poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Είναι το OKI MC562dn. Δε νομίζω ότι έχω εκεί θέμα. Τις μικρορυθμίσεις του ZTE προσπαθώ να βρω-καταλάβω. 9600 το είχα πάντως, t38 και απενεργοποιημένο τον έλεγχο σφαλμάτων. αν παει και πιο κατω απο 9600 δοκιμασε το.επισης δοκιμασε και με On το ecm>σπανιο μεν αλλα σε κατι νεα epson εχω δει να παιζει σε αλλο παροχο με voip.
aposporis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δε κατάφερα τίποτα. Η κλήση φαίνεται να έρχεται αλλά το μηχάνημα δεν απαντάει. Δοκίμασα διάφορες ρυθμίσεις αλλά τζίφος. Κάνω τις ίδιες δοκιμές και με ένα vigor 2700vg και brother mfc240c αλλά τα ίδια. Ακούω το φαξ να σηκώνει τη γραμμή, βλέπω δεδομένα να έρχονται (στο vigor) αλλά φαξ μηδέν!!! Τελικά φαξ μέσω voip τόσο δύσκολο είναι; Με βλέπω ή για 2η pstn ή για μετατροπή σε isdn (αλλά και εδώ πρέπει να το κανονίσω γιατί άντε να μείνω χωρίς internet μια μέρα, παραπάνω δε γίνεται).
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δε κατάφερα τίποτα. Η κλήση φαίνεται να έρχεται αλλά το μηχάνημα δεν απαντάει. Δοκίμασα διάφορες ρυθμίσεις αλλά τζίφος. Κάνω τις ίδιες δοκιμές και με ένα vigor 2700vg και brother mfc240c αλλά τα ίδια. Ακούω το φαξ να σηκώνει τη γραμμή, βλέπω δεδομένα να έρχονται (στο vigor) αλλά φαξ μηδέν!!! Τελικά φαξ μέσω voip τόσο δύσκολο είναι; Με βλέπω ή για 2η pstn ή για μετατροπή σε isdn (αλλά και εδώ πρέπει να το κανονίσω γιατί άντε να μείνω χωρίς internet μια μέρα, παραπάνω δε γίνεται). σε forthnet Παντως που το εχω ψαξει αρκετα με voip και Fax στις περισσοτερες περιπτωσεις παιζει.θεμα ειχα δει με κατι epson που δεν μπορουσες να ορισεις 9600.το λιγοτερο που ειχαν ηταν 14400. τωρα το να βαλεις 2 pstn ειναι μια λυση το να βαλεις isdn εχει το μειονεκτημα οτι αν τα βαλεις συγκριτικα κατω η adsl over isdn παιζει λιγο χειροτερα απο την adsl over pstn.πιο πολυ η διαφορα φανεται στο Upload.βεβεα μπορει να μην σε νοιαζει η διαφορα αυτη.δεν ξερω αν υπαρχε και κανας αλλος παροχος να σου δινει voip για να δοκιμασεις.εκτος αν πας γενικοτερα σε καποιον αλλον παροχο που να σου δινει και adsl Και tdm και voip.brother και Oki δεν εχω δουλεψει σαν fax οσο μπορω να θυμηθω οποτε δεν δινω ορκο τι ρολο βαρανε.συνηθως βλεπω Panasonic,hp.canon.epson.
aposporis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Τελικά ρύθμισα από τη viva το fax2mail και όλα μια χαρά. Οποιοδήποτε συνδυασμό ρυθμίσεων και αν δοκίμασα δεν έγινε τίποτα.
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Τελικά ρύθμισα από τη viva το fax2mail και όλα μια χαρά. Οποιοδήποτε συνδυασμό ρυθμίσεων και αν δοκίμασα δεν έγινε τίποτα. και αυτο ειναι πολυ καλη λυση αφου ουτε χαρτι χαλας ουτε τιποτα.τα στελνεις ολα σε ενα email και εισαι κομπλε.
kpappa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 To ZTE ZXDSL 931VII που δίνει ο ΟΤΕ για aDSL και VDSL ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ παίζει και σε POTS(PSTN) και σε ISDN γραμμή. Η δοκιμή έγινε σε aDSL. Συνεπώς υποστηρίζει από τoν ίδιο router και Annex A και Annex B. Σε λίγο καιρό θα το δοκιμάσω και σε VDSL (Annex A) όπου και λογικά θα παίξει.
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Λογικα θα παιζει.παντως οσα ρουτερ εχω δεει να παιζουν και τα 2 annex ταυτοχρονα συνηθως ειναι για πεταμα. zte,crypto f320,f330,microcom 2636,crypto f200. σοβαρο ρουτερ να ειναι και για τα 2 annex χωρις αλλαγη σε firmware δεν θυμαμαι.σε ενα Linksys Με αλλαγη firmware απο b σε α παντως ενω συγχρονιζε δεν ειχα σωστο sync με σχεση το αντιστοιχο Pstn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα