bilisios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 μου έφερε η ξαδέρφη μου ένα λαπτοπ που κολλούσε πολύ στο ίντερνετ και ειδικά στο youtube και έτσι σκέφτηκα εκτός από το σκαναρισμα για ιούς να κάνω και ένα σκαναρισμα με το malwarebytes και βρέθηκαν 75 αντικείμενα αυτό έφταιγε που κολλούσε τόσο στο youtube?και αν διαπιστώσει πως συνεχίσει να κολλάει τι μου προτείνεται να κάνω?(εκτός από τα κλασσικά που ακούγονται: format ή βάψιμο μπλε και πέταμα στην θάλασσα )και τώρα μια ερώτηση για μένα,η δωρεάν έκδοση του malwarebytew κάνει δουλειά?χρειάζεται να το αγοράσω η και η δωρεάν καλή είναι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Εαν δεν μας πεις περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με τα ευρηματα του malwarebytes, κανεις δεν μπορει να σου απαντησει με σιγουρια. Κατα τ αλλα, μια χαρα ειναι το malwarebytes (free edition), αλλα ποτε μην βασιζεσαι σε ενα μονο προγραμμα, οποιο και εαν ειναι αυτο. 1
JamesSP472 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Το δωρεάν είναι εξαίρετο ! Όσο για το youtube φταίει ο flash player που ζυγίζει 10 τόνους, τα add ons δε χρειάζονται εκτός από ένα adblock plus. Και ο ιός σίγουρα έριχνε την ταχύτητα. Α, και για av βάλε avast! free...
bilisios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Α, και για av βάλε avast! free... λες?ο δικός μου έχει avg (και τις ξαδέρφης μου)! τι καλύτερο έχει το avast?
discoboyminimal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 πιο ελαφρη και καλυτερο overall protection. πιανει πολυ πραμα το ατιμο για free! δες λιγο και το startup.τι παιζει εκει και ξεφωρτοσε οτι αχρηστο βλεπεις..
bilisios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 πιο ελαφρη και καλυτερο overall protection. πιανει πολυ πραμα το ατιμο για free! για ποιο μιλάς τώρα γιατί μπερδεύτηκα!
discoboyminimal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 για ποιο μιλάς τώρα γιατί μπερδεύτηκα! avast free
bilisios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 avast free είναι πιο ελαφρύ,χα δεν το ήξερα εγώ πίστευα(και από όσα μου 'χουν πει) ότι ήταν αρκετά πιο βάρη!
discoboyminimal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 σ εμενα αυτη τι στιγμη (ο υπολογιστης 1 μερα ανοιχτος - και ενα σκαναρισμα σε εκτελεση) χρησιμοποιει 9mb +5mb οι 2 διεργασιες του που βρηκα να τρεχουν
JamesSP472 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 To AVG δεν είναι και τόσο καλό (για το free μιλάμε). Από προσωπική εμπειρία με άφηνε να κατεβάζω τα trοjans και να τα ανοίγω κιόλας. Ήμουν άπειρος και δεν ήξερα τι έκανα. Έτσι ενώ έπαιζα κάποιος τυχαίος έβλεπε τα πάντα... Μέχρι που μια ωραία μέρα το άλλαξα σε MSE και πήγα ν' ανοίξω τα παιχνίδια μου Μου πετάει μήνυμα ότι βρέθηκε backdoor στο παιχνίδι γι' αυτό και από τότε δεν ξαναέβαλα AVG κι έχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο. Βέβαια το MSE δεν έχει web shield αλλιώς είναι καλό, γι' αυτό και προτείνω avast! που έχει web shield... Sorry για το μεγάλο κείμενο !!
flik Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Το Web Shield του avast δε χρειάζεται, μόνο μπορεί να καθυστερεί το σερφάρισμα. Βάζεις avast custom installation με file shield, network shield, script shield. Βέβαια στην έκδοση 2014 θα ενοποιήσουν τα περισσότερα shields, και δυστυχώς το web shield θα είναι αναγκαίο κακό, εκτός κι αν το διορθώσουν λίγο. 1
JamesSP472 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Το Web Shield του avast δε χρειάζεται, μόνο μπορεί να καθυστερεί το σερφάρισμα. Βάζεις avast custom installation με file shield, network shield, script shield. Βέβαια στην έκδοση 2014 θα ενοποιήσουν τα περισσότερα shields, και δυστυχώς το web shield θα είναι αναγκαίο κακό, εκτός κι αν το διορθώσουν λίγο. Δεν διαφωνώ μαζί σου όμως εγώ με το web shield εννοώ τον αποκλεισμό σελίδων κ.λ.π
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα