michkal91 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μιλάμε το γράψιμο δεν εχει όρια... Τελείωσε η εξεταστική όμως και ήρθε η ώρα να πάω απο εκεί. edit: Μόλις γύρισα από εκεί. Ήταν ένας υπάλληλος, πολύ εξυπηρετικος για να πω την αληθεια. Μμου εδειξε ολες τις κινησεις του e-shop οπου ηταν και αρκετες. Τελικα μετα απο επικοινωνια με το τεχνικο τμημα, μου ειπαν οτι δεν γινεται τιποτα αν δεν λαβουν απαντηση απο τον προμηθευτη...οποτε αναμενουμε... Να δω ποσο ακομα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2013 από michkal91
Street-Fighter Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Τωρα εσυ φταις οχι αυτοί απορώ γιατι συνεχίζεις και γράφεις; Ο καθένας παίρνει αυτο που το αξίζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) υποτίθεται ότι το προϊόν πρέπει να αντικατασταθεί/επισκευαστεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα αλλιώς ζητάει είτε τα λεφτά του πίσω είτε να του κόψουν πιστωτικό... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2013 από ThReSh 3
Street-Fighter Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Κοντεύει μήνας αρα τι εύλογο πάει το εύλογο και δεν μιλάμε για επισκευή αλλά για ελλιπής συσκευασία ακόμα χειρότερα. Εγω θα το είχα λύσει το πρόβλημα στα πρώτα 5 λεπτά.
panos0100 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Παιδιά για να μην ανοίγω θέμα καινούριο, πήρα ένα κινητό από το media markt και το έχω 5 μέρες δικαιουμε άμεση αντικατάσταση; έχει πρόβλημα το ακουστικό του, ή αν μου πει κάτσε 2 μέρες να το ελέγξω ή να το στείλω αντιπροσωπεία και τέτοια τι να του πω;
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 DOA 7 ημερων(δεν ξερω αν εχει 14ημερων) εφυγες αυριο πρωι πρωι με το κινητο και την αποδειξη για επιτοπου αλλαγη και αμα σου πουν να το κρατησουν κλπ πες τους κρατηστε το και 1 μηνα αλλα να γινει αντικατασταση με καινουργιο/σφραγισμενο επειδη ειμαι μεσα στις πρωτες 7 μερες αγορας. 1
panos0100 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 ρε συ δεν γινεται φευγω για στρατο την αλλη τριτη θα μεινω χωρις κηνιτο και ευτηχως που το καταλαβα νωρις
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ε πηγαινε και πες τους το. Δικαιουσε αντικατασταση με σφραγισμενο κινητο αν οντως ισχυει το παραπανω που γραφεις.
panos0100 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα παω σημερα με κανει αντηκατασταση το ιδιο κηνιτο, παω εξω απο το καταστημα παιρνω 2 τηλεφωνα παλι αρχισε το ιδιο με το ακουστικο ξανα παω παλι μεσα, μου λεει φερε και τον φωρτιστη τον ξεχασα σπιτι, αντε παλι στο σπιτι πισω και τελικα με εδωσε τα λεφτα πισω τωρα επειδη βιαζομαι για να φυγω εκανα παραγγελια απο το eshop και μαλον αυριο λεει θα το εχουνε το nokia 130 doual γιατι μονο το eshop το ειχε τα αλλα τα καταστηματα ειχανε παλι το alcatel στα 15Ε το οποιο ειχε μπαταρια 500mah που συμαινει καθε μερα φωρτιση και θα ηταν ιδιο με το lg πιστευω 1
futureshock Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 μηπως η καρτα sim σου ειναι πολυ παλια και εχεις θεματα με το δικτυο ;
