me3ikan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, στην παρεα, Ανοιγω αυτο το θεμα καθως θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις στο θεμα της εγγυησης και τα δικαιωματα μου ως καταναλωτη καθως και τις υποχρεωσεις του πωλητη. Καταρχας πριν απο 6 μερες αγορασα απο πλαισια τα παραπανω ακουστικα στην τιμη των 84,90 €. Ολα καλα τις πρωτες 2 μερες μεχρι που το αριστερο ακουστικο σταματησε να λειτουργει. Ξαναδουλεψε παλι για λιγο και σημερα παλι τα ιδια. Εχω παρατηρησει πως οταν πατας τα μαξιλαρακια ο ηχος μπορει να επλανελθει και αν το ξανακανεις παλι εχεις ηχο μονο δεξια. Σκεφτομαι λοιπον να τα παω σημερα στο πλαισιο αλλα εχω καποιες αποριες: -Αν τους πω οτι το προβλημα εμφανιζεται τη μια και την αλλη οχι θα γινει σωστος ελεγχος η και παλι οχι? -Επισης τα ακουστικα ειναι σε αριστη κατασταση μπορω να τους υποχρεωσω να υπογραψουν χαρτι οτι δεν εχουν κανενα εξωτερικο σημαδι και αν δουν το προβλημα να το επιβεβαιωσουν και αυτοι? -Επισης απ την στιγμη που υπαρχει εγγυηση δεν ειναι υποχρεωμενοι να πληρωσουν τα οποιαδηποτε μεταφορικα? -Η βεβαιωση πως ειναι ακριβως ενα απλο χαρτι με την σφραγιδα η την υπογραφη τους? το ρωταω γιατι αυτοι θα με δουν 16 χρονων και θα μου πουν: Βεβαιωση? Ναι, θα βγαλουν να γραψουν στο κολοχαρτο και θα μου πουν ολα ενταξει! -Δυστυχως δεν υπαρχει δυνατοτητα να παω με καποιο γονεα λογω δουλειας. Τι προτινετε να κανω για να με παρουν στα σοβαρα και να κανουν σωστα τη δουλεια τους και χωρις να μου πουν να πληρουσω 300 ευρω γιατι τα ξεβιδωσα, και μετα τα σαπουνισα, και μετα προσπαθησα να τα επισκευασω με θερμο αερα και μετα τα τα εβαλα στον κ@λο μου? EDIT: Πρπει να παρω και τη συσκευασια μαζι μου και οτι αλλο ειχε η μονο το προιον και την αποδειξη? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2013 από me3ikan
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πας με την απόδειξη αγορας και τους λες οτι έχουν πρόβλημα το οποιο εμφανίζεται συχνά πυκνά , αν το δοκιμάσουν και οντως εχει πρόβλημα ειναι υποχρεωμένοι να στα αλλάξουν , αν δεν το βγάλει εκεινη την στιγμή το πρόβλημα άφησε τους τα 1 μέρα να τα τσεκάρουν μερικές φορές μεχρι να το παρουσιάσει
me3ikan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) οποτε τους λεω ο ελεγχος να γινει μπροστα μου? Πιστευω να μην μου πουν δεν μπορω και τα γνωστα Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2013 από me3ikan
mathsrule Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 DOA φίλε μου για να ξεμπερδεύεις. Μην μπλέξεις με σέρβις και τέτοια με το Πλαίσιο.
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ετσι και αλλιώς ακουστικά ειναι οποτε δεν νομίζω να εχουν πρόβλημα να το κανουν επι τοπου
me3ikan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στην αποδειξη δεν λεει για doa Επισης η συσκευασια αυτη για να ξανακλεισει θελει κανα χρονο
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) To DOA παλαιωτερα αναγραφοταν πανω στις συσκευες απ'το Πλαισιο νομιζω :-/ αλλα εχω κατι χρονια να αγορασω απ'αυτους οποτε... γενικα παντως νομιζω πως το DOA ισχυει ετσι κι'αλλιως. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2013 από Σαϊνόμπι
me3ikan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι οτι η εγγυηση ειναι της αντιπροσωπειας και οχι του πλασιου που σημαινει οτι μαλλον πρεπει να το στειλουν στο επισημο service και χεστηκαν αυτοι αν θα το αλλαξουν η οχι
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νομιζω οτι θα παει για αντιπροσωπεία αφου το αγόρασες μολις πριν 6 ημέρες πολυ πρόσφατα δηλαδή , πήγαινε απο εκει να δεις
me3ikan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 θα παω μαλλον σημερα και ο θεος βοηθος γιατι με αυτους τους απατεωνες δε βγαζεις ακρη. Θα σας ενημερωσω για οτι συμβει
me3ikan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Το Σαββατο 14/09/2013 πηγα τα ακουστικα. Το παιδι τα δοκιμασε και παρολο που το προβλημα υπηρχε μου ειπε πως δεν το εντοπισε και πως πρεπει να τα αφησω. Κατατρομαξα! Σημερα Δευτερα 16/09/2013 με πηραν τηλεφωνο ωρα 14:45 και μου ειπαν οτι τα ακουστικα ελεγχθηκαν και οντως εχουν προβλημα και να παω οποτε μπορω να παρω καινουρια. Τι να πω μετα απο αυτα που ακουσα δεν περιμενα να μου το πουν αυτο. Τωρα το μονο που μενει ειναι να παω οποτε μπορω να δω τι θα μου δωσουν και πιστευω να ειναι οντως καινουρια. Πιστευω να συνεχισουν ετσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα