Hyphen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Εμανα απο τους drivers 320.χχ μου κολλαγε το ποντικι εβγαζε μαυρες οθονες τρελα πραγματα...γιαυτο σουτ λεω
xSlender Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 θα μειωθεί η επίδοση της κάρτας?πια από τα 314 να κατεβάσω? το θέμα είναι ότι οταν γίνετε δουλευει κανονικά π.χ το alt-tab μιλάω κανονικά facebook-l2-skype στο l2 βλέπω τα πάντα να γίνονται απλά σαν κολλάω κάνει 3-4 λεπτά ο χαρακτήρας να κουνηθεί αλλά όλα τα άλλα τα βλέπω να γίνονται κανονικά!Είναι απίστευτο!πατάω click και κάνει την εντολή μετά από 3-4 λεπτά!
Hyphen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα αυτα που λεει στην nvidia 7% + και τετοια μην δινεις βαση. Δοκιμασε λιγο 320.14
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 κάνε κι ένα memtest...
xSlender Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω πώς γίνεται το memtest θα έρθει ο τεχνικός την Τετάρτη να για 4ματ θα τον πω να το αυτο το memtest Καλα αυτα που λεει στην nvidia 7% + και τετοια μην δινεις βαση. Δοκιμασε λιγο 320.14 αυτά είχα πριν και το έκανε.
Hyphen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω πώς γίνεται το memtest θα έρθει ο τεχνικός την Τετάρτη να για 4ματ θα τον πω να το αυτο το memtest αυτά είχα πριν και το έκανε. Κατεβασε το απο εδω http://www.memtest86.com/download.htm Και αστο να τρεξει κανα 2 ωριτσες. Μπορει να εχει προβλημα η μια απο τις 2 μνημες και απλα να την βγαλεις και να δουλεψει κομπλε.
xSlender Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό δεν τρέχει με bios κάπως? μπορώ να παίζω ταυτόχρονα ενώ τρέχει αυτό?δεν ξέρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 αυτό είτε το βάζεις σε bootable usb flash είτε το γράφεις σε cd/dvd και bootάρεις... προφανώς δεν κάνεις τπτ άλλο ταυτόχρονα, έτσι κι αλλιώς δεν θα έχεις μπει windows...
xSlender Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 νααααα δεν είμαι για τέτοια ;/ κάνας άλλος τρόπος ποιο εύκολος?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 νααααα δεν είμαι για τέτοια ;/ κάνας άλλος τρόπος ποιο εύκολος? Νοπ. Αυτος που ειπε ο Thresh ειναι μοναδικος, σωστος τροπος.
xSlender Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Νοπ. Αυτος που ειπε ο Thresh ειναι μοναδικος, σωστος τροπος. Τότε θα το δοκιμάσω λέτε να είναι ram?Διάβασα σε ένα ποστ ότι σε τέτοιου είδους κολλήματα σκληρός ή RAM μόνο RAM δεν έχω τεστάρει ακόμα για να δούμε...
xSlender Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 UPDATED: ΕΓΙΝΕ ΞΑΝΑ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?(mouse: Razer mamba 2012)
venumis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ο καλύτερος SSD στα 250 ποιος είναι?(γιατί από ότι φαίνεται πάμε για αλλαγή γιατί δεν το έχει κάνει εδώ και 2 ώρες κοντά.) Αφου είπες οτι εχεις τρέξει διαγνωστικό για τους σκληρούς και είναι οκ ! Θα πας σκληρό για επιστροφή γιατι δεν σου παίζει ενα παιχνίδι ?
xSlender Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Αφου είπες οτι εχεις τρέξει διαγνωστικό για τους σκληρούς και είναι οκ ! Θα πας σκληρό για επιστροφή γιατι δεν σου παίζει ενα παιχνίδι ? Είπα ήδη ότι τελικά δεν είναι ο σκληρός κοίτα το update που λέω άπο πάνω..
xSlender Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καμία ιδέα γιατί να φταίει το ποντίκι?Οταν γίνετε όλη η ιστορία βγάζω απλά το ποντίκι και το ξαναβάζω και ξεκολλάει..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα