knaison Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα, σε ένα υπολογιστή με windows xp home edition: σε αυτόν μπαίνουν και εργάζονται αρκετά άτομα (καθηγητές σχολείου, ο υπολογιστής είναι κοινός στο γραφείο καθηγητών για όλους). Το θέμα είναι ότι ο καθένας εκεί κατεβάζει και εγκαθιστά ότι πρόγραμμα θέλει και εγώ ως υπεύθυνος καλούμαι μετά να τον ξεμπλοκάρω και να βγάζω ότι βλακεία εγκαθιστούν οι υπόλοιποι. Επειδή τα windows είναι xp home edition και όχι windows xp professional και συνεπώς δεν έχω την επιλογή πολικής χρηστών, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να απαγορεύσω με κωδικό ή με κάποιο πρόγραμμα την εγκατάσταση προγραμμάτων? Όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ.
discoboyminimal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερα, μια γρηγορη ιδεα..deep freeze ... 1
rfc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Βρες το windows installer και καντο rename σε κατι αλλο...... π.χ θανασης.exe
discoboyminimal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 εγω παντως πιστευω πως με το deepfreeze θα κρατησει και απο πολλα αλλα πραγματα το κεφαλη του ησυχο, εκτος απο τα install.. virus free , registry free ,temp files free..καθε μερα, θα ξημερωνει το ιδιο καλα οπως και η προηγουμενη. οσο και να χτυπανε τον κολο τους κατω το μηχανημα θα παραμεινει καθαρο για χρονια χωρις καμια αλλαγη..(αντε να κανεις κανα update που και που..)
Hawk7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Deep Freeze,σε γενικες γραμμες.Παντα αυτο συστηνω και εχω προσωπικα.Ησυχο το κεφαλι σου 24/7. Υπαρχει φυσικα και αυτο εναλλακτικα, http://www.faronics.com/products/anti-executable/ Αναλογως τι αποζητας.
knaison Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 έβαλα το Deep Freeze. Όλα οκ το pc επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση. Όμως δεν βλέπω πουθενά εικονίδιο για να κάνω ρυθμίσεις ή να το απενεργοποιήσω. Το μόνο που βρίσκω είναι στο φάκελο C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze\Install C-0 ένα εικονίδιο DFServ το οποίο όταν κλικάρω δύο φορές πάνω του δεν γίνεται τίποτα. Τι να κάνω για το απενεργοποιήσω προκειμένου να σβήσω κάποια αρχεία που δεν θέλω στον υπολογιστή?
knaison Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Alt + Ctrl + Shift + F6 το δοκίμασα δεν γίνεται τίποτα.
rfc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγαινε μεσα στο faronics folder και τρεξε το DFXcontrol . Μονο ετσι γινεται
knaison Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγαινε μεσα στο faronics folder και τρεξε το DFXcontrol . Μονο ετσι γινεται Μέσα στο φάκελο faronics υπάρχει μόνο το DFServ. Η διαδρομή όπως έγραψα είναι C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze\Install C-0\DFServ χωρίς κανένα άλλο αρχείο.
rfc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 DFXcontrol.app δεν εχεις σιγουρα? Ποια εκδοση εβαλες? Enterpise?
knaison Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μία απλή basic έκδοση έβαλα.. όχι entrprise..και δυστυχώς ούτε κάτω δεξιά στο tray μου βγάζει εικονίδιο.. DFXcontrol.app δεν εχω σίγουρα..
Universal Soldier Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Σε εμενα το Deep Freeze.ειναι κρυφο και κανεις Login μετα απο Alt + Ctrl + Shift + F6
rfc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εχεις πατημενο το shift και κανεις διπλο κλικ στο εικονιδιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα