Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικα Γεια σ ολους ...

θελω να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου σε καπια hardware ... θελω να μου πιτε γνωμη αν αξιζει και αν θα δω και καμια διαφωρα πανω απο ολα...

Cpu: Core 2 duo E4300

Gpu: Nvidia gts 430

Rams: Corsair xms ddr2 2Gb

Mobo: Asus P5K

Hhd: 500gb

Τροφοδοτικο: 550w

και θελω να αλαξω κ να βαλω

core 2 quad 8300+

+2gb ram

ssd 60gb ...

δεν μιλαω καθολου για τ χρηματικο ποσο απλα με νιαζει αν θα δω διαφωρα και αν θα αντεχει ακομα τ pc αυτο σε κανενα game

που θα βγει ...

Δημοσ.

100% θα δεις διαφορά... καταρχάς πας από 2πύρινο σε 4πύρινο.. (κοίτα και για amd επεξεργαστές. Είναι πολύ καλοί και έχουν πολύ χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τους αντίστοιχους intel).

2gb ram θα θες όπως και δίποτε. Όσο για τον ssd αν έχεις την οικονομική άνεση να πάρεις 120gb. Τα windows θα είναι πάντα στον ssd (ούτε το καλώς ορίσατε δεν θα προλαβαίνεις να δεις :P ) και λέω 120 για να έχεις και κανένα πρόγραμμα πάνω που θες να τρέχει σφαίρα ;) Απλά προσοχή... οι ssd (οι πρώτης γενιάς τουλάχιστον) δεν αντέχουν πολλές εγγραφές.. Οι νέοι όμως είναι ποιο καλοί οπότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά για κάτι καλό ;)

Δημοσ.

Αν πουλήσεις αυτά που έχεις μπορείς να πας σε νέο socket και να το αναβαθμίσεις πιο ουσιαστικά.Κρατάς τροφοδοτικό αν είναι καλό και σκληρό.

Δημοσ.

100% θα δεις διαφορά... καταρχάς πας από 2πύρινο σε 4πύρινο.. (κοίτα και για amd επεξεργαστές. Είναι πολύ καλοί και έχουν πολύ χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τους αντίστοιχους intel).

Πως θα βάλει amd στη P5K;

Δεν αναφέρει πως θέλει να αλλάξει μητρική.

Δημοσ.

Πως θα βάλει amd στη P5K;

Δεν αναφέρει πως θέλει να αλλάξει μητρική.

χαχα σωστός... δικό μου λάθος.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις οικονομικό θέμα, δώσε αυτά που έχεις και πήγαινε σε 1155/1150.

Αν δεν έχεις οικονομικό θέμα αλλά θες, για κάποιο λόγο, να μείνεις στο 775, πήγαινε σε Q9450/9550 ...

Οι Q8xxx είναι οι λιγότερο πετυχημένοι τετραπύρηνοι σε 775, ιδιαίτερα λόγω μικρής cache.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...