Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα , ασχολειτε κανεις με bitcoin mining , δουλευω προς το παρων με κατι usb block erupter συνολικα 3GH/s , το difficulty ομως αρχιζει να ανεβαινει πολυ , ασχολειται κανεις αλλος και ποια η γνωμη του για τα επερχομενα asic miner
Bspus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις απο αυτα που ειναι 300MH/s το ενα? 10 τετοια δηλαδη μαζι? Δυστυχως τα πραγματα οσο πανε θα χειροτερευουν.Τα πρωτα asic δευτερης γενιας αναμενονται μεχρι τα χριστουγεννα και ειναι τοσο βελτιωμενα που σε ενα χρονο απο τωρα πιθανως τα πρωτης γενιας να βγαζουν μετα βιας τα εξοδα του ρευματος. Οπως ηταν οι gpu δηλαδη περυσι Εγω εχω παραγγειλει μηνες τωρα ενα 5Gh/s απο τη BFL και ακομα να ερθει. Ευτυχως το βρηκα πολυ φθηνα. Λυπαμαι αυτους που δωσανε χιλιαδες δολαρια σε προπαραγγελιες απο περυσι και ακομα δεν τα εχουν παρει. Αυτοι εχουν ηδη χασει χρηματα Γενικως δεν θα προτεινα σε κανενα να παραγγειλει τωρα καποιο απο τα πρωτης γενιας. Τα δευτερης παλι δεν ξερεις τελικα ποτε θα ειναι ετοιμα για παραδοση ενω δεν βλεπω και κανενα μικρο διαθεσιμο μοντελο. Ειναι ρισκο. Και ας λενε οτι δυσκολα θα δουμε παραπανω μελλοντικες βελτιωσεις. Τα ιδια λεγανε και για την πρωτη γενια Επισης, οποιος ενδιαφερεται για gpu mining, φυσικα δεν πρεπει να ασχοληθει με bitcoin. Ολοι εχουν μεταφερθει σε Litecoin που ειναι το πιο διαδεδομενο εναλλακτικο του bitcoin και φαινεται αρκετα σταθερο ωστε να μην εξαφανιστει σε μια νυχτα. Υπαρχουν και ανταλλακτηρια bitcoin/litecoin πιθανοτατα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ναι 10 x 333mh/s , βασικα δε θα τα εχω και για πολυ γιατι ηδη εχω κλεισει να τα στειλω , απλα περιμενω να τελειωσει η δημοπρασια. Το 5αρι της BFL θα το περιμενεις? Ποιανου μηνα ειναι η pre order σου? Αρχιζω και σκεφτομαι καποιο Mining contarct , Litecoin mining ειναι ισωσ μια προοπτικη καθως δε μπορουν αν βαλουν asic Miners με την τωρινη τεχνολογια , εσυ φιλε bspus θα το κρατησεις το pre order η θα το δωσεις?
Bspus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ποσο τα δινεις, απο περιεργεια? Θα το κρατησω εγω. Μου ειχαν δωσει ευκαιρια για refund τον Ιουνιο αλλα δεν την χρησιμοποιησα. Ετσι και αλλιως για πλακα το πηρα, δεν περιμενω να βγαλω παραπανω απο τα εξοδα μου. Το παρηγγειλα 1η απριλιου φετος
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Στα 400 usd τα εδωσα , εχεις καλο pre order , εχεις σκεφτει να το πουλησεις σαν pre order?
Bspus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νομιζω οτι μπορεις να πουλησεις ενα pre-order. Πως γινεται αυτο? Καλη τιμη επιασες για τα usb. Εγω την παραγγελια μου την πληρωσα 1.8 BTC συνολικα (και η μεταφορα συμπεριλαμβανομενη). Ηταν η περιοδος που το bitcoin ειχε ανεβει αποτομα και ταυτοχρονα ριξανε την τιμη τους στο μικρο μοντελο. Τα 1.8 BTC τα ειχα αγορασει 2 βδομαδες πριν για 80 ευρω. Δεν το δινω. Θα το κρατησω και για ενθυμιο ακομα... φτανει να ερθει! Με τελωνεια κλπ ξερεις τι παιζει?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 βεβαια το πουλας το pre order , αν ενδιαφερεσαι να σου πω και πως , 80e ειναι πολυ καλα , κοιτα τελωνειο αν ειναι απλο ταχυδρομειο θα περασει πιθανοτατα αερα , αν το εβαλες κουριερ θα στο σταματησουν στανταρ , και θα πληρωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα