Προς το περιεχόμενο

Προβλημα κολλαει στο boot.

Souljam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια μολις το μακ προ του κολλητου μενει στο μηλο και φορτωνει υστερα απο force shutdown λογω του οτι κολλησε το serato dj...

SOS

ευχαριστω για τον χρονο σας !! πποια βοηθεια ευπροσδεκτη!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Resetting NVRAM / PRAM

1. Shut down your Mac.

Locate the following keys on the keyboard: Command (⌘), Option, P, and R. You will need to hold these keys down simultaneously in step 4.

Turn on the computer.

Press and hold the Command-Option-P-R keys before the gray screen appears.

Hold the keys down until the computer restarts and you hear the startup sound for the second time.

Release the keys.

εκανα αλλα δεν βλεπω φως ..μαλλον φορματ αλλα τι λειτουργικο θα βαλω νομιζω οτι μεχρι μια εκδοση μπορω να καψω σε δισκακι..σωστα;

εκανα αλλα δεν βλεπω φως ..μαλλον φορματ αλλα τι λειτουργικο θα βαλω νομιζω οτι μεχρι μια εκδοση μπορω να καψω σε δισκακι..σωστα;

Δεν νομίζω ότι ο δίσκος έχει βλάβη, ώστε να δικαιολογείται ένα format του. Μήπως βγαίνει αυτό το μήνυμα ;. Αν όχι, μπορείς να περιγράψεις πιο διεξοδικά το πρόβλημα ;.

Πάντως για να αποκλεισθεί το θέμα με τον δίσκο πήγαινε /Applications/Utilities, άνοιξε το Disk Utility και τρέξε ένα Verify Disk. 

9691935704_d7d51c5042_o.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το ίδιο πρόβλημα.

Στο δικό μου ενώ το έκλεισα χωρίς κανένα πρόβλημα εχτές σήμερα δε ανοίγει . Το μόνο πράγμα που δείχνει είναι το μήλο απο κάτω το κύκλο φορτωματος και πιο κάτω μια μπάρα που φορτώνει αλλά μέχρι να γεμίσει κλείνει απο μόνος του.

Αν κάνω recovery με options θα γίνει format? μιάς και δεν έκανα ποτέ backup

Επεξ/σία από parasaser

Έχω το ίδιο πρόβλημα.

Στο δικό μου ενώ το έκλεισα χωρίς κανένα πρόβλημα εχτές σήμερα δε ανοίγει . Το μόνο πράγμα που δείχνει είναι το μήλο απο κάτω το κύκλο φορτωματος και πιο κάτω μια μπάρα που φορτώνει αλλά μέχρι να γεμίσει κλείνει απο μόνος του.

Αν κάνω recovery με options θα γίνει format? μιάς και δεν έκανα ποτέ backup

Αρχικά προσπάθησε να ξεκινήσεις το μηχάνημα με πατημένα τα πλήκτρα cmd-R ώστε να κάνει boot στο Recovery Partition. Σε επιτυχία τρέχεις ένα Repair Disk με το Disk Utility.

Αν όχι προσπαθείς να το ξεκινήσεις με πατημένα τα πλήκτρα cmd-alt-R ώστε να μπεις στο Internet Recovery, απ' ευθείας στους severs της Apple δηλαδή και να τρέξεις από εκεί το Repair Disk.

...και βλέπουμε.

οχι τωρα το ξαναεπανελαβα και εχει βγαλει πολλα

επισεις δεν μπορω να πατησω το mac ssd που ειναι υποενοτητα του 121.33gb apple ssd ts..

σταματαει και λεει οτι απετυχε το repair

Απ' ότι φαίνεται υπάρχει σοβαρό θέμα στον δίσκο. Για δοκίμασε να τον επισκευάσεις σε Single User mode, ξεκινώντας με πατημένα τα πλήκτρα cmd-S. Για οδηγίες μπορείς να ανατρέξεις το άρθρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...