Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οποτε πας για custom watercooling.

Ειναι σαν να εχεις το NISSAN GTR και θες να το δωσεις για την Ferrari 480. :mad:

Οχι, το πας στην NISSAN σου προσθετει το track pack και 250 αλλογα ακομα και μετα σκοτωνεις οτι κινειται σε πιστα η δρομο κιας κοστιζει τα πενταπλασια! :eek:

Στο θεμα μας τωρα, ζητα απο ενα mod να μεταφερει το θεμα στην καταλληλη ενοτητα Overclocking & Case Modding και εκει τα τζημανια θα σε βοηθησουν σε οτι θες να βγαλεις το αχτι σου! :-D

Είμαι και λάτρης του godzilla. :wub:

Ειδικά στην τελευταία εκδοση του...όλα τα λεφτά !

αδελφε κατσε οπως εισαι για καθε μερα !!

και δε υπαρχει και λογος να σφαξεις αυτα που εχεις για να πας σε ιντελ !!!(πολυ δυσκολες οι πωλησεις πια)

υγ τωρα αμα μπεντσαρεις ολη μερα και θελεις νουμερα η ιντελ ειναι μονοδρομος!!

Δεν έχω bench-άρει ποτέ μου και ούτε αυτός είναι ο λόγος που θέλω το rig, ούτε καν overclock του έχω κανει για να δω δυνατότητες του.

Απλά είδα αυτή την motherboard και την φαντάστηκα μέσα σε ένα 800D με 2 gtx780 και μου ανέβηκε η αδρεναλίνη !!!

Γιατρέ μου είμαι χάλια ??? :wacko: :wacko: :wacko:

post-240658-0-62690800-1378503614_thumb.jpg

Δημοσ.

Είμαι και λάτρης του godzilla. :wub:

είσαι λάτρης του godzilla? πάρε εδώ το βίντεο με το AMS(intel 3570k)vs Zr1(9350 AMD)

στο 1:36

:P

σου έχω και μια καλή λύση..αντάλλαξε το σύστημα σου με του flugor1 που έχει i7(και λέει ότι είναι πετάμενα λεφτά) με το δικό σου;)

και οι 2 κερδισμένοι θα είστε.

Δημοσ.

Μην περιμενεις να βγαλεις ακρη με την intel σε αυτα.Το μονο καλο που κανουν ως τωρα με τα socket,αν μπορεις να το πεις καλο,ειναι να κουμπωνουν οι ψυκτρες βλεπε 1155 και 1150,στα αλλα ολα ειναι οτι να ναι.Και εγω θα σου πω να περιμενεις ειδικα μιας και εχεις τον 8350 .

Παιχνιδια εκτως του Battlefield 4 και μετα προς Νοεμβριο και Δεκεμβριο δεν θα βγουν πολλα και δυνατα σε απαιτησεις λογω του οτι περιμενουμε να βγουν και οι νεες κονσολες.Το συστημα της υπογραφης που εχεις λοιπον θα ειναι παραπανω απο ικανο να τα τρεξει τα παιχνιδια αυτα,αν σκεφτεις οτι θα βγουν και για ps3.Τωρα οσο αφορα τους πυρηνες που αναφερθηκε και εχοντας ως παραδειγμα τον http://www.skroutz.gr/s/402822/Intel-Core-i7-3930K.html?keyphrase=3930 σε σχεση με τον i7 4770κ,προσωπικα πιστευω οτι η διαφορα των 220-235ευρο θα ειναι πιο εμφανης να την βαλεις στην καρτα γραφικων παρα στον επεξεργαστη.

Λεω πουθενα παραπανω οτι ο i7 ειναι πεταμενα λεφτα????

είσαι λάτρης του godzilla? πάρε εδώ το βίντεο με το AMS(intel 3570k)vs Zr1(9350 AMD)

σου έχω και μια καλή λύση..αντάλλαξε το σύστημα σου με του flugor1 που έχει i7(και λέει ότι είναι πετάμενα λεφτά) με το δικό σου ;)

Παλι οτι να ναι σχολιο κανεις.Εγω ειπα και το ξαναλεω οτι για μενα πεταμενα λεφτα για τωρα ειδικα για games ειναι ο 6πυρηνος μιας και η διαφορα στα λεφτα,ειδικα με τον καινουργιο που θα κοστιζει πιο ακριβα απο αυτον τωρα,καλυτερα να παει σε καλυτερη καρτα γραφικων μιας και ειναι μεγαλη η διαφορα 200+ευρο.Που ειδες να λεω οτι ειναι πεταμενα λεφτα ο i7 4770k??Μην λεμε οτι θελουμε ειδικα οταν αναφερουμε και ονοματα ...

Αν εννοεις αν αξιζει για αλλα topics που εχω αναφερει φυσικα ο I7 4770k δεν αξιζει σε σχεση με τον i5 4670k μιας και πιο μεγαλη διαφορα θα δει αν δωσει τα 100ευρο σε καλυτερη καρτα(πχ απο 760 σε 770)παρα απο i5 4670k σε i7 4770k.

• Like 1
Δημοσ.

γενικά μιλάω flugo1...

δες το παρακάτω.λόγια του g.shock

Γενικά είμαι άνθρωπος που θέλω να ασχολούμαι με κάτι και να το αλλάζω-βελτιώνω προς την δική μου αισθητική. Γενικά μου αρέσει η βελτίωση (tuning)!

λες να τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το οικονομικό;εσείς παραπληροφορείτε."όχι,είναι το ίδιο ο 4770k μην αλλάξεις και σε χάσουμε από πελάτη και τα λοιπά"

amd 8350 έχω flugor1 αλλά δεν κάνω έτσι..

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες.

Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας σε κάτι το οποίο δεν θέλω να πετάξω τζάμπα τα λεφτά μου.

Μπήκα στο τριπακι για να κάνω αλλαγή στο σύστημά μου και να πάω σε Intel.

Μου άρεσε απίστευτα η asus maximus vi formula http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_FORMULA/ και επειδή θέλω να κάνω "Το μετέωρο βήμα του πελαργού" με custom watercooling η συγκεκριμένη μητρική μου πήρε το μυαλά !

Βέβαια να πώ σε αυτή την φάση οτι με την μητρική μου και τον επεξεργαστή που έχω αυτήν την στιγμή στο σύστημά μου δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Απλά η asus δεν έχει βγάλει κάτι ανάλογο και μιας και είμαι λάτρης της Asus θέλω να παραμείνω σε αυτή την εταιρία.

Διάβασα προχθές αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/498002-intel-haswell-refresh-%CE%AF%CF%83%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82-lga1150-%CE%BC%CE%B7/ και μπορώ να πώ οτι μου έκοψε την όρεξη.

Εαν είναι να επενδύσω κάποια χρήματα, (με την πλατιά έννοια της λέξης "επένδυση") αυτή την στιγμή νομίζω οτι θα είναι πεταμένα απο το παράθυρο.

Και παρακαλώ πολύ μην αρχίζουμε την αντιπαράθεση του στυλ "πεταμένα λεφτά είναι ούτως η άλλως" γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη ποτέ.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω απο κάποια παιδιά τα οποία είναι πολύ πιο πληροφορημένα απο εμένα είναι το εξής...

α) πάμε για αλλαγή συστήματος τώρα με 4770Κ + asus maximus vi formula η να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την Intel ?

β) Η αλλαγή του socket θα γίνει τώρα άμεσα, στους επόμενους 5-6 μήνες, η θα πάει μακριά η βαλίτσα ?

Και απο την άλλη, γνωρίζει κανείς εαν στην Z87 θα μπορεί να κουμπώσουν οι επόμενοι επεξεργαστές ?

Μια άλλη σκέψη ήταν να πάω σε 2011 socket με 4930Κ η εαν βρώ σε καλή κατάσταση κανένα μεταχείρο 3930Κ (μιας και διάβασα οτι οι 4930Κ δεν κλοκάρουν σωστά αλλά θα έχουν την δυνατότητα και ddr4)

Τι κάνουμε παίδεεεεες ???

γενικά μιλάω flugo1...

δες το παρακάτω.λόγια του g.shock

Γενικά είμαι άνθρωπος που θέλω να ασχολούμαι με κάτι και να το αλλάζω-βελτιώνω προς την δική μου αισθητική. Γενικά μου αρέσει η βελτίωση (tuning)!

λες να τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το οικονομικό;εσείς παραπληροφορείτε."όχι,είναι το ίδιο ο 4770k μην αλλάξεις και σε χάσουμε από πελάτη και τα λοιπά"

amd 8350 έχω flugor1 αλλά δεν κάνω έτσι..

Αν δεν τον ενδιεφερε το οικονομικο οπως λες δεν θα εκανε καν αυτο το topic ουτε θα ρωταγε τα παραπανω.Αυτο τουλαχιστον καταλαβαινεις αν ξαναδιαβασεις οτι εγραψε.Επισης καλο ειναι να γραφουμε και σωστα το ονομα του ατομου που απανταμε και τα τελευταια σχολια περι i7 ασχολιαστα.

Δημοσ.

Παίδες μην μαλώνουμε για μ@λ@κίες.

Φυσικά και με ενδιαφέρει το οικονομικό όπως φαντάζομαι οτι ενδιαφέρει τον περισότερο κόσμο.

Και αυτό που τόνισα απο την αρχή του post μου είναι οτι απο την στιγμή που έχω διαβάσει οτι η intel ετοιμάζει να αλλάξει το socket της εαν αξίζει να κάνω την μετάβασει τώρα η όχι. Και εαν την κάνω που να πάω 1150-2011-11χχ ?

Απο την άλλη εάν γνώριζα πότε θα αλλάξει το socket της μπορεί και να μην άνοιγα αυτό το θέμα.

Τεσπα.

Μπορεί να κρατήσω τον 8350 να φωνάξω ενα φιλαράκι να τον κλοκάρει και να περιμένω την εξέλιξη για τους επόμενους 2-3 μήνες.

σου έχω και μια καλή λύση..αντάλλαξε το σύστημα σου με του flugor1 που έχει i7(και λέει ότι είναι πετάμενα λεφτά) με το δικό σου ;)

Καλά μιλάμε για το απόλυτο ξεφτύλισμα. :-D

Τους άφηνε να κάνουν ένα μπάμ στην εκίνηση (για να χαρούν) και στην συνέχεια τους περνούσε απο πάνω !!

Εαν είναι έτσι φίλε μου ο Intel όπως το DATSUN τότε φύγαμε για 4770K. :wub:

Δημοσ.

Φυσικά και με ενδιαφέρει το οικονομικό όπως φαντάζομαι οτι ενδιαφέρει τον περισότερο κόσμο.

Και αυτό που τόνισα απο την αρχή του post μου είναι οτι απο την στιγμή που έχω διαβάσει οτι η intel ετοιμάζει να αλλάξει το socket της εαν αξίζει να κάνω την μετάβασει τώρα η όχι. Και εαν την κάνω που να πάω 1150-2011-11χχ ?

Απο την άλλη εάν γνώριζα πότε θα αλλάξει το socket της μπορεί και να μην άνοιγα αυτό το θέμα.

Τεσπα.

Μπορεί να κρατήσω τον 8350 να φωνάξω ενα φιλαράκι να τον κλοκάρει και να περιμένω την εξέλιξη για τους επόμενους 2-3 μήνες.

Τους άφηνε να κάνουν ένα μπάμ στην εκίνηση (για να χαρούν) και στην συνέχεια τους περνούσε απο πάνω !!

Αν σε ενδιαφερει το οικονομικο οπως λες μενεις με τον 8350 που εχεις και του κανεις oc.Τον περισσοτερο κοσμο που λες οτι τον ενδιαφερει το οικονομικο δεν σκεφτεται καν για 550ευρο για cpu  ή 300ευρο μητρικη :P ,ειδικα οταν εχεις τον 8350,ειναι λιγο ακυρα μεταξυ τους αυτα τα δυο. B)  

Προσωπικα τον λογο που βιαζεσαι να αλλαξεις μιας και εχεις τον 8350 δεν καταλαβαινω,games που να χρειαζονται καλυτερη cpu δεν προκειται να βγουν τουλαχιστον μεχρι το επομενο καλοκαιρι.

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερει το οικονομικο οπως λες μενεις με τον 8350 που εχεις και του κανεις oc.Τον περισσοτερο κοσμο που λες οτι τον ενδιαφερει το οικονομικο δεν σκεφτεται καν για 550ευρο για cpu  ή 300ευρο μητρικη :P ,ειδικα οταν εχεις τον 8350,ειναι λιγο ακυρα μεταξυ τους αυτα τα δυο. B)  

Προσωπικα τον λογο που βιαζεσαι να αλλαξεις μιας και εχεις τον 8350 δεν καταλαβαινω,games που να χρειαζονται καλυτερη cpu δεν προκειται να βγουν τουλαχιστον μεχρι το επομενο καλοκαιρι.

Δεν έχεις άδικο. :X

Δημοσ.

Τεσπα.

το 1150 είναι νέο socket,φετινό.

το μέλλον δε το ξέρουμε αλλά βάση λογικής θα κρατήσει 2-3 χρόνια.πολλά ακούγονται αλλά δεν γνωρίζουμε σίγουρα.

είδες που έρχεσαι στα λόγια μου.στο ξαναείπα..διάβαζε αυτά που γράφω χωρίς να ξέρεις ότι είμαι ο Αντώνης ;)

Δημοσ.

το 1150 είναι νέο socket,φετινό.

το μέλλον δε το ξέρουμε αλλά βάση λογικής θα κρατήσει 2-3 χρόνια.πολλά ακούγονται αλλά δεν γνωρίζουμε σίγουρα.

Μήπως μιλάς για άλλη εταιρία;

Δημοσ.

Δε φαίνεται να χει σκοπό να κρατήσει το socket η intel.Οι desktop broadwell δε θα μπαίνουν λόγω αλλαγών σε p-states για τη κατανάλωση και διαφορετικών τελικών pin μάλλον.Για (α)συμβατότητα ακούγεται και για τα haswell refresh.

Δημοσ.

όχι,για την Intel γράφω.

Το 1150 θα αλλαξει με ............. SOCKET 1150 .....

Οι σημερινές μητρικές ΔΕΝ θα είναι συμβατές με τους επόμενους HASS που θα μπαίνουν σε 1150 .... socket. Ούτε οι Broadwell  θα είναι

Καλό το

%CE%86%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%BC%CE%

και για πιο γρήγορα προτείνω αντί για υδρόψτξη

%CE%AC%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%BC%CE%i_Sut.Sagim.Makinesi..SYM.40.8.Cift.Sagi

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...