panos0100 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 όχι γιατί στο smartphone που την είχα τόσο καιρό μια χαρά λειτουργούσε, ήταν θέμα κινητού και όταν μου είπε αυτός ότι και άλλα κινητά του ίδιου μοντέλου της lg έβγαλαν πρόβλημα σε άλλο σημείο του κινητού εεε τότε όλη η παρτίδα είχε πρόβλημα, εγώ πάω στοίχημα ότι και τα 34 κομμάτια που είχανε εκεί όλα είχανε το ίδιο πρόβλημα
degrelle Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλάμε το γράψιμο δεν εχει όρια... Τελείωσε η εξεταστική όμως και ήρθε η ώρα να πάω απο εκεί. edit: Μόλις γύρισα από εκεί. Ήταν ένας υπάλληλος, πολύ εξυπηρετικος για να πω την αληθεια. Μμου εδειξε ολες τις κινησεις του e-shop οπου ηταν και αρκετες. Τελικα μετα απο επικοινωνια με το τεχνικο τμημα, μου ειπαν οτι δεν γινεται τιποτα αν δεν λαβουν απαντηση απο τον προμηθευτη...οποτε αναμενουμε... Να δω ποσο ακομα. Aπλά και όμορφα κάνε ότι έκανα στο πλαίσιο εγώ.Αγόρασα AFOX GT730 Και βγήκε ελλατωματική.Tην πάω πίσω το επόμενο πρωί μιας και την αγόρασα 6 το απόγευμα και μου λέγαν κάτι ιστορίες να περιμένω και 2 και 3 μέρες να την ελένξουν απο το τεχνικό τμήμα και αν ισχύει να μου δώσουν άλλη.Έκανα φασαρία και είπα στο ταμείο δεν σας είπα να πα΄ρετε τα λεφτά σε 2-3 μέρες αλλα τα πήρατε αμέσως.Λοιπόν η θα μου κάνετε πιστωτικό ή θα περιμένω και θα ανεβάσω την εμπειρία με ανάλογη αξιοόγηση σε σκρουτζ και θα πάρω το πιστοτικό μετά.Και φυσικά δεν ξαναψωνίζω τίποτα απο εδώ αν ΔΕΝ πάρω πιστωτικό άμεσα.Μπορώ να περιμένω μέχρι 2 ώρες να την ελένξετε χρόνος υπεραρκετός.Τέλος. Και μου δώσαν πιστωτικό και γλιτώσαν κακή (άλλη μια) αξιολόγηση.....
Chocobo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Παλικάρια μιας και έχω ένα θεματάκι μετά απο πολλεεεεες αγορές απο eshop μου έκατσαν δύο ατυτόχρονα RMA.Το πρώτο μια υδρόψυξη με ταλεπώρησε ο υπάλληλος του καταστήματος(ο πωλητής) προσπαθόντας να ρίξει την ευθύνη πάνω μου αλλά τελικά το service μου λέει όλα οκ και προχώρησαν σε πιστοτικό..Έχω όμως και μια κάρτα γραφικών και εδώ είναι το πρόβλημα.κατά πάσα πιθανότητα θα πάρω αντικατάσταση ή πιστοτικό και για αυτήν.Μιας βδομάδας ήταν. Το θέμα είναι πως εγώ την πήρα απο προσφορά newsletter και έκανε 250,ενώ τώρα κάνει 285.Λογικά αν μου πουν πιστοτικό θα μου πιστώσουν το ποσό που έδωσα αλλά αυτό είναι πρόβλημα καθώς εγώ δεν μπορώ πλέον να πάρω την ίδια με αυτά τα χρήματα..Αν κάτσει αντικατάσταση όλα κομπλέ.Απλά χρειαζομαι κάποιον με εμπειρία να μου πει για πιστοτικό σε αυτή τη περίπτωση τι ποσό πιστόνουν.
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αν η καρτα σου ειναι η 280x,τοτε χτυπας την 380 και εισαι αρχοντας αρα δεν βλεπω που ειναι το προβλημα.
Chocobo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αν η καρτα σου ειναι η 280x,τοτε χτυπας την 380 και εισαι αρχοντας αρα δεν βλεπω που ειναι το προβλημα. Ευχαριστώ αλλά δεν είναι για μένα.Δεν έχει η 280Χ το πρόβλημα.Η 380 το εχει.Φαντάζομαι όμως πως θα υπάρξει αντικατάσταση με ίδια.Εκτός και αν μου δώσουν πιστοτικό για τα χρήματα που αγοράστηκε ώστε να μην μπορώ να πάρω την ίδια.καθαρό hate δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα