Punker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μάγκες,έχω ένα iPhone 3gs ,το είχα πουλήσει σε κάποιον για 150€ που δεν τον γνώριζα,το πήρε πρώτα, δεν ξέρω τι του έκανε, μου είπε πως δεν του αρέσει και μου το έστειλε πίσω χωρίς λεφτά.. Οστώσο όταν το έλαβα είχε swallen battery και είχε βάλει κωδικό !!!Τον κωδικό μπορώ να τον βρω είτε να κάνω κάποιο format για να χαθεί??Είτε μέσω υπολογιστή?Είναι κρίμα να πάει χαμένο :/Ευχαριστώ για την κάθε απάντηση!
Vasilopoulos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Βάλε το σε DFU mode και καντο restore στο iTunes.
Punker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Βάλε το σε DFU mode και καντο restore στο iTunes. Παρακολούθησα αυτό το Videάκι Σε ευχαριστώ πολύ !!
Punker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Άρα λυθηκε το πρόβλημα ? Ναι κομπλέ,ευχαριστώ..!!
iMarilina Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πρόσεχε το θέμα της μπαταρίας γιατι αν ειναι φουςκωμένη μπορεί να σκάσει και άντε γεια το τηλέφωνο.
Punker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πρόσεχε το θέμα της μπαταρίας γιατι αν ειναι φουςκωμένη μπορεί να σκάσει και άντε γεια το τηλέφωνο. Την έβγαλα και την πέταξα ^^ ! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα