Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 οι τιμές αυτές έχουν έκπτωση ή είναι 278 και 249 αντίστοιχα όπως τις βλέπω?
xSlender Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως τις βλέπεις νομίζω , απλά ο ένας είναι κατόπιν παραγγελίας 1-3 εργάσιμες και ο άλλος είναι άμεσα διαθέσιμος (θέλω την καλύτερη επιλογή όχι την ακριβότερη απλά να ειναι ο καλύτερος ) Μαλακίες το κάνει και με HDD πολύ κράτησε πάντως δηλαδή τώρα σε τι πάμε omg!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 δεν αξίζει να τους πάρεις από το eshop καταρχάς, πανάκριβοι αν είναι οι τιμές που ανέφερα... πχ από αλλού παίρνεις με 223 τον 840 Pro, όχι 249 για τον Vertex 450 ffs... ρίξε μια ματιά στο συγκριτικό πάντως http://www.hwbox.gr/content/183-ssd-round-up-2013-benchmarks-kai-alitheies.html
xSlender Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 δεν αξίζει να τους πάρεις από το eshop καταρχάς, πανάκριβοι αν είναι οι τιμές που ανέφερα... πχ από αλλού παίρνεις με 223 τον 840 Pro, όχι 249 για τον Vertex 450 ffs... ρίξε μια ματιά στο συγκριτικό πάντως http://www.hwbox.gr/content/183-ssd-round-up-2013-benchmarks-kai-alitheies.html Το έκανε ξανά με τον HDD μόνο Ram δεν έχω κοιτάξει όλα τα άλλα δεν θα φαίνοταν? π.χ CPU: δεν θα άνοιγε ο υπολογιστής GPU: θα ήταν σκατά τα γραφικά Motherboard: δεν θα άνοιγε ο υπολογιστής RAM: ...? Σκληροί είναι εντάξει από ότι φαίνεται....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 τροφοδοτικό?
xSlender Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.eteknix.com/wp-content/uploads/2011/11/Unit-Main1.jpg αυτό αν θυμάμαι καλά το μεγάλο 750
Hyphen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Εισαι σιγουρος πως δεν το κανει απο Drivers?
Hyphen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 λες το κανει εδω και 20 μερες μηπως καποια στιγμη εκανες update drivers και εχουν ακομα bugs με αποτελεσμα να μην λειτουργουν σωστα? ποια εκδοση της ndvidia εχεις? γιατι καποιες ηταν ελλατωματικες.
xSlender Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 δεν παίζει κάρτα και με τη παλιά μ την εκανε..
xSlender Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 θα πάω για 4ματ από ότι φαίνεται δεν βρίσκω κάποια άλλη λύση...!
Hyphen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 δεν παίζει κάρτα και με τη παλιά μ την εκανε.. Μα μπορει και στην παλια να εβαλες ιδια version drivers... νομιζω 320.18 ειχαν προβλημα για τσεκαρε. θα πάω για 4ματ από ότι φαίνεται δεν βρίσκω κάποια άλλη λύση...! Αν δεν βρεις λυση ναι κανε και ενα φορματ ξερω γω.
xSlender Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 320.80 έχω και έχω αλλάξει 3 φορές για να φτιάξω ένα άλλο πρόβλημα.
Hyphen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 320.80 έχω και έχω αλλάξει 3 φορές για να φτιάξω ένα άλλο πρόβλημα. Δεν μου αρεσει αυτο...δεν δοκιμαζεις πριν κανεις οτιδηποτε αλλο να βαλεις 314.ΧΧ . Ειχα μεγαλο προβλημα με 320.χχ ολες τις εκδοσεις οχι μονο εγω παρα πολυς κοσμος στο φορουμ της nvidia αν δεις παρουσιαζει πολλα και διαφορα προβληματα. Εμενα μου εκανε κατι τρελα...
xSlender Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό το πρόβλημα ξεκίνησε όταν έβαλα την new motherboard-cpu-ram δεν νομίζω αυτό να είναι από κάρτα γραφικών γιατί θα ήταν διαφορετικά προβλήματα πιστεύω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα