QuantumWanderer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Ενδιαφέρεται ένας ξάδερφος μικρότερος να κάνει την πιστοποίηση CompTIA A+. Εγώ θα το διάβαζα μόνος μου λόγω εμπειρίας, αλλά αυτός προτιμά να πάει σε φροντιστήριο και για λόγους κοινότητας και καθοδήγησης. Γνωρίζετε πόσες ώρες διδασκαλίας χρειάζεται περίπου από τα φροντιστήρια, πόσων ατόμων γενικά είναι τα τμήματα και πόσο κοστίζει συνολικά; Είδα ότι η εξέταση αποτελείται από 2 μέρη, hardware και software. Ο ξάδερφος μπορεί να το παρακολουθήσει είτε στην Αθήνα είτε και σε κάποιες άλλες πόλεις που μπορεί να μείνει για λίγο διάστημα, οπότε τον ενδιαφέρει γενικότερα η τιμή στην ελληνική επικράτεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
Manos-Sx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω ψάξει σχετικά με το θέμα αλλά όχι για μαθήματα. Νομίζω πολύ δύσκολα θα βρεις τμήματα έως αδύνατον γιατί τη ζητάνε κυρίως Αγγλία και Αμερική για δουλειές όπως 1st Line Support κτλ αυτή τη πιστοποιήσει. Εάν τελικά το πάρει απόφαση, να τη πάρει στα αγγλικά (εάν υπάρχει στα Ελληνικά που δε νομίζω). Επίσης τώρα πια πρέπει να ανανεώνεις τη comptia Α+ πιστοποίηση ανά 3 χρόνια αν δε κάνω λάθος και να ξαναδίνει εξετάσεις. Πιστεύω είναι μια καλή αρχή αυτή η πιστοποιήσει αλλά κυρίως για εξωτερικό και αν θέλει να δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια σαν τεχνικός αργότερα.
QuantumWanderer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Παρατηρώ πάντως έστω και αργά μια διεθνοποίηση και της αγοράς εδώ. Ζητάνε και εδώ Certifications παντός τύπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα