Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, θέλω την βοήθεια σας.

Την Πέμπτη στις 22/08 αγόρασα απο το e-shop στο Μενίδι αυτή τη ψύκτρα. http://www.e-shop.gr/s/PER.651183/THERMALTAKE-CLP0589-FLEXI-CPU-COOLER.html

Όταν πήγα σπίτι να την ανοίξω είδα ότι έλειπαν από μεσα δύο πραγματα. Ένα λαμάκι που κρατάει τον ανεμιστήρα και 4 βίδες. Επειδή ηταν αργά δεν μπορούσα να πάω στο κατάστημα. Την επόμενη μέρα το πρωί και επειδή θα έλειπα απο την Αθήνα για μια βδομάδα επικοινώνησα με το κατάστημα και μου είπαν οτι έχει doa 7 ημερών και οτι το αλλάζουν άμεσα.

Πήγα λοιπόν πάλι στο κατάστημα την Πέμπτη 29/08... Αφού έγινε ο απαραίτητος έλεγχος απο το τεχνικό τμήμα είπαν οτι όντως δεν υπάρχουν τα πράγματα και πρέπει να επικοινωνήσουν με την αντιπροσωπεία... Ανέφερα το θέμα doa και μου ειπαν οτι δεν ισχύει... Δεν το συνέχισα γιατί ένα παιδί απο εκεί μου είπε οτι μέχρι το Σάββατο (31/08) θα είχε λυθεί το θέμα. Τηλεφωνο δεν είχα από κανέναν. Παίρνω την Δευτέρα τηλέφωνο και μου λένε να κάνω υπομονή 2 μέρες. Τίποτα. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο χθες και μου λέει ένας υπάλληλος οτι θα επικοινωνήσουν μάζι μου σήμερα και ότι αν δεν εχουμε νέα απο την αντιπροσωπεία θα μου δώσουν πιστωτικό... Δεν με πήραν ΠΟΤΕ τηλέφωνο και ξαναπαίρνω εγώ. Ένας άλλος υπάλληλος μου λεει οτι πάλι δεν είχαν νέο και να περιμένω μεχρι τις αρχές της άλλης βδομαδας. Ούτε πιστωτικό γίνεται ουτε τιποτα μεχρι να πάρουν λέει απάντηση.

Πείτε μου εμένα τώρα. Είμαι ήδη ένα ΣΚ χωρίς υπολογιστή και θα μείνω και δεύτερο ενώ πρέπει να παραδώσω πτυχιακή... Αναγκαστικά αύριο θα πάω να αγοράσω ψύκτρα. Με αυτούς στο e-shop (εκτός του ότι δεν παίζει να ξαναγοράσω πράγμα) τι μπορώ να κάνω?

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα μπλεξεις με το eshop..εμπλεξες..
Εχω ακουσει οτι εχει χρεοκωπησει,απλα για τυπικους λογους δε μπορει να κλεισει.
Μπορει να ειναι και το συγκεκριμενο καταστημα μπ***λο ομως..

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχα καλο ειναι να μην φτασουμε μεχρι εκει... το θεμα ειναι οτι εγω αναγκαστηκα να αγορασω ψυκτρα και τωρα να δω τι θα την κανω την αλλη

Δημοσ.

Ποσα να εδωσες μωρε,ενταξει..
Αφου εκανες τη δουλεια σου χεστο.
Το πιθανοτερο ειναι να σου πιστωσουν τα χρηματα,ψωνισε κανενα αναλωσιμο και μετα μην ασχοληθεις.
Εγω στο καταστημα της καλαματας δεν ειχα πολλα προβληματα,μονο 1-2 φορες ειχαν καθυστερησει πολυ και τους εγραψα οταν ηρθε το πακετο.
Παρ ολα αυτα συνεχιζω να αγοραζω απο εκει αλλα με προσοχη στις τιμες κτλ,για να μη μπλεξουμε :P

Δημοσ.

μα το θέμα είναι πως θα πάρω το χρήματα πίσω... Δεν παίζει να γίνει αυτο. Ή θα πάρω πιστωτικό ή θα μου δώσουν την ψύκτρα...

Δημοσ.

Εχεις δικαίωμα βάση νομου ή να σου αντικαταστήσουν τη ψυκτρα σε εύλογο χρονικό διάστημα ή να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω.
Η βλακεία σου ηταν πως δεν πηρες την ιδια μέρα τα χρήματα σου πισω. 
Πηγαίνεις Δευτέρα πρωι πρωί και ζητάς τα χρήματα σου πισω. Αν σου πουν οχι ή καλείς να σπάσουν το μαγαζί ή την αστυνομία.

Δημοσ.

Πραγματικά δεν βλέπω κανενα πρόβλημα εδώ, είχες θέμα με το προϊόν δεν το πηγές μέσα στο doa να πάρεις τα λεφτα σου πίσω οπότε πηγές πλέον για ελλατωματικο προϊόν, εφόσον το κατάστημα δεν έχει άμεσα διαθέσιμο προϊόν η πρώτη κίνηση που κάνει ειναι βρει αντικατάσταση με ίδιο προϊόν αν υπάρχει το παραγγελνει και στο φέρνει σε αυτήν την περίπτωση είσαι εσυ, αν δεν γίνεται να στο φέρει κόβει πιστωτικό. Να είσαι σίγουρος οτι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε προϊόν να χάσεις ούτε να μην πάρεις πιστωτικό οτι και να γίνει η θα πάρεις το ίδιο καινούργιο η πιστωτικό για να αγορασεις οτι θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...