{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 "Chuck us a ciggie" "Oh" Έλιωσα. Still...Hot Fuzz παραμένει top.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Είδα το Shaun of the Dead χτες. Πολύ καλό αλλά μάλλον φαίνεται ότι είμαι ο μόνος που του άρεσε περισσότερο το World's End. Θα δώ σήμερα και το Hot Fuzz.
porco_rosso21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 λογικό συνήθως, αυτή που θα δείς πρώτη να είναι κ αυτή που θα σου αρέσει περισσότερο...πάντως και οι τρείς μοιάζουν τόσο πολύ, που νομίζω ότι αμα τις δεις παραπανω απο μια φορα τη καθεμια και πιασεις ολα τα inside jokes και τις λεπτομεριες, μετα δεν θα εχει σημασια... και οι τρεις είναι κορυφη για μενα, οσο περνανε οι μερες νομιζω θα τις βαλω ισαξια στο κεφάλι μου
linuslost Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μην ξεχνατε και την ταινια Paul που εχουν βγαλει!
Prozac Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μην ξεχνατε και την ταινια Paul που εχουν βγαλει! Έλειπε ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος από την παρέα
porco_rosso21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τo Paul ηταν μαλακιούλα για μένα, αλλά ναι, δεν είναι της ομάδας, μόνο οι 2 πρωταγωνιστές έπαιζαν 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ok σίγουρα όλες πολύ καλές αλλα σαν το hot fuzz μέχρι την μέση cool και boom πάρε "σπλατερια" δεν έχει 1
tyflosourtis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Κορυφαια η στιγμη στο τελος που ενω λεει τι εχει συμβει ο frost στα συρματοπλεγματα εμφανιζεται ενα αποκομμα του παγωτου corneto....α ρε edgar ποσο τσακαλι εισαι
porco_rosso21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ok σίγουρα όλες πολύ καλές αλλα σαν το hot fuzz μέχρι την μέση cool και boom πάρε "σπλατερια" δεν έχει εγω θεωρω παλι οτι το σκηνικο με τους queen και το πραγματικο σπλατεριδι του Shawn ειναι το πηκ τους!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω ότι αυτό ήταν πιο splatter από το Shawn, απλά με μπλε αίμα 2
kostool13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω ότι αυτό ήταν πιο splatter από το Shawn, απλά με μπλε αίμα σαν το ξεντέριασμα στο Shawn δεν έχει...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Το πρώτο kill στην τουαλέτα νομίζω συγκρίνετε μονο με το American History X 1
linuslost Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 To ειδα και εγω! Πολυ καλη και αυτη η ταινια, με πολυ γελιο και δραση! Απαιχτο το team των ταινιων...Ελπιζω να εχουμε και αλλες ταινιες στο μελλον!!! Το hot fuzz το βρηκα λιγο καλυτερο απο αυτη την ταινια! Τωρα πρεπει να δω ολοκληρο και το shaun of the dead για να εχω πληρη αποψη για την τριλογια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα