter του thread στο οποιο σε εστειλα? Εγω πονταρω πως δεν ειναι.

Αν εννοεις οτι αυτον πρεπει να παρει εχεις δικιο αλλα δεν μας ειπε ποσα GB ζηταει και ποσα λεφτα δινει?

• Moderators
Δημοσ.

Αν εννοεις οτι αυτον πρεπει να παρει εχεις δικιο αλλα δεν μας ειπε ποσα GB ζηταει και ποσα λεφτα δινει?

Αυτο εννοω ;)

Δημοσ.

Αυτο εννοω ;)

Παντως στα 250 Gb ειναι πολυ καλη η τιμη του...αν μιλαμε ομως για 120GB θα προτεινα vertex 450 που ειναι MLC και εχεις περισσοτερα GB.

• Moderators
Δημοσ.

ρωτησα και μου λενε να παρω καλυτερα καινουργιο σκλυρο αφου το hddhealth μου ειναι 44%

Ωραια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...