adtakhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 η αγελάδα είναι οι καταναλωτές intel;μάλιστα ΑΛΛΑ αφού το λένε adakhs και millentium να υποθέσω de facto; μάλλον..................ακούγεται...........mentium...............ok Οχι βρε .... απο τα εγγραφα την Intel βγηκε προχτες η ειδηση. Σιγα μην ειμαι και μεντιουμ ...
Millennium Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Αντώνης Παπρ. που είδες να λέω κάτι τέτοιο εγώ; Θα σε συμβούλευα να προσέχεις τους τρόπους σου και το τι γράφεις αν θες να σε πάρει κανείς στα σοβαρά.
adtakhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ είπα για άρμεγμα... και αν αυτό δεν είναι άρμεγμα τότε ποιο είναι ... Αλλάζω τους Hass με Hass , κρατάω το ίδιο socket ... αλλά κύριοι θα χρειαστείτε καινούρια μητρική ... Και αυτό με τά από 6-7 μήνες από την παρουσίαση των hass?
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ είπα για άρμεγμα... και αν αυτό δεν είναι άρμεγμα τότε ποιο είναι ... Αλλάζω τους Hass με Hass , κρατάω το ίδιο socket ... αλλά κύριοι θα χρειαστείτε καινούρια μητρική ... Και αυτό με τά από 6-7 μήνες από την παρουσίαση των hass? εάν γίνει αυτό,δεν διαφωνώ.το γράφω κιόλας άρμεγμα υπάρχει και από τις 2 εταιρίες...αλλά το δικό σου μάτι βλέπει μόνο της μιας
adtakhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 εάν γίνει αυτό,δεν διαφωνώ.το γράφω κιόλας άρμεγμα υπάρχει και από τις 2 εταιρίες...αλλά το δικό σου μάτι βλέπει μόνο της μιας Η αλλη που αρμεξε ? Σε AM2 μητρική του 2006 βάζεις επεξεργαστή του 2010 ... Την εποχή που άρμεγε (γιατί υπήρξε μια εποχή) δεν αγόρασα από αυτήν ... Δεν είμαι χαζός.
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Η αλλη που αρμεξε ? Σε AM2 μητρική του 2006 βάζεις επεξεργαστή του 2010 ... Την εποχή που άρμεγε (γιατί υπήρξε μια εποχή) δεν αγόρασα από αυτήν ... Δεν είμαι χαζός. βέβαια.αυτοί που αγοράζουν intel είναι χαζοί......παρωπίδες αυτό έχω να πω
giokou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε Αντωνάκη το έχεις χάσει το νόημα. Ή ψάξε να το βρεις ή μη μας πρήζεις με τα ίδια κάθε φορά. Ο adtakhs έχει απόλυτο δίκιο εδώ. Η Intel από δω και στο εξής είναι ικανότατη κάθε χρόνο να κάνει τα πρόβατά της (καταναλωτές) να αλλάζουν μητρικές ακόμα και στο ίδιο socket!!! 1
adtakhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 βέβαια.αυτοί που αγοράζουν intel είναι χαζοί......παρωπίδες αυτό έχω να πω Οταν αρμεγε η AMD είχα intel . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα