Προς το περιεχόμενο

The World's End

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα το Shaun of the Dead χτες. Πολύ καλό αλλά μάλλον φαίνεται ότι είμαι ο μόνος που του άρεσε περισσότερο το World's End. Θα δώ σήμερα και το Hot Fuzz.

Δημοσ.

λογικό συνήθως, αυτή που θα δείς πρώτη να είναι κ αυτή που θα σου αρέσει περισσότερο...πάντως και οι τρείς μοιάζουν τόσο πολύ, που νομίζω ότι αμα τις δεις παραπανω απο μια φορα τη καθεμια και πιασεις ολα τα inside jokes και τις λεπτομεριες, μετα δεν θα εχει σημασια...

και οι τρεις είναι κορυφη για μενα, οσο περνανε οι μερες νομιζω θα τις βαλω ισαξια στο κεφάλι μου

Δημοσ.

Μην ξεχνατε και την ταινια Paul που εχουν βγαλει!

Έλειπε ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος από την παρέα

Δημοσ.

Κορυφαια η στιγμη στο τελος που ενω λεει τι εχει συμβει ο frost στα συρματοπλεγματα εμφανιζεται ενα αποκομμα του παγωτου corneto....
α ρε edgar ποσο τσακαλι εισαι

Δημοσ.

Ok σίγουρα όλες πολύ καλές αλλα σαν το hot fuzz

μέχρι την μέση cool και boom πάρε "σπλατερια"

δεν έχει :D

εγω θεωρω παλι οτι το σκηνικο με τους queen και το πραγματικο σπλατεριδι του Shawn ειναι το πηκ τους!

Δημοσ.

To ειδα και εγω! Πολυ καλη και αυτη η ταινια, με πολυ γελιο και δραση! Απαιχτο το team των ταινιων...Ελπιζω να εχουμε και αλλες ταινιες στο μελλον!!!

Το hot fuzz το βρηκα λιγο καλυτερο απο αυτη την ταινια! Τωρα πρεπει να δω ολοκληρο και το shaun of the dead  για να εχω πληρη αποψη για την τριλογια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...