Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας , παιδιά έχω το εξής πρόβλημα όταν παίζω το Lineage Interlude client κάποιες φορές μέσα σε 10 λεπτά άλλες φορές μέσα σε μια ώρα το κολλάει και κουνιέται μόνο το ποντίκι κανονικά και chatarw κανονικά στο game. Όταν γίνετε αυτό κάνει να αλλάξει παράθυρο 1-2 λεπτά και κάποιες φορές επειδή εξαφανίζετε το ποντίκι αναγκάζομαι να κάνω restart με reset button....!!Αυτό το κάνει μόνο όταν δεν είναι full screen δηλαδή (alt enter).

PC:

SSD: Samsung 840 series 250 gb(τσεκαρισμένοι όλοι οι σκληροί με HDSentinel

HDD: seagate 1tb

HDD: seagate 250 gb

GPU: GTX 780(το έκανε εξαρχής αυτό και με την 660 ti gtx όποτε αποκλείουμε gpu)

CPU: Intel core i7 4770k στα 3,5 turbo 3,9 χωρίς o.c(ήταν o.c και το βάλαμε sta default για να check όποτε όχι)

RAM: Kingston 2x4 1600 (Δεν τις έχω check αλλά δεν πετάει blue screens)

Motherboard: Asus Maximus Vi Hero

P.S: έκανα το ποστ εδώ γιατί νομίζω ότι είναι ο σκληρός.

WTF?:/

Επεξ/σία από xSlender
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , παιδιά έχω το εξής πρόβλημα όταν παίζω το Lineage Interlude client κάποιες φορές μέσα σε 10 λεπτά άλλες φορές μέσα σε μια ώρα το κολλάει και κουνιέται μόνο το ποντίκι κανονικά και chatarw κανονικά στο game. Όταν γίνετε αυτό κάνει να αλλάξει παράθυρο 1-2 λεπτά και κάποιες φορές επειδή εξαφανίζετε το ποντίκι αναγκάζομαι να κάνω restart με reset button....!!Αυτό το κάνει μόνο όταν δεν είναι full screen δηλαδή (alt enter).

PC:

SSD: Samsung 840 series 250 gb(τσεκαρισμένοι όλοι οι σκληροί με HDSentinel

HDD: seagate 1tb

HDD: seagate 250 gb

GPU: GTX 780(το έκανε εξαρχής αυτό και με την 660 ti gtx όποτε αποκλείουμε gpu)

CPU: Intel core i7 4770k στα 3,5 turbo 3,9 χωρίς o.c(ήταν o.c και το βάλαμε sta default για να check όποτε όχι)

Motherboard: Asus Maximus Vi Hero

P.S: έκανα το ποστ εδώ γιατί νομίζω ότι είναι ο σκληρός.

WTF?:/

Γιατι παιζεις full screen?

Για l2 θα σου προτεινα να παιζεις σε παραθυρο πολυ πιο βολικο κατα την γνωμη μου ειδικα οταν εχεις 2 client.

Φυσικα αυτο που σου προτεινω δεν ειναι λυση στο προβλημα.

Μηπως εκανες προσφατα αναβαθμιση drivers? στην καρτα γραφικων μηπως?

Δημοσ.

Γιατι παιζεις full screen?

Για l2 θα σου προτεινα να παιζεις σε παραθυρο πολυ πιο βολικο κατα την γνωμη μου ειδικα οταν εχεις 2 client.

Φυσικα αυτο που σου προτεινω δεν ειναι λυση στο προβλημα.

Μηπως εκανες προσφατα αναβαθμιση drivers? στην καρτα γραφικων μηπως?

Αναγκαστικά παίζω full screen για να μην κολλάει , και ναι έχω κάνει αλλά και με τα παλιά drivers και την παλιά κάρτα γραφικών μου το έκανε.

Δημοσ.

Σε ποιον σκληρο το εχεις? στον ssd ?

το είχα στον ssd και τώρα το έβαλα HDD και δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής , σκέφτομαι αν έχω πρόβλημα να πάρω αυτόν [http://www.e-shop.gr/product?id=PER.320145] λίγα GB λιγότερα αλλά δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.

τι λέτε?

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.320145

για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία το last post μου .... να το λινκ

Μην παρεις vertex 3 ειναι παλιος δεν αξιζει.

Εισαι ή εδω http://www.skroutz.gr/s/3428646/OCZ-Vertex-450-256GB.html

ή  εδω http://www.skroutz.gr/s/3731573/Samsung-840-Series-Evo-250GB.html

Ο 840evo πολυ φτηνοτερος απο τον vertex 3 .

Δημοσ.

ο καλύτερος SSD στα 250 ποιος είναι?(γιατί από ότι φαίνεται πάμε για αλλαγή γιατί δεν το έχει κάνει εδώ και 2 ώρες κοντά.)

Δημοσ.

ο καλύτερος SSD στα 250 ποιος είναι?(γιατί από ότι φαίνεται πάμε για αλλαγή γιατί δεν το έχει κάνει εδώ και 2 ώρες κοντά.)

Αυτος που συμφερει περισσοτερο ειναι ο 840evo στα 168 ευρω. Φτηνος, επιδοσεις και καινουργιος.

Δημοσ.

Αυτος που συμφερει περισσοτερο ειναι ο 840evo στα 168 ευρω. Φτηνος, επιδοσεις και καινουργιος.

Καλύτερος απο τους ocz vertex και απο 840 series pro ? (στα 250?)

Δημοσ.

Απο τους vertex 3,4 ναι..Ειναι η νεα γενια ο evo.

Ο 840 pro εχει λιγο καλυτερες επιδοσεις αλλα δεν νομιζω οτι συμφερει να δωσεις 65ευρω παραπανω γιαυτο...Στην ουσια δεν θα δεις διαφορα σε καθημερινη χρηση.

Δημοσ.

Απο τους vertex 3,4 ναι..Ειναι η νεα γενια ο evo.

Ο 840 pro εχει λιγο καλυτερες επιδοσεις αλλα δεν νομιζω οτι συμφερει να δωσεις 65ευρω παραπανω γιαυτο...Στην ουσια δεν θα δεις διαφορα σε καθημερινη χρηση.

Σε χρόνο ζωής κλπ?

Δημοσ.

έκανες αρκετό stress test για να δεις ότι πράγματι φταίει ο ssd?

Οντως ψαξτο καλα πρωτα μην δωσεις 160+ ευρω και δεν ειναι αυτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...