Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω το εξής πρόβλημα, σε ένα υπολογιστή με windows xp home edition: σε αυτόν  μπαίνουν και εργάζονται αρκετά άτομα (καθηγητές σχολείου, ο υπολογιστής είναι κοινός στο γραφείο καθηγητών για όλους).

Το θέμα είναι ότι ο καθένας εκεί κατεβάζει και εγκαθιστά ότι πρόγραμμα θέλει και εγώ ως υπεύθυνος καλούμαι μετά να τον ξεμπλοκάρω και να βγάζω ότι βλακεία εγκαθιστούν οι υπόλοιποι.

Επειδή τα windows είναι xp home edition και όχι windows xp professional και συνεπώς δεν έχω την επιλογή πολικής χρηστών, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να απαγορεύσω με κωδικό ή με κάποιο πρόγραμμα την εγκατάσταση προγραμμάτων?

Όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

εγω παντως πιστευω πως με το deepfreeze θα κρατησει και απο πολλα αλλα πραγματα το κεφαλη του ησυχο, εκτος απο τα install..

virus free , registry free ,temp files free..καθε μερα, θα ξημερωνει το ιδιο καλα οπως και η προηγουμενη.

οσο και να χτυπανε τον κολο τους κατω το μηχανημα θα παραμεινει καθαρο για χρονια χωρις καμια αλλαγη..(αντε να κανεις κανα update που και που..)

Δημοσ.

έβαλα το Deep Freeze. Όλα οκ το pc επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.

Όμως δεν βλέπω πουθενά εικονίδιο για να κάνω ρυθμίσεις ή να το απενεργοποιήσω.

Το μόνο που βρίσκω είναι στο φάκελο  C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze\Install C-0 ένα εικονίδιο DFServ το οποίο όταν κλικάρω δύο φορές πάνω του δεν γίνεται τίποτα.

Τι να κάνω για το απενεργοποιήσω προκειμένου να σβήσω κάποια αρχεία που δεν θέλω στον υπολογιστή?

Δημοσ.

Πηγαινε μεσα στο faronics folder και τρεξε το DFXcontrol . Μονο ετσι γινεται

Μέσα στο φάκελο faronics υπάρχει μόνο το DFServ.

Η διαδρομή όπως έγραψα είναι C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze\Install C-0\DFServ χωρίς κανένα άλλο αρχείο.

Δημοσ.

Μία απλή basic έκδοση έβαλα.. όχι entrprise..και δυστυχώς ούτε κάτω δεξιά στο tray μου βγάζει εικονίδιο..

DFXcontrol.app δεν εχω σίγουρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...