Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις τον http://www.skroutz.gr/s/2506636/Samsung-840-Series-250GB-2-5-inch-SSD.html?from=catspan που ειναι αξιολογος για τα λεφτα του.Δες πρωτα αν πραγματικα το προβλημα ειναι απο τον ssd και οχι μονο στο Lineage αλλα και σε αλλα παιχνιδια/προγραμματα,και ακομα και αν εχει προβλημα ο ssd φανταζομαι εισαι μεσα στην εγγυηση.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακόμα δεν το έχει κάνει όσο είναι στον HDD , και το έχω τσεκάρει αρκετές φορές με HDSentinel , 100% health όλοι οι σκληροί. 0 bad ectors πως λέγονται αυτά :P

Δημοσ.

170-180 gb

Μισο λιγο για κατι μου βρωμαει...

Ειπες μονο στο l2 τα κανει αυτα. Και ασε με να μαντεψω παιζεις καποιον private?

Δημοσ.

Παίζω ένα server ΠΑΡΑ πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα + του στον HDD δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως δουλεύει κομπλέ!

Δημοσ.

Γιατί μου είπαν να τον στείλω στα κεντρικά να τον τσεκάρουν , και ΑΜΑ βρουν το πρόβλημα θα πάρω καινούργιο..δεν ψήνομαι...καλύτερα new.

Δημοσ.

Παρόμοια συμπεριφορά είχα και εγώ και έφταιγε ο ssd. ΗDSentinel και τα λοιπά έδειχναν ότι ο δίσκος δεν είχε θέμα οπότε μη τα πολυεμπιστεύεσαι, δεν είναι και πανάκεια. Αν τον αφήσεις πάνω και φταίει ο ssd σιγά σιγά το πρόβλημα θα γίνει εντονότερο και θα στο κάνει και με άλλα προγράμματα. Το κακό είναι ότι δεν το κάνουν πάντα και με όλα και παίρνουν χρόνο συνήθως μέχρι να χειροτερέψουν οπότε και να είσαι σίγουρος ότι φταίει ο δίσκος.

Από ταχύτητα, μέγεθος. θερμική συμπεριφορά,κοκ. σκίζουν σαν τεχνολογία, αλλά από αξιοπιστία έχουν θεματάκια ακόμα και είναι και λίγο λαχείο. Έχω αλλάξει δύο μέσα σε εγγύηση... ανά τρίμηνο χάλαγαν!!

• Super Moderators
Δημοσ.

τότε άρχισε να του λιώνεις το κορμί μέχρι να τα φτύσει, εγγύηση, νέος και πούλημα αφού δεν τον θες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...