Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία απλή basic έκδοση έβαλα.. όχι entrprise..και δυστυχώς ούτε κάτω δεξιά στο tray μου βγάζει εικονίδιο..

DFXcontrol.app δεν εχω σίγουρα..

Eτσι είναι το deep freeze είναι κρυφό επίτηδες για να μην ξέρει ο χρηστης σου πως το έχει και ούτε να μπορεί να το πειράξει.

Δημοσ.

Τελικά δε βρήκα λύση με την έκδοση του depp freeze που έβαλα και έκανα format.

Το θέμα τώρα είναι στο νέο pc που έστησα για να το προστατέψω από τους χρήστες, είναι ότι θέλω να βάλω μια έκδοση του deep freeze που να μπορώ να την ελέγχω.

Μπορείτε να μου προτείνετε μια έκδοση η οποία να είναι δοκιμασμένη και να μπορώ να την ελέγχω και να βγάζει το εικονίδιο κάτω δεξιά, διότι η προηγούμενη που είχα βάλει δεν το έβγαζε (διαβάστε το πρόβλημα που είχα μερικά topics πιο πάνω).

Δημοσ.

Τελικά δε βρήκα λύση με την έκδοση του depp freeze που έβαλα και έκανα format.

Το θέμα τώρα είναι στο νέο pc που έστησα για να το προστατέψω από τους χρήστες, είναι ότι θέλω να βάλω μια έκδοση του deep freeze που να μπορώ να την ελέγχω.

Μπορείτε να μου προτείνετε μια έκδοση η οποία να είναι δοκιμασμένη και να μπορώ να την ελέγχω και να βγάζει το εικονίδιο κάτω δεξιά, διότι η προηγούμενη που είχα βάλει δεν το έβγαζε (διαβάστε το πρόβλημα που είχα μερικά topics πιο πάνω).

1-Ποια εκδοση εχεις βαλει;διοτι αυτο που λες,εγω ποτε δεν το συναντησα.

2-Εχεις βαλει π.χ την τελευταια,ή καμια παλια,απο κανα torrent κλπ;

Oταν βαλεις π.χ την standard,στο restart,πρεπει να σου δειχνει το εικονιδιο δεξια κατω.

Δημοσ.

Και ομως εγω το εχω συναντησει και εχω κανει φορματ σε pc για αυτο το λογο παιδες. Και οχι σε ενα μονο. προσεχετε λοιπον τι προτεινετε.

κανε disable τον installer των windows και καθαρισες

http://www.thewindowsclub.com/how-to-prevent-users-from-installing-programs-in-windows-7

Δημοσ.

Άμα θυμάμαι καλά εγώ είχα την Εnterprise Version

και παντα το Alt + Ctrl + Shift + F6 δούλευε και έκανες login άμα ήθελες αλλαγές στο σύστημα

Άμα κανεις rename το windows installer τότε τα windows θα βγάζουν errors σε καμια logs εσύ σαν χρηστης βεβαια δεν θα το καταλάβεις ούτε θα το δεις πουθενά.

Το σωστό είναι να κλεισεις το service από το administrative tools έτσι αφού είναι κανονικά κλειστό το service τα logs θα είναι ok.

Το Deep Freeze δουλεύει μια χαρά και προφυλάσσει το pc από πολλές κακοτοπιές καθώς σε κάθε restart είναι ακριβώς όπως πριν

• Like 1
Δημοσ.

Και οχι σε ενα μονο. προσεχετε λοιπον τι προτεινετε.

Εγω το΄χω σχεδον απο τοτε που βγηκε,και το'χω βαλει σε εκατονταδες υπολογιστες.

Πρωτη φορα,ακουω τετοιο πραγμα,και δεν ξερω ο φιλος,ποια εκδοση,πως,και σε τι λειτουργικο το'χει εγκαταστησει.

Ως εφαρμογη,ΑΞΙΖΕΙ και με το παραπανω τα χρηματα του,για οσους καταλαβουν την αξια του σε λιγο καιρο,και μετα που θα τους συνοδευσει.

Τα φορματ,Ιους,σκαλισματα,πειραματα,ασφαλεια,και ενα σωρο αλλα που προσφερει στην καθημερινη του χρηση εναντι αυτων,σε γλιτωνει απο αμετρητες φασαριες,λεφτα κ.α.

Το συστημα δεν αλλαζει συμπεριφορα,καθως ειναι σαν να μην υπαρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...